xvidasd pisze:Kiedyśto znaczy kiedy? Przedwczoraj?
Nie tak na oko z dwa miesiące temu. Pytałem akurat wtedy tym topicu czy ktoś ma również ten sam problem. nie ukrywam że zaczyna mnie to coraz bardziej irytować
[quote="xvidasd"]Kiedyśto znaczy kiedy? Przedwczoraj?[/quote] Nie tak na oko z dwa miesiące temu. Pytałem akurat wtedy tym topicu czy ktoś ma również ten sam problem. nie ukrywam że zaczyna mnie to coraz bardziej irytować :)
piotr_cebo pisze:Coraz częściej na różnego rodzaju forach, stronach wrzacane są mapy, na których możemy zaznaczyć miejsce naszego zamieszkania. Nie wiem czy taką mape serwis musi sobie kupić, ale może u Nas można by coś takiego zrobić? Co Wy na to? No i oczywiście Ty xvidasd?
[quote="piotr_cebo"]Coraz częściej na różnego rodzaju forach, stronach wrzacane są mapy, na których możemy zaznaczyć miejsce naszego zamieszkania. Nie wiem czy taką mape serwis musi sobie kupić, ale może u Nas można by coś takiego zrobić? Co Wy na to? No i oczywiście Ty [b]xvidasd[/b]?
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
Tu przykład takiej mapy:
[url=http://www.deathmagnetic.pl/mapa-fanow-zespolu-metallica/]Metallica - Polska mapa fanów zespołu[/url][/quote] Nikt tej propozycji nie zauważył czy po prostu nikogo ona nie interesuje?
Zauważył, zauważył i testuje od dwóch tygodni ale są pewne problemy, z którymi jeszcze sobie nie poradziłem - po prostu akurat nie mam teraz czasu - cierpliwości więc
Added after 5 hours 11 minutes:
Dodałem Wam dziś funkcję FTP (ikona u góry) - wydaje mi się, że to przydatna funkcja...
Zauważył, zauważył i testuje od dwóch tygodni ale są pewne problemy, z którymi jeszcze sobie nie poradziłem - po prostu akurat nie mam teraz czasu - cierpliwości więc :)
[size=75][color=#999999]Added after 5 hours 11 minutes:[/color][/size]
Dodałem Wam dziś funkcję FTP (ikona u góry) - wydaje mi się, że to przydatna funkcja...
1)zakładka "wybierz" - "Nic prostrzego" powinno być "nic prostszego)
2)Serial Father Ted - Alkocholikiem a powinno byc alkoHolikiem
3) W zakładce FTP - "Ograniczenia: maksymalna wielkość pliku: 2MB (na razie),
serwer nie przyjmuje plików 'tekstowych', itp! - takie pliki pakuj rarem lub zipem!. " na końcu jest wykrzyknik a po nim kropka (kropka tam jest niepotrzebna! )
1)zakładka "wybierz" - "Nic prostrzego" powinno być "nic prostszego) 2)Serial Father Ted - Alkocholikiem a powinno byc alkoHolikiem 3) W zakładce FTP - "Ograniczenia: maksymalna wielkość pliku: 2MB (na razie), serwer nie przyjmuje plików 'tekstowych', itp! - takie pliki pakuj rarem lub zipem!. " na końcu jest wykrzyknik a po nim kropka (kropka tam jest niepotrzebna! :) )