Serial jest super, taki komedio-dramat. Można się pośmiać i ogólnie warto obejrzeć. Do tej pory było 5 odcinków, wszystkie niezłe, ja sięgnąłem po ten serial ze względu na Cavanagh'a. Świetnie zagrał w Edzie, tu też gra fajnie.
Serial o dwójce przyjaciół, pewnego dnia jeden zostaje szefem drugiego, to tak bardzo skrótowo. Zachęcam do oglądania tego serialu, pojawia się w sieci we wtorki.
Serial jest super, taki komedio-dramat. Można się pośmiać i ogólnie warto obejrzeć. Do tej pory było 5 odcinków, wszystkie niezłe, ja sięgnąłem po ten serial ze względu na Cavanagh'a. Świetnie zagrał w Edzie, tu też gra fajnie.
Serial o dwójce przyjaciół, pewnego dnia jeden zostaje szefem drugiego, to tak bardzo skrótowo. Zachęcam do oglądania tego serialu, pojawia się w sieci we wtorki.
jak dla mnie to sredni. Jakos zbytnio mnie nie wciągnął. byc moze dlatego ze wkurza mnie to jak przedstawiona jest w tym serialu praca w agencji reklamowej . Wydaje mi sie ze ma dość małe szanse zeby wyjść poza 1 sezon, szczególnie w dobie kryzysu gospodarczego
jak dla mnie to sredni. Jakos zbytnio mnie nie wciągnął. byc moze dlatego ze wkurza mnie to jak przedstawiona jest w tym serialu praca w agencji reklamowej :). Wydaje mi sie ze ma dość małe szanse zeby wyjść poza 1 sezon, szczególnie w dobie kryzysu gospodarczego :D
Po 6 odcinku mogę napisać, że serial podoba mi się coraz bardziej. Nie żeby coś niesamowitego się wydarzyło, ale zwyczajnie mnie wciąga.
Chyba najlepsza rola Cavanagh'a od czasu Ed'a. Sublime, choć był niezłym filmem to jednak mógł nieco podważyć jego poziom aktorstwa. Tutaj wszystko wraca do normy
Po 6 odcinku mogę napisać, że serial podoba mi się coraz bardziej. Nie żeby coś niesamowitego się wydarzyło, ale zwyczajnie mnie wciąga.
Chyba najlepsza rola Cavanagh'a od czasu Ed'a. Sublime, choć był niezłym filmem to jednak mógł nieco podważyć jego poziom aktorstwa. Tutaj wszystko wraca do normy :)