🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Heroes

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

no to bęc :-p
Spoiler:
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

"Zakończenie" rozdziału faktycznie żenujące - a i tak można uznać to za komplement, bo cisną się na klawiaturę słowa mniej wyszukane a ostrzejsze. To, co zaproponowali twórcy, woła o pomstę do nieba - ja wiem, że to jest serial rozrywkowy, o naturze komiksu - ale wszystko musi mieć swoją logikę i nie można wciskać rozwiązań debilnych, przygotowanych na kolanie, by jakoś dopiąć fabułę:
Spoiler:
A najgorsze jest to, że były zadatki na lepsze rozwinięcie finału - dylematy Claire nie były znowuż takie głupie, postać Sylara ciekawie się prezentowała, fajny wątek rywalizacji Petera z Nathanem - no ale to wszystko jakieś nieukończone, niedorobione, niewykorzystane - to, co dobre utonęło w morzu bredni i głupoty.

A zapowiedź nowej historii - niby ok, bo można by to poprowadzić ciekawie, ale sezony 2 i 3 nie nastrajają optymistycznie. Nie wiem, jest mi smutno, bo bardzo lubiłem ten serial, a wszystko okazało się pustą wydmuszką, która nie ukrywa żadnej sensownej treści. Wielkie rozczarowanie :(
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

No cóż ja od Herosów stroniłem długi czas aż tu nagle miesiąc temu stwierdziłem, że pora nadrobić zaległości bo i tak niema już co oglądać ;)
Spoiler:
Heh ale się rozpisałem. Wybaczcie że pisze trochę bez ładu i chronologii ale inaczej się chyba nie dało xD
grzechu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: grzechu »

czy to juz koniec sezonu 3? jest szansa na torent z calym sezonem?
slayer
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: slayer »

grzechu pisze:czy to juz koniec sezonu 3? jest szansa na torent z calym sezonem?
jest to koniec pierwszej części sezonu, na wiosnę jeszcze będzie pewnie ze 12 odcinków.
lola
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lola »

Więcej grzechów nie pamiętam i wszystkich współczuje xD szkoda mi tylko Elle która była chyba jedynym pozytywnym promyczkiem 3 sezonu... :cry: [/spoiler]
Co do Elle to mnie zastanawia taki trywialny fakt jak ona przez tyle lat się myła skoro wiadro zimnej wody na łeb wywołuje u niej takie efekty?:D albo jest brudasem albo macie jakieś inne propozycje??:)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

lola pisze:
Więcej grzechów nie pamiętam i wszystkich współczuje xD szkoda mi tylko Elle która była chyba jedynym pozytywnym promyczkiem 3 sezonu... :cry: [/spoiler]
Co do Elle to mnie zastanawia taki trywialny fakt jak ona przez tyle lat się myła skoro wiadro zimnej wody na łeb wywołuje u niej takie efekty?:D albo jest brudasem albo macie jakieś inne propozycje??:)
używała mocnych perfumów :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

No to akurat ma sens, bo woda działała wtedy, gdy używała mocy - czyli "wydzielała" coś w rodzaju prądu. Jeśli nie korzystała z mocy, nie mogło dojść do "spięcia" :)
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

Dla mnie "średnio" zapowiada się rozdział 4. Czy teraz zrobi się drugi Prison Break patrząc od 2go sezonu?
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Uff, wszystko obejrzane :eye:
Najlepszymi postaciami tego sezonu są Sylar - pierwsze miejsce i to bezkonkurencyjnie, a potem Peter (m.in. między niemu z przyszłości)
Zakończenie - jeśli faktycznie kolejne odcinki będą oparte na ściganiu 'innych', to robi się nam PB, czyli do kitu :P

Added after 2 minutes:

Podobał mi się jeden tekst z ostatniego epizodu...
Spoiler:
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

No i nareszcie Heroes powraca po dosc dlugiej przerwie. Na dodatek z zaskakujaco dobrym odcinkiem. Moze wydawal sie taki przez to ze to 1 odcinek po przerwie, ale sadze ze chyba jednak cos wreszcie w serialu ruszylo, i o ile dalej nie spiernicza czegos scenarzysci to mamy tu zalazek ciekawej fabuly nowego rozdzialu.
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

Que? :shock: Zawsze byłem na bieżąco z premierami serialów które obserwuję, a o powrocie Heroesów nie wiedziałem. Widocznie się nie zainteresowałem bo sezon był lipny :-p
Faridrox
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Faridrox »

oj ostatni odcinek jest naprawde dobry. Polecam.
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Ja sie nie zachwycam, jest lepszy niz caly 3 sezon ale jakos mnie nie powalilo, jedyne co moge powiedziec to Sylar rulez, ta postac jest naprawde swietna i dotego genialnie zagrana
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Heroes [3x14] Obrazek
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Mi tam się średnio podobało ;d może już się trochę uprzedziłem że nic z tego nie będzie xD A scena dekompresji w samolocie to porażka :D Kiedy oni w tym holiłudzie się wreszcie dowiedzą że takie rzeczy się nie zdarzają xD
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

odcinek niezly, chociaz robi sie z tego serialu kopia x-menów
Spoiler:
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt: