🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

CSI Nowy Jork

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista
youtube Warszawa

CSI Nowy Jork

Post autor: kendzi »

Z miłą chęcia zapraszam do oglądania trzeciego sezon Kryminalnych Zagadek Nowego Jorku.

Obrazek
We are against piracy, please don't attack ships.
qq
Wskaż do odpowiedzi

:D

Post autor: qq »

Dzieki wielkieee !!!
Awatar użytkownika
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: Krzychu »

wielkie dzieki :) juz nie moglem sie doczekac 3 sezonu :) jeszcze tylko do szczescia brakuje Grey's Anatomy sezon 3 :D
mikel2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mikel2 »

Wow. Niezły prezent na święta. Dzięki!
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Wielkie dzieki za 3 sezon
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Po dłuższej przerwie zapraszam na pierwszą połowe czwartego sezonu.
Obrazek

Od siebie dodam, że jest on jednym z lepszych!
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

ale niespodzianka wielkie dzieki :grin:
qq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: qq »

dzieki ! :D
fafik29
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: fafik29 »

Wielkie dzięki za serial właśnie skończyłem oglądać seria na pewno najlepsza najmroczniejsza i najbardziej zaskakująca z CSI NY i jedna z najlepszych w ogóle CSI Polecam wszystkim fanom
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Jedyna rzecz, która przebija wątek 333 jest miniaturowy zabójca z Las Vegas, prawda?! :D Co sądzicie, tak ogólnie, o tym pomyśle scenarzystów ?
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

No ten wontek 333 jest dobry, wogule te sprawy w sezonie 4 sa jakies takie fajniejsze. Jak narazie mi najbardziej podobal sie odcinek 6 ten o Amityville
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

Dzięki wielkie najbardziej oczekiwany serial prze zemnie !!! Szcunek za wstawke
cisco
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: cisco »

hej, mam zapytanie do kendzi. Mianowicie, czy planujesz w najbliższym czasie wrzucić odcinki 4x15-21 [jak napisy skończą oczywiście], czy poczekamy sobie dłużej. Tak się chciałem tylko zorientować :)

A wątek 333...nieco rozczarowujący muszę przyznać. Zaczęło się wspaniale i tajemniczo, ale skończyło średnio, za prosto mi się wydaje. No i mogli to na cały sezon rozciągnąć jak w 7 sezonie Las Vegas. Mimo to, na pewno było to cos nowego w NY i 4 sezon chyba najlepszy[pewności nie mam bo jestem na etapie 4x13, ale wszystko do tego zmierza :grin:
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

hmm... napisy juz sa (przynajmniej przed chwilka skonczylem sobie ogladac 21 odcinek z napisami), wiec to pewnie tylko kwestia czasu...
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Planuje wstawic cały sezon, a skoro napisy już są, wiec musze mieć tylko troche czasu. Cierpliwości :)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Nie chcę nikogo pośpieszać, ale jak się ma sprawa z wystawieniem całego sezonu? ;>
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Cóż jak sie ostatnio okazało z pewnych względów ja nie moge tego zrobić wiec póki nie znajdzie sie inny chętny to szanse małe.
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Ja swoją przygodę z CSI zaczęłam z Polsatem, gdy zaczęli puszczać CSI Miami. Totalnie nie przypadło mi do gustu, wkurzała mnie ta czerwonawa perspektywa najbardziej.
Po jakimś czasie, gdy pewnego pieknego wieczoru nudziło mi się, trafiłam na CSI New York. To było coś zupełnie innego i wciągającego. Podobają mi się aktorzy, najbardziej chyba Aiden i Danny. Scenografia jest zupełnie inna, mroczna, pasująca jak ulał do tego typu serialu. Jest tylko jedno ale... nie można tego ściagnąć :( Pierwsze pare odcinków jakoś zeszło, ale teraz prawie zupełnie stanęło :( Żałuje, bo chciałam obejrzeć wszystkie początkowe odcinki zanim dotrę do 4 sezonu.
I tak sie zastanawiam, czy warto w ogóle zaczynać CSI Las Vegas? Skoro tam pierwsze sezony były jeszcze dawniej.
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Anonymous992 »

Ja zacząłem oglądać CSI w TVP2 (chyba 3 lata temu kiedy zaczęli je "uploadować")
może się ze mną nie zgodzicie, ale...
wg mnie Miami właśnie ma chyba najbardziej oryginalny klimat. "Cukierkowatość" Florydy kontrastuje z mrocznością zbrodni.
IMO to buduje "wkręcający" klimat. Poza tym Horatio jest w jakiś sposób magnetyczny.

Ale tutaj mówimy o NY:
Jakieś 3 tygodnie temu zacząłem oglądać. Chciałem sprawdzić "jak to smakuje". Po Miami miałem pewne problemy ze zmianą otoczenia, ale to co miało skończyć się na 1 sezonie ciągle trwa (zaczynam 4 season i żałuję, iż Kendzi nie może wystawić jego reszty).

Nova.nike: jeśli potrzebujesz chyba dam radę poseedować (niestety głównie wieczory i nocki). Poza tym, kiedy ja pobierałem około maja było średnio 10 seedów na sezon (LV, Miami, NY)
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Anonymous992 dzieki bardzo! :grin: powolutku sobie idzie. Ja sądze że to wina wakacji, pewnie wiekszość powyjeżdżała. Ja zresztą też jutro znikam na 2 tygodnie i komp będzie nieczynny, ale widzę że dzisiejsza noc będzie bezsenna i zdążę obejrzec jeszcze kilka odcinków :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ