W związku z tym że propozycja i tak nie pojawi sie na tej stronie podaje ogólne info tylko.
serial dokumentaly,
Myśle że to ciekawa pozycja.
Mnie zainteresowała i zobacze z ciekawosci kilka odcinkow.
Może kogoś jeszcze.
Ice Road Truckers
Na samym krańcu świata jest miejsce jakiego nie znajdziesz nigdzie indziej - i praca którą, tylko niewielu ośmiela się podjąć. Misja: dowieść niezbędne zasoby poprzez 350 mil zamrożonych jezior do automatycznej Kanadyjskiej kopalni diamentów wartej kilkaset miliardów dolarów.
Wyzwanie: przewieść dziesięć tysięcy ładunków w sześćdziesiąt dni - zanim droga zniknie. Nagroda jest ogromna
Ryzyko, nawet większe. To jest opowieść o ludziach żyjących na lodzie.
Źródło: imdb.com
zwiastun 2 serii
W związku z tym że propozycja i tak nie pojawi sie na tej stronie podaje ogólne info tylko. serial dokumentaly, Myśle że to ciekawa pozycja. Mnie zainteresowała i zobacze z ciekawosci kilka odcinkow. Może kogoś jeszcze.
Ice Road Truckers
Na samym krańcu świata jest miejsce jakiego nie znajdziesz nigdzie indziej - i praca którą, tylko niewielu ośmiela się podjąć. Misja: dowieść niezbędne zasoby poprzez 350 mil zamrożonych jezior do automatycznej Kanadyjskiej kopalni diamentów wartej kilkaset miliardów dolarów.
Wyzwanie: przewieść dziesięć tysięcy ładunków w sześćdziesiąt dni - zanim droga zniknie. Nagroda jest ogromna
Ryzyko, nawet większe. To jest opowieść o ludziach żyjących na lodzie. Źródło: imdb.com http://pl.youtube.com/watch?v=3CwD7Uo_4vs zwiastun 2 serii
Pewnie dlatego, że to dokument, a te goszczą u nas rzadko, a przede wszystkim - nie ma napisów (przynajmniej na powszechnie znanych stronach). Co nie zmienia faktu, że jest to bardzo interesujące - obejrzałem trailer i muszę przyznać, że historie o tych kierowcach wydają się dość niezwykłe
Pewnie dlatego, że to dokument, a te goszczą u nas rzadko, a przede wszystkim - nie ma napisów (przynajmniej na powszechnie znanych stronach). Co nie zmienia faktu, że jest to bardzo interesujące - obejrzałem trailer i muszę przyznać, że historie o tych kierowcach wydają się dość niezwykłe :)
Bostonq pisze:Pewnie dlatego, że to dokument, a te goszczą u nas rzadko, a przede wszystkim - nie ma napisów (przynajmniej na powszechnie znanych stronach).
dokładnie o tym myślałem
mam nadzieje że ktos się weźmie za tłumaczenie
[quote="Bostonq"]Pewnie dlatego, że to dokument, a te goszczą u nas rzadko, a przede wszystkim - nie ma napisów (przynajmniej na powszechnie znanych stronach). :)[/quote]
dokładnie o tym myślałem mam nadzieje że ktos się weźmie za tłumaczenie