Oj, byłoby miło gdyby temat odżył! Skoro dostępnych jest 5 sezonów i są napisy, a wszystko skupia się "tylko" do konwersji i wstawienia... DAJCIE TO :D
Oglądnąłem właśnie jakiś odcinek z trzeciego sezonu (na AXN) i nawet mnie to zainteresowało.
Zgłoście wymagane linki i niech ktośnapisze opis to zobaczymy.
Oglądnąłem właśnie jakiś odcinek z trzeciego sezonu (na AXN) i nawet mnie to zainteresowało. Zgłoście wymagane linki i niech ktośnapisze opis to zobaczymy.
Matko kochana!!! Yogi jesteś moim misiem kochanym
Już miałam zacząć sciągać wersję z polskim lektorem (taki akt desperacji :oops: } ale teraz pojawiło się światełko w tunelu. :cheers:
Co do opisu - zaproponuję coś wieczorkiem . Może będzie pasowało.
Matko kochana!!! Yogi jesteś moim misiem kochanym :* Już miałam zacząć sciągać wersję z polskim lektorem (taki akt desperacji :oops: } ale teraz pojawiło się światełko w tunelu. :cheers: Co do opisu - zaproponuję coś wieczorkiem . Może będzie pasowało.
beata101 pisze:Już miałam zacząć sciągać wersję z polskim lektorem (taki akt desperacji :oops: }
No ja początkowo ściągłem 2 odcinki z lektorem ( 400 MB na odcinek ), początkowo jak obejrzałem te dwa odcinki to wróciły wspomnienia z młodości... "ja już kiedyś to oglądałem w TV ale o co tam chodziło ?? może kiedyś to obejrzę...." - no ale miałem sobie podarować sobie ten serial bo lektor mnie dosłownie mówiąc zniechęcił :roll:
Wieczorkiem wszedłem na IRCa i tak pogadałem ze znajomą, podrzuciła mi linki mówiąc "ta wersja jest o wiele lepsza" no i miała rację - od razu serial się lepiej ogląda, tak dobrze że mnie wciągnął na maxa
A skoro serial jest tak dobry i nie ma go na naszej stronce to postanowiłem ze się z wami podzielę
No to garść dobrych wiadomości
- serial zaklepałem i niedługo wstawiam
- dzisiaj na dysku nareście dotarł cały sezon
- wszystkie odcinki są już wrzucone do kompresji
- o ile nie wyskoczą jakieś "nieprzewidziane" błędy to jutro już będzie koniec
- na jutro wieczór planuję sprawdzanie napisów i poprawki kosmetyczne
- no i praktycznie serial będzie do wstawienia
A teraz zła wiadomość ( bo jestem zUy i brzydki )
- serial zostanie wstawiony dopiero jak ktoś przygotuje do niego opis :geek:
[quote="beata101"]Już miałam zacząć sciągać wersję z polskim lektorem (taki akt desperacji :oops: }[/quote]
No ja początkowo ściągłem 2 odcinki z lektorem ( 400 MB na odcinek :shock: ), początkowo jak obejrzałem te dwa odcinki to wróciły wspomnienia z młodości... [i]"ja już kiedyś to oglądałem w TV ale o co tam chodziło ?? może kiedyś to obejrzę...."[/i] - no ale miałem sobie podarować sobie ten serial bo lektor mnie dosłownie mówiąc zniechęcił :roll: Wieczorkiem wszedłem na IRCa i tak pogadałem ze znajomą, podrzuciła mi linki mówiąc "ta wersja jest o wiele lepsza" no i miała rację - od razu serial się lepiej ogląda, tak dobrze że mnie wciągnął na maxa :-p A skoro serial jest tak dobry i nie ma go na naszej stronce to postanowiłem ze się z wami podzielę :grin:
No to garść dobrych wiadomości ;) - serial zaklepałem i niedługo wstawiam - dzisiaj na dysku nareście dotarł cały sezon - wszystkie odcinki są już wrzucone do kompresji - o ile nie wyskoczą jakieś "nieprzewidziane" błędy to jutro już będzie koniec - na jutro wieczór planuję sprawdzanie napisów i poprawki kosmetyczne - no i praktycznie serial będzie do wstawienia :-p
A teraz zła wiadomość ( bo jestem zUy i brzydki :pig: ) - serial zostanie wstawiony dopiero jak ktoś przygotuje do niego opis :geek:
Earth: Final Conflict (1997) Serial TV (1997 - 2002)
Season 1-5
Ziemia: Ostatnie starcie
Na Ziemi, w niedalekiej przyszłości.... Przybywają Taeloni- zaawansowana technicznie rasa obcych nazywana również Towarzyszami. Towarzysze chcą wykorzystać swoją wiedzę i pomóc "młodej" Ziemi w rozwiązaniu najbardziej gnębiących ją problemów: głodu, chorób, wojen. Czy ich intencje na pewno są szczere i prawdziwe? Grupa ludzi wśród których jest między innymi oficjalny Obrońca Taelonów William Boone próbuje odkryc ich prawdziwe oblicze zanim będzie za późno.
Reżyseria:
Brenton Spencer
Ross Clyde
Scenariusz:
Gene Roddenberry
Malcolm MacRury
Premiera:
1997-09-26 (Świat)
Gatunek:
Akcja / Sci-Fi / Dramat
Kraj produkcji:
Kanada / Niemcy / USA
Czas trwania:
odc.: 60 minut
Obsada:
Kevin Kilner - William Boone (1997-2001)
Robert Leeshock - Liam Kincaid (1998-2002)
Leni Parker - Da'an (1997-2001)
Von Flores - Ronald Sandoval
Richard Chevolleau - Marcus "Augur" Deveraux (1997-2001)
Lisa Howard - Lili Marquette (1997-2000)
Jayne Heitmeyer - Renee Palmer (1999-2002)
Anita LaSelva ... - Zo'or (1997-2002)
Earth: Final Conflict (1997) Serial TV (1997 - 2002) Season 1-5 Ziemia: Ostatnie starcie
Na Ziemi, w niedalekiej przyszłości.... Przybywają Taeloni- zaawansowana technicznie rasa obcych nazywana również Towarzyszami. Towarzysze chcą wykorzystać swoją wiedzę i pomóc "młodej" Ziemi w rozwiązaniu najbardziej gnębiących ją problemów: głodu, chorób, wojen. Czy ich intencje na pewno są szczere i prawdziwe? Grupa ludzi wśród których jest między innymi oficjalny Obrońca Taelonów William Boone próbuje odkryc ich prawdziwe oblicze zanim będzie za późno.
Reżyseria: Brenton Spencer Ross Clyde Scenariusz: Gene Roddenberry Malcolm MacRury Premiera: 1997-09-26 (Świat) Gatunek: Akcja / Sci-Fi / Dramat
Kraj produkcji: Kanada / Niemcy / USA Czas trwania: odc.: 60 minut
Obsada:
Kevin Kilner - William Boone (1997-2001) Robert Leeshock - Liam Kincaid (1998-2002) Leni Parker - Da'an (1997-2001) Von Flores - Ronald Sandoval Richard Chevolleau - Marcus "Augur" Deveraux (1997-2001) Lisa Howard - Lili Marquette (1997-2000) Jayne Heitmeyer - Renee Palmer (1999-2002) Anita LaSelva ... - Zo'or (1997-2002)
Pierwszy sezon obejrzany, mimo niskiego budżetu i nierównego poziomu odcinków, historia naprawdę wciąga. Trochę czasu już minęło od wstawki, planujecie wrzucać następne sezony? Chciałbym jeszcze zasugerować moderatoreom przerzucenie tematu do działu sci-fi
Pierwszy sezon obejrzany, mimo niskiego budżetu i nierównego poziomu odcinków, historia naprawdę wciąga. Trochę czasu już minęło od wstawki, planujecie wrzucać następne sezony? Chciałbym jeszcze zasugerować moderatoreom przerzucenie tematu do działu sci-fi :D