Lost

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
Shen
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Shen »

słaby ten nowy lost, chyba nie bede juz ogladal
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Jak dla mnie moze byc, co prawda odbiega jakoscia od poziomu 1 i 2 sezonu ale da sie zniesc. Strasznie mnie rozczarowywuja te tajemnice, im mniej wiedzialem tym ciekawiej bylo. Im wiecej odkrywaja tym wiekszy robi sie z tego bezsens
Spoiler:
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

Ja jestem zadowolony z otwarcia sezonu. W moim odczuciu było lepsze, niż otwarcia sezonów 3. i 4.
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wErNi »

napisy do pierwszego odcinka nie działczą :/
freeman
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: freeman »

Wszystkie napisy działają dobrze.

A co do serialu to robi się troszkę za długi. Twórcy sami chyba nie wiedzą w którą stronę pchnąć serial.
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

Powtorze. Napisy do pierwszego odcinka sa niepoprawnie sformatowane...
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Czerwek pisze:Powtorze. Napisy do pierwszego odcinka sa niepoprawnie sformatowane...
U mnie są w 100% OK.
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

to zajrzyjcie do srodka napisow...
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

a możecie udostępnić swoje napisy skoro u was działają?
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Czerwek pisze:to zajrzyjcie do srodka napisow...
No faktycznie, coś w nich brakuje, ale mimo to działają bez problemu.
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

u mnie wszystko ok...
W jakim sensie wam nie działają?
Może to kwestia odtwarzacza, otóż w Sub-Edicie działają bez zarzutu. Program właśnie do obróbki napisów między innymi. Proponuje spróbować obejrzeć właśnie w nim. :)
cloud1one
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: cloud1one »

freeman pisze:Wszystkie napisy działają dobrze.

A co do serialu to robi się troszkę za długi. Twórcy sami chyba nie wiedzą w którą stronę pchnąć serial.
akurat serial odkąd pamiętam był przewidziany na 6 sezonów. na początku zdaje się że na 7 także od początku wiedzieli mniej więcej gdzie i co komu pchać.
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

A moze ktos poprawnie wykona napisy? Bo mialy byc w formacie MPL2 (chyba - ciezko powiedziec, bo jest niepelny), ale ten format potrzebuje nie tylko poczatku wyswietlania napisow, ale i konca... A tego drugiego nie ma...
Ja sobie poradze z przekonwertowaniem, ale widze, ze zwracanie uwagi, ze wystawka nie jest w 100% profesjonalnie zrobiona powoduja tylko hasla "u mnie dziala" :)
Proponuje nagrac sobie ten odcinek z napisami na plyte i zobaczyc co sie stanie jak wlaczycie go na dvd do odtwarzania... I na ilu odtwarzaczach bedzie problem...
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

/co do napisów, u mnie śmigają ;)/

A co do długości, to prawda, od dawna wiadomo, że serial ma skończyć się na 6 sezonach, w 2010 roku. I teraz jest już jakby z górki, mam na myśli, że teraz wszelkie tajemnice coraz częściej będą znajdować swoje rozwiązania.

LOST to nie przypadek w którym stacja po każdym sezonie zamawia kolejny sezon, albo daje cancela. Tu jest wszystko zaplanowane.
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

Faktycznie napisy dobrze idą w Sub-Edicie, no ale najadłem sie troche nerwów jak nie chciały mi się odpalić w WMPC i BestPlayerze :( Te dwa odcinki moim zdaniem są najgorsze ze wszystkich pilotowych odcinków losta w swojej historii.
Spoiler:
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

wErNi wiesz do czego służy funkcja spoiler? Nie wszyscy widzieli już nowe odcinki i nie muszą się dowiadywać o tym co się stało od Ciebie.
Obrazek
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

ehh przepraszam nie wiedziałem że na forach są teraz takie opcje. Dawno nie korzystałem :P
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Nic sięnie stało jednak na przyszłość stosuj już tagi 'spoiler' :)

Trochę mnie kusi, zeby po tak dużej przerwie zobaczyć co tam w Lostach (dotrwałem do prawie końca drugiego sezonu). Ale szczerze mówiąc nie wierzę, żeby było dobrze...
Obrazek When Dreams Come True...
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

No jak na razie 5 sezon niczym nie zachwycił i zniesmaczył tak do końca. Zobaczymy po 3 odcinku, który na trailerach wygląda uhh i ohh :alien:
sacardo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sacardo »

xvidasd pisze: Trochę mnie kusi, zeby po tak dużej przerwie zobaczyć co tam w Lostach (dotrwałem do prawie końca drugiego sezonu). Ale szczerze mówiąc nie wierzę, żeby było dobrze...
najwiekszy bład jaki mozna popelnic bo w sumie akcja zaczyna sie w 3 sezonie :) polecam powrót bo scenrzysci sie naprawde popisali :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ