lola pisze:
Czy jakaś dobra dusza mogłaby tu wrzucić 5 odcinek 4 serii?? Link tej na forum został usunięty Sad
Pobierz torrenta do 4 sezonu (jest na poprzedniej stronie) i przy pobieraniu w kliencie odhacz niepotrzebne odcinki. W ten sposób ściągniesz szybciej niż pojedynczy odcinek
[quote="lola"] Czy jakaś dobra dusza mogłaby tu wrzucić 5 odcinek 4 serii?? Link tej na forum został usunięty Sad[/quote]
Pobierz torrenta do 4 sezonu (jest na poprzedniej stronie) i przy pobieraniu w kliencie odhacz niepotrzebne odcinki. W ten sposób ściągniesz szybciej niż pojedynczy odcinek :)
Anonymous992 pisze:imo tak jak było z PB. . .
w końcu Lost ma "ileśtam" milionów fanów, right?
A mógłbyś napisać jak to było, bo nie interesowałem się tym.
Cayack pisze:Błąd. Premiera o 3 w nocy czasu polskiego, a o 21 amerykańskiego.
Ja to obliczyłem z licznika umieszczonego na stronie lost4815162342.com i wychodziło, że premiera jest o 21. Chyba, że licznik korzystał z windowsowego zegara nie patrząc na strefę i taki czas wychodził?
[quote="Anonymous992"]imo tak jak było z PB. . . w końcu Lost ma "ileśtam" milionów fanów, right?[/quote] A mógłbyś napisać jak to było, bo nie interesowałem się tym.
[quote="Cayack"]Błąd. Premiera o 3 w nocy czasu polskiego, a o 21 amerykańskiego.[/quote] Ja to obliczyłem z licznika umieszczonego na stronie lost4815162342.com i wychodziło, że premiera jest o 21. Chyba, że licznik korzystał z windowsowego zegara nie patrząc na strefę i taki czas wychodził?
Najpewniej tak właśnie było . Licznik miał ustawioną 21 (9 p.m.), 21 stycznia. I pokazywał każdemu korzystając z jego strefy czasowej. W Stanach wybije na pewno poprawnie.
Co do PB, napisy zwykle były tego samego dnia, już po kilku godzinach dostępne. Tu może będzie podobnie. A torrenty pojawiają się już o 5 rano (ja nigdy nie wstawałem specjalnie po to ).
Najpewniej tak właśnie było :) . Licznik miał ustawioną 21 (9 p.m.), 21 stycznia. I pokazywał każdemu korzystając z jego strefy czasowej. W Stanach wybije na pewno poprawnie.
Co do PB, napisy zwykle były tego samego dnia, już po kilku godzinach dostępne. Tu może będzie podobnie. A torrenty pojawiają się już o 5 rano (ja nigdy nie wstawałem specjalnie po to :) ).
No to jako pierwsza osoba wypowiem sie bez spoilerow na temat pierwszych 2 odcinkow nowego sezonu Potym co sie stalo z Prisonem i Herosami scenarzystom Lost nalezy sie pomnik Rewelacja!!! Zapowiada sie pasjonujacy sezon ... Pierwsze dwa odcinki wiele mieszaja ale bedzie sie dzialo Praktycznie teraz wszystko moze sie wydarzyc
No to jako pierwsza osoba wypowiem sie bez spoilerow na temat pierwszych 2 odcinkow nowego sezonu :D Potym co sie stalo z Prisonem i Herosami scenarzystom Lost nalezy sie pomnik :D Rewelacja!!! Zapowiada sie pasjonujacy sezon ... Pierwsze dwa odcinki wiele mieszaja ale bedzie sie dzialo :D Praktycznie teraz wszystko moze sie wydarzyc :D
szkoda że cały czas nie ma jeszcze przypomnienia pozostałych sezonów czyli 5x00
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
[quote="zmora"]Odpowiedz z cytatem szkoda że cały czas nie ma jeszcze przypomnienia pozostałych sezonów czyli 5x00[/quote] [url]http://pl.lostpedia.wikia.com/wiki/Lost:_Destiny_Calls[/url]
tak wiem wyszedł juz 5x00 ale jeszcze napisków nie ma
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16