Jak dla mnie moze byc, co prawda odbiega jakoscia od poziomu 1 i 2 sezonu ale da sie zniesc. Strasznie mnie rozczarowywuja te tajemnice, im mniej wiedzialem tym ciekawiej bylo. Im wiecej odkrywaja tym wiekszy robi sie z tego bezsens
Spoiler:
a podroze w czasie i przenoszenie wyspy to juz totalna bzdura .....
Jak dla mnie moze byc, co prawda odbiega jakoscia od poziomu 1 i 2 sezonu ale da sie zniesc. Strasznie mnie rozczarowywuja te tajemnice, im mniej wiedzialem tym ciekawiej bylo. Im wiecej odkrywaja tym wiekszy robi sie z tego bezsens[spoiler] a podroze w czasie i przenoszenie wyspy to juz totalna bzdura ..... [/spoiler]
u mnie wszystko ok...
W jakim sensie wam nie działają?
Może to kwestia odtwarzacza, otóż w Sub-Edicie działają bez zarzutu. Program właśnie do obróbki napisów między innymi. Proponuje spróbować obejrzeć właśnie w nim.
u mnie wszystko ok... W jakim sensie wam nie działają? Może to kwestia odtwarzacza, otóż w Sub-Edicie działają bez zarzutu. Program właśnie do obróbki napisów między innymi. Proponuje spróbować obejrzeć właśnie w nim. :)
A co do serialu to robi się troszkę za długi. Twórcy sami chyba nie wiedzą w którą stronę pchnąć serial.
akurat serial odkąd pamiętam był przewidziany na 6 sezonów. na początku zdaje się że na 7 także od początku wiedzieli mniej więcej gdzie i co komu pchać.
A co do serialu to robi się troszkę za długi. Twórcy sami chyba nie wiedzą w którą stronę pchnąć serial.[/quote]
akurat serial odkąd pamiętam był przewidziany na 6 sezonów. na początku zdaje się że na 7 także od początku wiedzieli mniej więcej gdzie i co komu pchać.
A moze ktos poprawnie wykona napisy? Bo mialy byc w formacie MPL2 (chyba - ciezko powiedziec, bo jest niepelny), ale ten format potrzebuje nie tylko poczatku wyswietlania napisow, ale i konca... A tego drugiego nie ma...
Ja sobie poradze z przekonwertowaniem, ale widze, ze zwracanie uwagi, ze wystawka nie jest w 100% profesjonalnie zrobiona powoduja tylko hasla "u mnie dziala"
Proponuje nagrac sobie ten odcinek z napisami na plyte i zobaczyc co sie stanie jak wlaczycie go na dvd do odtwarzania... I na ilu odtwarzaczach bedzie problem...
A moze ktos poprawnie wykona napisy? Bo mialy byc w formacie MPL2 (chyba - ciezko powiedziec, bo jest niepelny), ale ten format potrzebuje nie tylko poczatku wyswietlania napisow, ale i konca... A tego drugiego nie ma... Ja sobie poradze z przekonwertowaniem, ale widze, ze zwracanie uwagi, ze wystawka nie jest w 100% profesjonalnie zrobiona powoduja tylko hasla "u mnie dziala" :) Proponuje nagrac sobie ten odcinek z napisami na plyte i zobaczyc co sie stanie jak wlaczycie go na dvd do odtwarzania... I na ilu odtwarzaczach bedzie problem...
A co do długości, to prawda, od dawna wiadomo, że serial ma skończyć się na 6 sezonach, w 2010 roku. I teraz jest już jakby z górki, mam na myśli, że teraz wszelkie tajemnice coraz częściej będą znajdować swoje rozwiązania.
LOST to nie przypadek w którym stacja po każdym sezonie zamawia kolejny sezon, albo daje cancela. Tu jest wszystko zaplanowane.
A co do długości, to prawda, od dawna wiadomo, że serial ma skończyć się na 6 sezonach, w 2010 roku. I teraz jest już jakby z górki, mam na myśli, że teraz wszelkie tajemnice coraz częściej będą znajdować swoje rozwiązania.
LOST to nie przypadek w którym stacja po każdym sezonie zamawia kolejny sezon, albo daje cancela. Tu jest wszystko zaplanowane.
Faktycznie napisy dobrze idą w Sub-Edicie, no ale najadłem sie troche nerwów jak nie chciały mi się odpalić w WMPC i BestPlayerze Te dwa odcinki moim zdaniem są najgorsze ze wszystkich pilotowych odcinków losta w swojej historii.
Spoiler:
Podróże w czasie to już jest banał, scenarzyści mogli wymyślić coś lepszego ;/
... no i oczywiście powrót choroby przez którą bunkier Swan był oznaczony kwarantanną.................... -_____-
Faktycznie napisy dobrze idą w Sub-Edicie, no ale najadłem sie troche nerwów jak nie chciały mi się odpalić w WMPC i BestPlayerze :( Te dwa odcinki moim zdaniem są najgorsze ze wszystkich pilotowych odcinków losta w swojej historii. [spoiler]Podróże w czasie to już jest banał, scenarzyści mogli wymyślić coś lepszego ;/ ... no i oczywiście powrót choroby przez którą bunkier Swan był oznaczony kwarantanną.................... -_____- [/spoiler]
Nic sięnie stało jednak na przyszłość stosuj już tagi 'spoiler'
Trochę mnie kusi, zeby po tak dużej przerwie zobaczyć co tam w Lostach (dotrwałem do prawie końca drugiego sezonu). Ale szczerze mówiąc nie wierzę, żeby było dobrze...
Nic sięnie stało jednak na przyszłość stosuj już tagi 'spoiler' :)
Trochę mnie kusi, zeby po tak dużej przerwie zobaczyć co tam w Lostach (dotrwałem do prawie końca drugiego sezonu). Ale szczerze mówiąc nie wierzę, żeby było dobrze...
xvidasd pisze:
najwiekszy bład jaki mozna popelnic bo w sumie akcja zaczyna sie w 3 sezonie polecam powrót bo scenrzysci sie naprawde popisali
[quote="xvidasd"] Trochę mnie kusi, zeby po tak dużej przerwie zobaczyć co tam w Lostach (dotrwałem do prawie końca drugiego sezonu). Ale szczerze mówiąc nie wierzę, żeby było dobrze...[/quote]
najwiekszy bład jaki mozna popelnic bo w sumie akcja zaczyna sie w 3 sezonie :) polecam powrót bo scenrzysci sie naprawde popisali :D