Kilka dni temu Greg Grunberg napisał na swoim blogu coś, co mogło sugerować, że serial ''Heroes'' nie dostanie czwartego sezonu. Wielu fanów było wściekłych, bo powstało z tego niezłe zamieszanie. Teraz jednak możemy być mu wdzięczni. Dzięki temu, że napisał bzdury, szefowie stacji NBC nie czekali do maja (kiedy przeważnie podejmowane są decyzje dotyczące przyszłości seriali), ale już teraz powiedzieli: będzie kolejna seria ''Heroes''.
Kiedy dziennikarz Hollywoodreporter.com spytał Angelę Bromstad z NBC o to, czy produkcja znajduje się na liście tytułów zagrożonych, usłyszał taką odpowiedź:
Nie.
Krótko i na temat. Później dodała, że stacja planuje zamówienie 18-20 odcinków kolejnej serii. Warto zauważyć, że to mniej niż w trzeciej serii, która liczy 25 odcinków.
[quote]Kilka dni temu Greg Grunberg napisał na swoim blogu coś, co mogło sugerować, że serial ''Heroes'' nie dostanie czwartego sezonu. Wielu fanów było wściekłych, bo powstało z tego niezłe zamieszanie. Teraz jednak możemy być mu wdzięczni. Dzięki temu, że napisał bzdury, szefowie stacji NBC nie czekali do maja (kiedy przeważnie podejmowane są decyzje dotyczące przyszłości seriali), ale już teraz powiedzieli: będzie kolejna seria ''Heroes''.
Kiedy dziennikarz Hollywoodreporter.com spytał Angelę Bromstad z NBC o to, czy produkcja znajduje się na liście tytułów zagrożonych, usłyszał taką odpowiedź: Nie.
Krótko i na temat. Później dodała, że stacja planuje zamówienie 18-20 odcinków kolejnej serii. Warto zauważyć, że to mniej niż w trzeciej serii, która liczy 25 odcinków.[/quote]
To co siędzieje w tym serialu ładnie podsumowuje ten oto dialog (notabene dotyczący ostatniego odcinka): http://unrealitymag.com/index.php/2009/03/10/the-conversation-heroes-shades-of-gray/#more-3979
Zwłaszcza ta kwestia: [quote]Dude, it’s Heroes. When does anything ever make sense? [/quote]
[quote="Sieniu"][spoiler]Albo Micah albo Wirless[/spoiler][/quote] jednak ja mialem racje ;p
[spoiler] to ze Hiro odzyska czesc mocy tez wykrakalem, dobrze ze nie moze sie teleportowac, mam nadzieje ze podroze w czasie tez juz nie powroca[/spoiler]
Ali Larter jest tą aktorką, która zakończyła swoją przygodę z serialem. Ponoć producenci chcą aby grała nadal w kolejnym sezonie, więc decyzja należy do niej.
Już chyba wiemy, że to [spoiler]Ali Larter jest tą aktorką, która zakończyła swoją przygodę z serialem. Ponoć producenci chcą aby grała nadal w kolejnym sezonie, więc decyzja należy do niej. [/spoiler]
Ojej, zabili dwie bohaterki. Jak myślicie, za ile odcinków wrócą? Ja obstawiam, że w ostatniej scenie tego sezonu pojawi się Ali Larter - albo jako zmartwychwstała panna lodu, albo jako trzecia siostra.
[spoiler]Ojej, zabili dwie bohaterki. Jak myślicie, za ile odcinków wrócą? Ja obstawiam, że w ostatniej scenie tego sezonu pojawi się Ali Larter - albo jako zmartwychwstała panna lodu, albo jako trzecia siostra. [/spoiler]
Lodowa panna mrugnęła do Benneta na końcu, leżąc na ziemi w kawałkach więc na bank jeszcze żyje tylko upozorowała swoją śmierć, żeby przestali ja ścigać...
[spoiler]Lodowa panna mrugnęła do Benneta na końcu, leżąc na ziemi w kawałkach :smile: więc na bank jeszcze żyje tylko upozorowała swoją śmierć, żeby przestali ja ścigać...[/spoiler]
To mrugnięcie powiało taką tandetą... A buntownik Mikah to było zbyt oczywiste... Szkoda gadać... Doskonały pomysł, nawet niezła gra aktorów ale moim zdaniem te podróże w czasie pomieszały wszystko. Gdyby scenariusz był tak przemyślany i spójny jak historia np. Lost , to Heroes mogłoby być nawet lepsze od Lostów!
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2009, 10:01 przez sylwex, łącznie zmieniany 1 raz.
[spoiler]To mrugnięcie powiało taką tandetą... A buntownik Mikah to było zbyt oczywiste... Szkoda gadać... Doskonały pomysł, nawet niezła gra aktorów ale moim zdaniem te podróże w czasie pomieszały wszystko. Gdyby scenariusz był tak przemyślany i spójny jak historia np. Lost , to Heroes mogłoby być nawet lepsze od Lostów![/spoiler]
Jest nadzieja na wskrzeszenie , byly juz przypadki wiadomo o kogo chodzi, a co do Saylera to jest szansa na to,ze zmienil sie w lalkarza , na poczatku 2 sezonu raczej zdobyl zdolnosc zmiany postaci i otoczenia
Jest nadzieja na wskrzeszenie , byly juz przypadki wiadomo o kogo chodzi, a co do Saylera to jest szansa na to,ze zmienil sie w lalkarza , na poczatku 2 sezonu raczej zdobyl zdolnosc zmiany postaci i otoczenia :)