House
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Coś strasznie mi internet zamula, będę musiał jutro 15'sty odcinek ściągnąć...
A wracając do House'a. Jest dobrze tak jak jest. Narzekania nie powinno w ogóle być. A jak się coś nie podoba, zawsze można nie ściągać serialu : p
(Ale i tak z tego co wiem, to tylko takie lanie wody. Skoro oglądają, to znaczy że lubią)
Dzięki za wstawkę.(2x@Up)
Oraz pozdrawiam wszystkich, mój pierwszy post. : )
A wracając do House'a. Jest dobrze tak jak jest. Narzekania nie powinno w ogóle być. A jak się coś nie podoba, zawsze można nie ściągać serialu : p
(Ale i tak z tego co wiem, to tylko takie lanie wody. Skoro oglądają, to znaczy że lubią)
Dzięki za wstawkę.(2x@Up)
Oraz pozdrawiam wszystkich, mój pierwszy post. : )
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
Eh. jeden z najlepszych Houseów w tym sezonie 

Spoiler:
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2009, 20:21 przez Gawith, łącznie zmieniany 1 raz.
-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
despo
-
Wskaż do odpowiedzi
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
@fluid napisalem że spoilerek może być, ale malutki. sądziłem że to zbyt nieistotne żeby to pakować w "Spoiler", i ostrzegłem przed nim...
już kiedyś w jakimś temacie była dyskusja o popadaniu w paranoje z ukrywaniem wszystkiego w spoilerze, i było tam powiedziane zeby takich pierdół nie ukrywać, bo niedługo wszystkie posty będą w "spoiler"
Widzę że @Despo narzekał nie na mój spoiler tylko na ten napisany przez @Gawith, więc sory za moją wypowiedź.
nie żebym się kłócił o warna, ale mnie by to np. nie zepsuło oglądania odcinka bo nie napisalem tam nic istotnego...
już kiedyś w jakimś temacie była dyskusja o popadaniu w paranoje z ukrywaniem wszystkiego w spoilerze, i było tam powiedziane zeby takich pierdół nie ukrywać, bo niedługo wszystkie posty będą w "spoiler"
Widzę że @Despo narzekał nie na mój spoiler tylko na ten napisany przez @Gawith, więc sory za moją wypowiedź.
nie żebym się kłócił o warna, ale mnie by to np. nie zepsuło oglądania odcinka bo nie napisalem tam nic istotnego...
-
despo
Offtop:
Proponuje pisanie wszystkiego (odczuć, faktów itp) co może wskazywać na treść nowych odcinków i w rezultacie popsuć komuś frajdę z nowego epizodu w <spoilerze> do np 24h po wypuszczeniu nowego odcinka na forum. Wtedy nie będzie nieporozumień, bo jest ich coraz więcej jak widzę. Ale rzeczywiście to czasem jest denerwujące jak się coś czyta, a potem ogląda.
Jak ktoś chcę się podzielić odczuciami na temat spoilerów proponuje przyczepić jakiś wątek na którymś z podforów i tam pisać zbiorcze uwagi do wszystkich seriali, gdzie ktoś napisał spoilery. Nie chodzi mi o to, żeby komuś dawać ostrzeżenia ale żeby uniknąć nieporozumień w przyszłości. Może w końcu uda się ustalić jakiś konsensus.
Mam nadzieje, że mój offtop był ostatnim tutaj.
Proponuje pisanie wszystkiego (odczuć, faktów itp) co może wskazywać na treść nowych odcinków i w rezultacie popsuć komuś frajdę z nowego epizodu w <spoilerze> do np 24h po wypuszczeniu nowego odcinka na forum. Wtedy nie będzie nieporozumień, bo jest ich coraz więcej jak widzę. Ale rzeczywiście to czasem jest denerwujące jak się coś czyta, a potem ogląda.
Jak ktoś chcę się podzielić odczuciami na temat spoilerów proponuje przyczepić jakiś wątek na którymś z podforów i tam pisać zbiorcze uwagi do wszystkich seriali, gdzie ktoś napisał spoilery. Nie chodzi mi o to, żeby komuś dawać ostrzeżenia ale żeby uniknąć nieporozumień w przyszłości. Może w końcu uda się ustalić jakiś konsensus.
Mam nadzieje, że mój offtop był ostatnim tutaj.
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
Zgadza się, jak ktoś mojego posta uznał za spoiler to, też muszę przeprosić, no ale nie popadajmy w paranoje, mój post nie był nawet bezpośrednim odwołaniem do treści odcinka a raczej parafrazą znanej reklamy kart kredytowychHelventis pisze:@fluid napisalem że spoilerek może być, ale malutki. sądziłem że to zbyt nieistotne żeby to pakować w "Spoiler", i ostrzegłem przed nim...

Jak napiszę, że House był w ostatnim odcinku w marynarce (oh zaskoczenie

Myślę że bardziej trzeba by się czepić jak ktoś nie używa spojlera pisząc "a pamiętacie jak w 5 odcinku 2 sezonu" i tu opis kluczowych wydarzeń które dla niektórych są już mglista przeszłością sprzed 3 sezonów a dla niektórych paskudnym spojlerem (to głównie w Lostach ma miejsce

Wsadzanie wszystkiego w spojler jest po prostu bezcelowe
-
Wskaż do odpowiedzi
Tu proszę rozwijać powyższą dyskusję o spoilerach: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=1019&start=45
I nic już więcej w tym temacie o tym nie pisać
A jak najbardziej pisać o serialu
I nic już więcej w tym temacie o tym nie pisać

A jak najbardziej pisać o serialu

Ostatnio zmieniony 27 lutego 2009, 21:01 przez Bostonq, łącznie zmieniany 1 raz.
-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie
-
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi - znam się
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me