produkcja: USA gatunek: Komedia, Sci-Fi data premiery: 1996-01-09
Opis:
Przezabawne perypetie pozaziemskiej załogi kosmicznej, która przybrawszy ludzką postać ma za zadanie na tyle w topić się w otoczenie, by jak najlepiej móc się do niego dostosować głównie pod kątem stosunków społeczno-kulturowych. Niestety ich misja w zderzeniu z zawiła obyczajowością Ziemian napotyka na szereg tragikomicznych wpadek, z których na ogół wychodzą dopiero po wielu frasobliwych zwrotach akcji brutalnie uświadamiani przez obiekty swoich nieporadnych wywiadowczych badań.
[b]produkcja: [/b] USA [b]gatunek: [/b] Komedia, Sci-Fi [b]data premiery[/b]: 1996-01-09
[b]Opis:[/b] Przezabawne perypetie pozaziemskiej załogi kosmicznej, która przybrawszy ludzką postać ma za zadanie na tyle w topić się w otoczenie, by jak najlepiej móc się do niego dostosować głównie pod kątem stosunków społeczno-kulturowych. Niestety ich misja w zderzeniu z zawiła obyczajowością Ziemian napotyka na szereg tragikomicznych wpadek, z których na ogół wychodzą dopiero po wielu frasobliwych zwrotach akcji brutalnie uświadamiani przez obiekty swoich nieporadnych wywiadowczych badań.
jest zdecydowanie wiecej odcinków, http://www.filmweb.pl/f93083/Trzecia+planeta+od+s%C5%82o%C5%84ca,1996/ciekawostki 139 odcinków w 6 sezonach, do 5 sezonow i 2 lub 3 odcinkow 6 jest komplet napisow na napisach.info
Ano dlatego, że większość seriali nie wytrzymuje upływu czasu.
To co kiedyś było świetne i w naszej pamięci utarło się jako super wspomnienie w konfrontacji z obecną rzeczywistością często okazuje się już takie nie być...
Ano dlatego, że większość seriali nie wytrzymuje upływu czasu. To co kiedyś było świetne i w naszej pamięci utarło się jako super wspomnienie w konfrontacji z obecną rzeczywistością często okazuje się już takie nie być...
Osobiście to ten serial nie śmieszył mnie parę lat temu i teraz pewnie by się to nie zmieniło, więc ja jestem raczej na nie, gdyż jest wiele ciekawszych propozycji do wystawki.
Osobiście to ten serial nie śmieszył mnie parę lat temu i teraz pewnie by się to nie zmieniło, więc ja jestem raczej na nie, gdyż jest wiele ciekawszych propozycji do wystawki.
Ja właśnie oglądam 5 sezon i napiszę, że ten serial prawie nic nie stracił z biegiem lat. Wg mnie jest tak samo śmieszny jak wcześniej. Genialna jest gra aktorska. W rzadko którym serialu komediowym tak idealnie dobrano aktorów. John Lithgow i Kristen Johnston wymiatają na całej linii. Wg mnie obok Friends i That '70s Show(pierwsze 5 sezonów) to najlepszy sitcom wszech-czasów.
Ja właśnie oglądam 5 sezon i napiszę, że ten serial prawie nic nie stracił z biegiem lat. Wg mnie jest tak samo śmieszny jak wcześniej. Genialna jest gra aktorska. W rzadko którym serialu komediowym tak idealnie dobrano aktorów. John Lithgow i Kristen Johnston wymiatają na całej linii. Wg mnie obok Friends i That '70s Show(pierwsze 5 sezonów) to najlepszy sitcom wszech-czasów.
oglądałem go kilka razy w TV, mam teraz z TV okey i oglądam przynajmniej raz, dwa razy do roku, zawsze zrywam boki, jest prześmieszny. Jest to jeden z dwóch moich ulubionych seriali komediowych, na których zawsze polewam ze śmiechu. Ten drugi to That 70's Show.
oglądałem go kilka razy w TV, mam teraz z TV okey i oglądam przynajmniej raz, dwa razy do roku, zawsze zrywam boki, jest prześmieszny. Jest to jeden z dwóch moich ulubionych seriali komediowych, na których zawsze polewam ze śmiechu. Ten drugi to That 70's Show.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Ja oglądałem całkiem niedawno. Jest komplet napisów. Z ciekawostek 2 największych świrów z Breaking Bad gra epizodyczne role w tym serialu. Zgadnijcie kto:P
Ja oglądałem całkiem niedawno. Jest komplet napisów. Z ciekawostek 2 największych świrów z Breaking Bad gra epizodyczne role w tym serialu. Zgadnijcie kto:P
Kurcze zazwyczaj jestem sceptycznie nastawiony do oglądania "staroci". Większość z nich nie smakuje już tak jak dawniej a to głównie za sprawą upływu czasu. Mózg ludzki idealizuje dobre wspomnienia dlatego często oglądając teraz to, co kiedyś się nam podobało nie wydaje się już takie fajne...
Ale nie 3rd!
Kiedyś serial strasznie mi się podobał ale niechętnie wróciłem do ponownego oglądania. Okazuje się jednak, że serial ciągle jest na czasie i ciągle śmieszy!
Chętnie więc wystawił bym więc od razu całość ale niestety rekompresja w przypadku tego serialu jest mocno uciążliwa i zajmuje sporo czasu (wymaga "ręcznego" ustawiania parametrów etc.).
Nie wiem więc, czy wolicie dłużej poczekać na całość czy też wystawiać sezonami? (nie utrzymają się długo na torrencie)??
Kurcze zazwyczaj jestem sceptycznie nastawiony do oglądania "staroci". Większość z nich nie smakuje już tak jak dawniej a to głównie za sprawą upływu czasu. Mózg ludzki idealizuje dobre wspomnienia dlatego często oglądając teraz to, co kiedyś się nam podobało nie wydaje się już takie fajne... Ale nie 3rd! Kiedyś serial strasznie mi się podobał ale niechętnie wróciłem do ponownego oglądania. Okazuje się jednak, że serial ciągle jest na czasie i ciągle śmieszy! Chętnie więc wystawił bym więc od razu całość ale niestety rekompresja w przypadku tego serialu jest mocno uciążliwa i zajmuje sporo czasu (wymaga "ręcznego" ustawiania parametrów etc.). Nie wiem więc, czy wolicie dłużej poczekać na całość czy też wystawiać sezonami? (nie utrzymają się długo na torrencie)??