🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

CSI Las Vegas

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Coach_25 »

Widzę, że na stronce pojawiło się kilka wstawek udostępniających pierwszą część sezonu poszczególnych seriali. Fajnie by było gdyby zrobiono tak z CSI LV. Niestety przegapiłem kilka pierwszych odcinków a od środka nie będę oglądał. Myślę, że jest więcej takich jak, którzy byliby wdzięczni za taką wstawkę.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

dla mnie to juz koniec CSI, nie mam zamiaru dalej ogladac,
Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Ostatni odcinek jaki widziałam leciał na dwójce i skończył się
Spoiler:
To był koniec siódmego sezonu? Nie wiem teraz co ściagać... :scratch:
Shen
Wskaż do odpowiedzi

tak koniec 7
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Dziękować za info :grin:
sacardo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sacardo »

Panowie nadrabiam zaleglosc po Miami i New York przyszedl czas na LV :D juz na trzecim sezonie jestem :D jeszcze tyle przede mną :D
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Ciesz sie poczatkami serialu bo niestety ale z dalszymi sezonami serial sie stacza :(
Bardzo zaluje bo byl to jeden z tych na ktore czekalam w wielkim napieciu, teraz juz ogladam tylko chyba z sentymentu
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Dla mnie Las Vegas, jest najlepsze z serii CSI, jakoś mi najbardziej przypasował :pirat:
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Ja tez uwazam, ze LV jest najlepsze jednak wkurza mnie, ze
Spoiler:
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Brita pisze:Ciesz sie poczatkami serialu bo niestety ale z dalszymi sezonami serial sie stacza :(
Bardzo zaluje bo byl to jeden z tych na ktore czekalam w wielkim napieciu, teraz juz ogladam tylko chyba z sentymentu
kiedy serial sie zaczal staczac? :shock: chyba teraz dopiero w 9 sezonie
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

zaczal sie staczac w momencie jak
Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Pewnie mieli już dość :( 9 sezonów to dość sporo jak na serial :salut:

Added after 21 minutes:

Ciekawostka a propos odcinka z restauracją pogrążoną w ciemnościach:
Dość dawno czytałam o takiej restauracji gdzieś w Europie (chyba Francja lub Włochy). Panują w niej egipskie ciemności, no i pracują tam niewidomi kelnerzy... Hehe, obiad w takim miejscu to nie lada wyzwanie i na pewno super przygoda, bo nigdy nie wiesz co nawinie Ci się na widelec :chef:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Odcinek Without a Trace dorzucony do 8 sezonu to obejrzeć przed jakimś konkretnym epizodem, czy mogę sobie go zostawić na koniec?
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

To kontynuacja odcinka 8x06 "Who & What", czyli najlepiej obejrzeć po nim.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:

Added after 47 minutes:

Ale odcinek ze scenariuszami zbrodni (do gry) to jakaś pomyłka i strata czasu :P

Added after 1 minutes:

A może on właśnie miał promować grę (opartą na serialu) :smt115
Rafalito
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Rafalito »

ana81 pisze:Ciekawostka a propos odcinka z restauracją pogrążoną w ciemnościach:
Dość dawno czytałam o takiej restauracji gdzieś w Europie (chyba Francja lub Włochy). Panują w niej egipskie ciemności, no i pracują tam niewidomi kelnerzy... Hehe, obiad w takim miejscu to nie lada wyzwanie i na pewno super przygoda, bo nigdy nie wiesz co nawinie Ci się na widelec :chef:
Taka restauracja jest od około roku w Warszawie w hotelu Novotel - nazywa się Dans le Noir :) Osobiście jeszcze nie byłem ale znajomi, którzy byli nie zawiedli się :)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

No proszę...Trzeba będzie odwiedzić to miejsce :D
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Świetny koniec 8 serii, po trochę gorszym, przynajmniej według mnie, od 7 sezonie.
Spoiler:
Ogólnie w 6, 7, 8 sezonie scenarzyści kombinują i zaczynają szukać nowych rozwiązań. Mi się to podoba, bo serial zrobił się urozmaicony i częściej pojawiają się wątki komediowe oraz odcinki bardziej nietypowe. Może trochę stracił przez to na realizmie, ale co z tego. Wysoko poprzeczkę podniósł Tarrantino po 5x23-24.

Zabieram się za 9 sezon :grin:

Las Vegas dla mnie jest najlepsze z całej serii CSI.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Diedrich Bader (znany m.in. z Drew Carey Show) powala w odcinku z martwą aktorką. Szczególnie ostatnia scena, podczas golenia :D
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Nie zgodze sie z tym ze 7 sezon byl gorszy, miniaturowy zabojca byl swietny

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ