Crime Traveller UK

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
youtube Warszawa
Kontakt:

W.BRYTANIA Crime Traveller UK

Post autor: fluid »

Kolejny serial z UK tym razem toche starszy (1997) ale zapowiada sie interesujaco.

Obrazek

Crime Traveller był śmiałym przedsięwzięciem BBC, by wejść na rynek z serialmi science-fiction. Produkcja przedstawia przygody detektywa Jeffa Slade i pani naukowiec Holly Turner, którzy rozwiązują przestępstwa dzięki podróży w czasie do momentu zanim zbrodnia została popełniona. Jednakże ich perypetie są rządzą się pewnymi zasadami, zasadami czasu. Można podróżować jedynie o 6 godzin wstecz oraz należy wrócić do wehikułu czasu(, skonstruowanego przez ojca pani naukowiec)w tym samym momencie, kiedy się wyruszyło w podróż bo inaczej zostanie się uwięzionym w nieprzerwanej pętli czasu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Crime_Traveller

[youtube][/youtube]
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Kiedyś gdzieś to widziałem, a przynajmniej parę odcinków, tylko z moją pamięcią coś jest nie tak, albo to już tak dawno było, bo tylko tyle pamiętam i nie wiem czy mi się podobał.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

Też mam wrażenie ze gdzies to widziałęm i raczej mnie nie zachwyciło....

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ