Thanks .
Z niecierpliwoscią będę czekac aż się ściągnie, tym bardziej że pamiętam doskonale pierwszą wersję filmu, a ksiażkę mam nawet w domu. W ogóle Michael Crichton ma talent do wymyślania historii trzymających w napięciu.
A i do rozwoju , że tak powiem - filozofii serialowej - przyczynił się walnie będąc pomysłodawcą ER (Ostry dyżur )
Thanks :grin: . Z niecierpliwoscią będę czekac aż się ściągnie, tym bardziej że pamiętam doskonale pierwszą wersję filmu, a ksiażkę mam nawet w domu. W ogóle Michael Crichton ma talent do wymyślania historii trzymających w napięciu. A i do rozwoju , że tak powiem - filozofii serialowej :P - przyczynił się walnie będąc pomysłodawcą ER (Ostry dyżur :alien: )
Dawno temu (w latach 70-tych) "Andromeda strain" leciał w naszej TV . Niedawno obejrzałem go znowu . Obejrzałem także obecną wersję filmu . I moim zdaniem ta starsza wersja jest ciekawsza . Akcja jest szybsza i bardziej trzyma się kupy . Nowsza miejscami sprawia wrażenie , że wątki są ciągnięte na siłę , aby tylko film był dłuższy .
Dawno temu (w latach 70-tych) "Andromeda strain" leciał w naszej TV . Niedawno obejrzałem go znowu . Obejrzałem także obecną wersję filmu . I moim zdaniem ta starsza wersja jest ciekawsza . Akcja jest szybsza i bardziej trzyma się kupy . Nowsza miejscami sprawia wrażenie , że wątki są ciągnięte na siłę , aby tylko film był dłuższy .
jak uslyszalam o tym mini, bardzo mnie zaciekawil. bylam nawet na oficjalnej stronce i pobawilam sie w odkrywanie wirusa czy takie tam;p bardzo lubie glownego aktora od czasow Wolf Lake (swietny niszowy serialik!) ale nie bylam pewna czy jakosc nie zneguje mojego zapalu do obejrzenia calości. dzieki wiec xvidasd za swietna recenzje ze sceenshotami:)
jak uslyszalam o tym mini, bardzo mnie zaciekawil. bylam nawet na oficjalnej stronce i pobawilam sie w odkrywanie wirusa czy takie tam;p bardzo lubie glownego aktora od czasow Wolf Lake (swietny niszowy serialik!) ale nie bylam pewna czy jakosc nie zneguje mojego zapalu do obejrzenia calości. dzieki wiec xvidasd za swietna recenzje ze sceenshotami:)