W tym roku wszyscy dostaniemy prezent...
Wybrałem na chybił trafił serial tylko na podstawie tego, że były do niego napisy - nic o nim nie wiem i nie zamierzam sie dowiadywać o czym jest.
Nic też nie podpowiem bo zaraz zgadniecie
Mogę tylko obiecać że oglądnę go nawet jeśli to będzie DexteroHeroes
Podstronę zrobię na kilka godzin przed premierą i poproszę obcą osobę, żeby sprawdziła czy napisy pasują. Oglądać będę więc razem z Wami... (jak już wyseeduję) :mrgreen:
Przewidywana wielkość torrenta to 700mb (pierwszy sezon) - piszesz się na oglądanie ze mną? :cyclopsani:
W tym roku wszyscy dostaniemy prezent... Wybrałem na chybił trafił serial tylko na podstawie tego, że były do niego napisy - nic o nim nie wiem i nie zamierzam sie dowiadywać o czym jest. Nic też nie podpowiem bo zaraz zgadniecie :rabbit:
Mogę tylko obiecać że oglądnę go nawet jeśli to będzie DexteroHeroes :pig: :wink: Podstronę zrobię na kilka godzin przed premierą i poproszę obcą osobę, żeby sprawdziła czy napisy pasują. Oglądać będę więc razem z Wami... (jak już wyseeduję) :mrgreen:
Przewidywana wielkość torrenta to 700mb (pierwszy sezon) - piszesz się na oglądanie ze mną? :cyclopsani:
Oczywiście. Tym bardziej, skoro deklarujesz, że sam obejrzysz, nawet jeśli będzie to "DexteroHeroes" (Swoją drogą piękny mógłby być to serial, takie połączenie - psychopatyczni superbohaterowie, zło na skalę masową, eksterminacja kontynentów... no, no )
Oczywiście. Tym bardziej, skoro deklarujesz, że sam obejrzysz, nawet jeśli będzie to "DexteroHeroes" :wink: (Swoją drogą piękny mógłby być to serial, takie połączenie - psychopatyczni superbohaterowie, zło na skalę masową, eksterminacja kontynentów... no, no :wink: )
xvidasd pisze:Zastanawiam się czy aby może wypuścić ten serial pod nazwą *** i bez podstrony...
Z ciekawości ile osób by to pobrało...
Jako że serial mało waży to zawsze można byłoby sprawdzić co to jest pobierając tylko pierwszy odcinek :mrgreen:
Jak przypadnie do gustu to poleci reszta ;]
[quote="xvidasd"]Zastanawiam się czy aby może wypuścić ten serial pod nazwą *** i bez podstrony... Z ciekawości ile osób by to pobrało...[/quote] Jako że serial mało waży to zawsze można byłoby sprawdzić co to jest pobierając tylko pierwszy odcinek :mrgreen: Jak przypadnie do gustu to poleci reszta ;]
Bostonq pisze:Oczywiście. Tym bardziej, skoro deklarujesz, że sam obejrzysz, nawet jeśli będzie to "DexteroHeroes" (Swoją drogą piękny mógłby być to serial, takie połączenie - psychopatyczni superbohaterowie, zło na skalę masową, eksterminacja kontynentów... no, no )
Jest taki komiks The Boys w którym superbohaterowie raczej kotków z drzewek nie ściągają
[quote="Bostonq"]Oczywiście. Tym bardziej, skoro deklarujesz, że sam obejrzysz, nawet jeśli będzie to "DexteroHeroes" :wink: (Swoją drogą piękny mógłby być to serial, takie połączenie - psychopatyczni superbohaterowie, zło na skalę masową, eksterminacja kontynentów... no, no :wink: )[/quote]
Jest taki komiks The Boys w którym superbohaterowie raczej kotków z drzewek nie ściągają :wink:
Swietny pomysl z tym *** Ciekawi mnie efekt eksperymentu - czy to bedzie omijane, czy wrecz przeciwnie, ludzie beda sie do tego pzrysysac z ciekawosci :roll:
Swietny pomysl z tym *** :) Ciekawi mnie efekt eksperymentu - czy to bedzie omijane, czy wrecz przeciwnie, ludzie beda sie do tego pzrysysac z ciekawosci :roll:
A ja jeszcze proponuję, aby po wstawieniu serialu *** na forum w rozmowach było zakazane podawania jego nazwy, przynajmniej przez jakiś czas. Żeby już po pierwszej godzinie nie wypłynęła nazwa
Ciekawie by było
A ja jeszcze proponuję, aby po wstawieniu serialu *** na forum w rozmowach było zakazane podawania jego nazwy, przynajmniej przez jakiś czas. Żeby już po pierwszej godzinie nie wypłynęła nazwa ;) Ciekawie by było :)
A nie lepiej wrzucic go po prostu 24 grudnia z własciwa nazwa, gdy zabłyśnie pierwsza gwiazdka (albo godzine po zeby był czas na posiłek przed owarciem prezentu) ?
Ewentualnie jesli przey nazwie niespodzianka ktos sie uprze to pamietac o angielskim, tu jednak moze byc problem z utrzymanie sie takiego pliku a szkoda przeciez pracy na kilka chwil zaiustnienia w sieci
A nie lepiej wrzucic go po prostu 24 grudnia z własciwa nazwa, gdy zabłyśnie pierwsza gwiazdka (albo godzine po zeby był czas na posiłek przed owarciem prezentu) ;) ? Ewentualnie jesli przey nazwie niespodzianka ktos sie uprze to pamietac o angielskim, tu jednak moze byc problem z utrzymanie sie takiego pliku a szkoda przeciez pracy na kilka chwil zaiustnienia w sieci :)