[quote="xvidasd"] Na razie się wstrzymałem z pobieraniem GA hehehe Ale z tego co widzę to i tak nie ucieknę od niego... [/quote] No niestety pobieram dalej - znowy Greysi są na pierwszym miejscu... (HELP!!! ;) )
Mocno liczę na to, że jednak GA wygra! Czekam, i czekam, i czekam i może w końcu się doczekam. Czyżby nikt z szanownej ekipy uploaderów nie lubił Chirurgów?? Trzeba będzie zebrać ekipę i pisać petycje, żeby GA było odcinek po odcinku na bieżąco
Mocno liczę na to, że jednak GA wygra! Czekam, i czekam, i czekam i może w końcu się doczekam. Czyżby nikt z szanownej ekipy uploaderów nie lubił Chirurgów?? Trzeba będzie zebrać ekipę i pisać petycje, żeby GA było odcinek po odcinku na bieżąco :D
A ja sie zastanawiam co stało sie z fanami 24?
Mimo wszystko mam nadzieję, że serial i tak zostanie wstawiony pomimo tak niskiej pozycji na liście.
Mam racje?
A ja sie zastanawiam co stało sie z fanami 24? Mimo wszystko mam nadzieję, że serial i tak zostanie wstawiony pomimo tak niskiej pozycji na liście. Mam racje? :grin:
[quote="anetag77"]Mam racje? :grin:[/quote] Mam ogromną nadzieję, że tak. Mam już w swojej kolekcji 6 sezonów w xvid asd, trochę głupio by było jak 7. sezon byłby z innej beczki :D
A więc wygrał Lie to Me.
Ale, ale - ponieważ pokazaliście mi, że zależy Wam również na GA4 i chociaż niecierpie tego serialu to również go wystawie.
A więc mamy dziś dwóch finalistów -
Lie To Me i Greys Anatomy Season4
Kolejny Finał - 10.03.2009
Kasuje Greek - zebrał sporo minusów - wygląda na to, że go nie chcecie definitywnie.
A więc wygrał Lie to Me. Ale, ale - ponieważ pokazaliście mi, że zależy Wam również na GA4 i chociaż niecierpie tego serialu to również go wystawie. A więc mamy dziś dwóch finalistów - Lie To Me i Greys Anatomy Season4
Kolejny Finał - 10.03.2009
Kasuje Greek - zebrał sporo minusów - wygląda na to, że go nie chcecie definitywnie.