[mini] Andromeda Strain, The

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Z niecierpliwoscią będę czekac aż się ściągnie, tym bardziej że pamiętam doskonale pierwszą wersję filmu, a ksiażkę mam nawet w domu. W ogóle Michael Crichton ma talent do wymyślania historii trzymających w napięciu.
A i do rozwoju , że tak powiem - filozofii serialowej :P - przyczynił się walnie będąc pomysłodawcą ER (Ostry dyżur :alien: )
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

wielkie dzieki!
romek37
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: romek37 »

Dawno temu (w latach 70-tych) "Andromeda strain" leciał w naszej TV . Niedawno obejrzałem go znowu . Obejrzałem także obecną wersję filmu . I moim zdaniem ta starsza wersja jest ciekawsza . Akcja jest szybsza i bardziej trzyma się kupy . Nowsza miejscami sprawia wrażenie , że wątki są ciągnięte na siłę , aby tylko film był dłuższy .
chinga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: chinga »

jak uslyszalam o tym mini, bardzo mnie zaciekawil. bylam nawet na oficjalnej stronce i pobawilam sie w odkrywanie wirusa czy takie tam;p bardzo lubie glownego aktora od czasow Wolf Lake (swietny niszowy serialik!) ale nie bylam pewna czy jakosc nie zneguje mojego zapalu do obejrzenia calości. dzieki wiec xvidasd za swietna recenzje ze sceenshotami:)
agraba
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: agraba »

Witam!
Czy mógłby ktoś udostępnić seeda z tym serialem? Brakuje 3,1%. :pale: Z góry dziękuję :salut: .
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Poszło.
A jak ktoś jeszcze nie oglądał to nie ma na co czekac!! :)
Obrazek When Dreams Come True...
kuczim
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kuczim »

pierwsza wersja była lepsza i chyba miała inny koniec o ile pamietam. Remake jest jakiś jałowy.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ