Opis
30-letnia Erica Strange, otrzymuje ostatnia sposobnosc, by cofnac sie w czasie i przezyc ponownie wydarzenia, najbardziej zapamietane w jej zyciu. Od pierwszych pocalunkow, przez bal maturalny, czy tez rozmowa kwalifikacyjna o prace, Erica ma teraz szanse, by poprawic wszystkie swoje bledy by moglaby zyc zyciem, takim o jakim bezustannie marzyla.
[b]Opis[/b] 30-letnia Erica Strange, otrzymuje ostatnia sposobnosc, by cofnac sie w czasie i przezyc ponownie wydarzenia, najbardziej zapamietane w jej zyciu. Od pierwszych pocalunkow, przez bal maturalny, czy tez rozmowa kwalifikacyjna o prace, Erica ma teraz szanse, by poprawic wszystkie swoje bledy by moglaby zyc zyciem, takim o jakim bezustannie marzyla.
Napisy do pierwszych 3 odcinków już są, praca nad kolejnymi w toku. Czekoladka Rządzi !!!
A tu wciąż jeszcze żywy torrent [spoiler]http://btjunkie.org/torrent/being-erica-season1-hdtv-xvid/4358deba89c0d3aa9dcd732f05e754f9e88ec67ef30e[/spoiler]
Trudno powiedzieć bez oglądania... Niektóre screeny z filmu jednak wyglądają obiecująco: [img]http://tvshows.i365.pl/upload_files/20090312erica.jpg[/img] :-p
Saper, mam nadzieję, że to nie sarkazm był
Napisy są do 3 odcinków, na razie mam anginę i 4 odcinek stoi, ale będzie.
Proponuję obejrzeć 3 odcinki i wyrobić sobie zdanie.
Saper, mam nadzieję, że to nie sarkazm był :-p Napisy są do 3 odcinków, na razie mam anginę i 4 odcinek stoi, ale będzie. Proponuję obejrzeć 3 odcinki i wyrobić sobie zdanie.
Nie oglądałem (jeszcze) więc nie mam o nim zdania - ale w wolnej chwili chętnie zobaczę co to warte. Skłaniał bym się jednak do wystawienia dopiero po zakończeniu sezonu.
Nie oglądałem (jeszcze) więc nie mam o nim zdania - ale w wolnej chwili chętnie zobaczę co to warte. Skłaniał bym się jednak do wystawienia dopiero po zakończeniu sezonu.
OK Cały sezon pierwszy jest już przetłumaczony (13 odcinków). Obejrzałem i dobrze się bawiłem. Myślę, że to idealny serial żeby go wystawić na lato (..choć wygląda na to, że lato będzie niegorące)
A tutaj opis jaki popełniłem z Czekoladką na potrzeby Filmwebu:
Życie trzydziestoparoletniej Eryki utknęło w martwym punkcie, a wszystko za sprawą kilku naprawdę kiepskich decyzji, jakie podjęła w swoim życiu. Teraz ma jednak możliwość to zmienić, a to za sprawą dziwnego psychologa, który oferuje jej pomoc. Jego terapia umożliwia Eryce powrót (dosłowny!) do tych momentów, które chciała by naprawić i rozegrać je inaczej. Nie jest to jednak takie proste jak się wydaje, a efekty zmian nie zawsze dadzą się przewidzieć ...
OK Cały sezon pierwszy jest już przetłumaczony (13 odcinków). Obejrzałem i dobrze się bawiłem. Myślę, że to idealny serial żeby go wystawić na lato (..choć wygląda na to, że lato będzie niegorące)
A tutaj opis jaki popełniłem z Czekoladką na potrzeby Filmwebu:
Życie trzydziestoparoletniej Eryki utknęło w martwym punkcie, a wszystko za sprawą kilku naprawdę kiepskich decyzji, jakie podjęła w swoim życiu. Teraz ma jednak możliwość to zmienić, a to za sprawą dziwnego psychologa, który oferuje jej pomoc. Jego terapia umożliwia Eryce powrót (dosłowny!) do tych momentów, które chciała by naprawić i rozegrać je inaczej. Nie jest to jednak takie proste jak się wydaje, a efekty zmian nie zawsze dadzą się przewidzieć ...