Widzę, że na stronce pojawiło się kilka wstawek udostępniających pierwszą część sezonu poszczególnych seriali. Fajnie by było gdyby zrobiono tak z CSI LV. Niestety przegapiłem kilka pierwszych odcinków a od środka nie będę oglądał. Myślę, że jest więcej takich jak, którzy byliby wdzięczni za taką wstawkę.
Widzę, że na stronce pojawiło się kilka wstawek udostępniających pierwszą część sezonu poszczególnych seriali. Fajnie by było gdyby zrobiono tak z CSI LV. Niestety przegapiłem kilka pierwszych odcinków a od środka nie będę oglądał. Myślę, że jest więcej takich jak, którzy byliby wdzięczni za taką wstawkę.
Ostatni odcinek jaki widziałam leciał na dwójce i skończył się [spoiler]porwaniem policjantki, i wiązało się to z laską, która dokładne odtwarzała mini miejsca zbrodni[/spoiler]To był koniec siódmego sezonu? Nie wiem teraz co ściagać... :scratch:
Ciesz sie poczatkami serialu bo niestety ale z dalszymi sezonami serial sie stacza
Bardzo zaluje bo byl to jeden z tych na ktore czekalam w wielkim napieciu, teraz juz ogladam tylko chyba z sentymentu
Ciesz sie poczatkami serialu bo niestety ale z dalszymi sezonami serial sie stacza :( Bardzo zaluje bo byl to jeden z tych na ktore czekalam w wielkim napieciu, teraz juz ogladam tylko chyba z sentymentu
Ja tez uwazam, ze LV jest najlepsze jednak wkurza mnie, ze
Spoiler:
odchodza najlepsi, nie ma juz trzech głównych bohaterów, jak tak dalej pojdzie to bedziemy miec CSI LV z zupełnie nowa obsada, dla mnie to juz nie jest to CSI co na poczatku
Ja tez uwazam, ze LV jest najlepsze jednak wkurza mnie, ze
[spoiler]odchodza najlepsi, nie ma juz trzech głównych bohaterów, jak tak dalej pojdzie to bedziemy miec CSI LV z zupełnie nowa obsada, dla mnie to juz nie jest to CSI co na poczatku[/spoiler]
Brita pisze:Ciesz sie poczatkami serialu bo niestety ale z dalszymi sezonami serial sie stacza
Bardzo zaluje bo byl to jeden z tych na ktore czekalam w wielkim napieciu, teraz juz ogladam tylko chyba z sentymentu
kiedy serial sie zaczal staczac? chyba teraz dopiero w 9 sezonie
[quote="Brita"]Ciesz sie poczatkami serialu bo niestety ale z dalszymi sezonami serial sie stacza :( Bardzo zaluje bo byl to jeden z tych na ktore czekalam w wielkim napieciu, teraz juz ogladam tylko chyba z sentymentu[/quote]kiedy serial sie zaczal staczac? :shock: chyba teraz dopiero w 9 sezonie
zaczal sie staczac w momencie jak [spoiler]zaczeli odchodzic glowni bohaterowie, jednego mozna jeszcze jakos przezyc ale troje to juz troszku duzo jak na jeden serial [/spoiler]
Pewnie mieli już dość 9 sezonów to dość sporo jak na serial
Added after 21 minutes:
Ciekawostka a propos odcinka z restauracją pogrążoną w ciemnościach:
Dość dawno czytałam o takiej restauracji gdzieś w Europie (chyba Francja lub Włochy). Panują w niej egipskie ciemności, no i pracują tam niewidomi kelnerzy... Hehe, obiad w takim miejscu to nie lada wyzwanie i na pewno super przygoda, bo nigdy nie wiesz co nawinie Ci się na widelec :chef:
Pewnie mieli już dość :( 9 sezonów to dość sporo jak na serial :salut:
[size=75][color=#999999]Added after 21 minutes:[/color][/size]
Ciekawostka a propos odcinka z restauracją pogrążoną w ciemnościach: Dość dawno czytałam o takiej restauracji gdzieś w Europie (chyba Francja lub Włochy). Panują w niej egipskie ciemności, no i pracują tam niewidomi kelnerzy... Hehe, obiad w takim miejscu to nie lada wyzwanie i na pewno super przygoda, bo nigdy nie wiesz co nawinie Ci się na widelec :chef:
To kontynuacja odcinka 8x06 "Who & What", czyli najlepiej obejrzeć po nim.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Chociaż dobrze, że nie pozbyli się Sary w ciągu jednego odcinka, a było przygotowywane przez te kilka epizodów. Ciekawe kim ją zastąpili... Biorę się za dalsze oglądanie :-]
Added after 47 minutes:
Ale odcinek ze scenariuszami zbrodni (do gry) to jakaś pomyłka i strata czasu
Added after 1 minutes:
A może on właśnie miał promować grę (opartą na serialu)
[spoiler]Chociaż dobrze, że nie pozbyli się Sary w ciągu jednego odcinka, a było przygotowywane przez te kilka epizodów. Ciekawe kim ją zastąpili... Biorę się za dalsze oglądanie :-] [/spoiler]
[size=75][color=#999999]Added after 47 minutes:[/color][/size]
Ale odcinek ze scenariuszami zbrodni (do gry) to jakaś pomyłka i strata czasu :P
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
A może on właśnie miał promować grę (opartą na serialu) :smt115
ana81 pisze:Ciekawostka a propos odcinka z restauracją pogrążoną w ciemnościach:
Dość dawno czytałam o takiej restauracji gdzieś w Europie (chyba Francja lub Włochy). Panują w niej egipskie ciemności, no i pracują tam niewidomi kelnerzy... Hehe, obiad w takim miejscu to nie lada wyzwanie i na pewno super przygoda, bo nigdy nie wiesz co nawinie Ci się na widelec :chef:
Taka restauracja jest od około roku w Warszawie w hotelu Novotel - nazywa się Dans le Noir Osobiście jeszcze nie byłem ale znajomi, którzy byli nie zawiedli się
[quote="ana81"]Ciekawostka a propos odcinka z restauracją pogrążoną w ciemnościach: Dość dawno czytałam o takiej restauracji gdzieś w Europie (chyba Francja lub Włochy). Panują w niej egipskie ciemności, no i pracują tam niewidomi kelnerzy... Hehe, obiad w takim miejscu to nie lada wyzwanie i na pewno super przygoda, bo nigdy nie wiesz co nawinie Ci się na widelec :chef:[/quote]
Taka restauracja jest od około roku w Warszawie w hotelu Novotel - nazywa się Dans le Noir :) Osobiście jeszcze nie byłem ale znajomi, którzy byli nie zawiedli się :)
Świetny koniec 8 serii, po trochę gorszym, przynajmniej według mnie, od 7 sezonie.
Spoiler:
Postrzelenie (zastrzelenie) Warricka przez szefa policji? Zawsze wiedziałem, że coś z nim nie tak i w końcu wyjdzie, że jest umoczony, ale żeby był mordercą, tego się nie spodziewałem. I tak pewnie przeżyje
Ogólnie w 6, 7, 8 sezonie scenarzyści kombinują i zaczynają szukać nowych rozwiązań. Mi się to podoba, bo serial zrobił się urozmaicony i częściej pojawiają się wątki komediowe oraz odcinki bardziej nietypowe. Może trochę stracił przez to na realizmie, ale co z tego. Wysoko poprzeczkę podniósł Tarrantino po 5x23-24.
Zabieram się za 9 sezon
Las Vegas dla mnie jest najlepsze z całej serii CSI.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Świetny koniec 8 serii, po trochę gorszym, przynajmniej według mnie, od 7 sezonie. [spoiler]Postrzelenie (zastrzelenie) Warricka przez szefa policji? Zawsze wiedziałem, że coś z nim nie tak i w końcu wyjdzie, że jest umoczony, ale żeby był mordercą, tego się nie spodziewałem. I tak pewnie przeżyje :)[/spoiler]
Ogólnie w 6, 7, 8 sezonie scenarzyści kombinują i zaczynają szukać nowych rozwiązań. Mi się to podoba, bo serial zrobił się urozmaicony i częściej pojawiają się wątki komediowe oraz odcinki bardziej nietypowe. Może trochę stracił przez to na realizmie, ale co z tego. Wysoko poprzeczkę podniósł Tarrantino po 5x23-24.
Zabieram się za 9 sezon :grin:
Las Vegas dla mnie jest najlepsze z całej serii CSI.