Po pilocie powiem że serial OK, polecam
Z gatunku tych dobrych, nie bardzo złych.
Co do kwestii sezonów dodam, że sprawdzałem go na IMDb, jest jako jeden 1wszy sezon z 2007, i jest osobna strona o tym samym tytule z 2008, też z jednym 1wszym sezonem, obsada widzę została ta sama... więc chyba jest/będzie kontynuacja
Po pilocie powiem że serial OK, polecam :) Z gatunku tych dobrych, nie bardzo złych.
Co do kwestii sezonów dodam, że sprawdzałem go na IMDb, jest jako jeden 1wszy sezon z 2007, i jest osobna strona o tym samym tytule z 2008, też z jednym 1wszym sezonem, obsada widzę została ta sama... więc chyba jest/będzie kontynuacja :)
No stronie sci-fi channel czytałem że będzie sezon 2, nawet jakieś promo było, tyle że nie wiem czy startują jakoś w wakacje czy na jesień. Ten kanał lubi puszczać seriale nawet w lipcu
No stronie sci-fi channel czytałem że będzie sezon 2, nawet jakieś promo było, tyle że nie wiem czy startują jakoś w wakacje czy na jesień. Ten kanał lubi puszczać seriale nawet w lipcu :)
Mam pytanko czemu są dwa wątki do tego samego serialu. Czyżby ktoś przeoczył. [url]http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=528&postdays=0&postorder=asc&start=0[/url]
RazorX63 pisze:Drugi sezon jest już od dawna, ale widzę coś nikt nie ogląda chyba
Ja oglądam, właśnie zacząłem :-]
saper202 pisze:Mam pytanko czemu są dwa wątki do tego samego serialu. Czyżby ktoś przeoczył.
Istotnie, ciekawe jak to się stało :-] Wydaje mi się że to wątek z działu "Wszystko o serialach Sci-Fi, Fantasy." powinien być tym właściwym, może moderatorom uda się je jakoś połączyć.
[quote="RazorX63"]Drugi sezon jest już od dawna, ale widzę coś nikt nie ogląda chyba[/quote]
Ja oglądam, właśnie zacząłem :-]
[quote="saper202"]Mam pytanko czemu są dwa wątki do tego samego serialu. Czyżby ktoś przeoczył.[/quote]
Istotnie, ciekawe jak to się stało :-] Wydaje mi się że to wątek z działu "Wszystko o serialach Sci-Fi, Fantasy." powinien być tym właściwym, może moderatorom uda się je jakoś połączyć.
Wszystkie ktore wyszły mam już za sobą. Trzyma poziom, jest momentami trochę naiwnie, ale ogląda się cały czas dobrze. Odcinek Pavor Nocturnus IMO najlepszy w tym sezonie z tych co wyszły, fajny klimat
Wszystkie ktore wyszły mam już za sobą. Trzyma poziom, jest momentami trochę naiwnie, ale ogląda się cały czas dobrze. Odcinek Pavor Nocturnus IMO najlepszy w tym sezonie z tych co wyszły, fajny klimat :)
Jeden z lepszych seriali jakie oglądałem. Podoba mi sie tematyka i postacie nawiązujące do historii i literatury, które pojawiają się w kilku odcinkach.
Może nie jest to super jakościowo wykonany serial, ale ma swój urok.
Obsada aktorska też daje radę, choć tutaj różnie to bywa, ogólnie jest na plus.
I jest jeszcze coś podobało mi się w tym serialu, poczucie humoru postaci, czasami uśmiech sam ciśnie się na usta
Jeden z lepszych seriali jakie oglądałem. Podoba mi sie tematyka i postacie nawiązujące do historii i literatury, które pojawiają się w kilku odcinkach. Może nie jest to super jakościowo wykonany serial, ale ma swój urok. Obsada aktorska też daje radę, choć tutaj różnie to bywa, ogólnie jest na plus. I jest jeszcze coś podobało mi się w tym serialu, poczucie humoru postaci, czasami uśmiech sam ciśnie się na usta :)