@elmo - się tu nie sprzeciwiaj moderatorowi, bo nie problem w poznawaniu się, ale w "roztematowieniu" Są tematy o filmach, o książkach, więc tam jest ku temu okoliczność.
A Tarantino oczywiście uwielbiam, ze szczególnym wskazaniem na "Reservoir Dogs" - za dialogi i Michaela Madsena w bodaj jego najlepszej roli
Ale starajmy się tu opisywać siebie tylko, a dyskusje filmowo-książkowo-kulturowe prowadzić w odpowiednich do tego tematach. Rzekłem
@elmo - się tu nie sprzeciwiaj moderatorowi, bo nie problem w poznawaniu się, ale w "roztematowieniu" :wink: Są tematy o filmach, o książkach, więc tam jest ku temu okoliczność.
A Tarantino oczywiście uwielbiam, ze szczególnym wskazaniem na "Reservoir Dogs" - za dialogi i Michaela Madsena w bodaj jego najlepszej roli :)
Ale starajmy się tu opisywać siebie tylko, a dyskusje filmowo-książkowo-kulturowe prowadzić w odpowiednich do tego tematach. Rzekłem :wink:
Elmo - króciutko: leć do sklepu, drugi tom już jest - sam go mam
mam podobne zainteresowania - Grzędowicza uważam za mistrza polskiej fantastyki (POPIÓŁ I KURZ!!!!), Tarantino i Rodrigueza też lubię (chociaż nie na 1 miejscu, ale b. wysoko) - więcej potem, teraz idę w kimę.
Elmo - króciutko: leć do sklepu, drugi tom już jest - sam go mam :D
mam podobne zainteresowania - Grzędowicza uważam za mistrza polskiej fantastyki (POPIÓŁ I KURZ!!!!), Tarantino i Rodrigueza też lubię (chociaż nie na 1 miejscu, ale b. wysoko) - więcej potem, teraz idę w kimę. :)
No to ok, nie będę już się odzywał tutaj w sprawie książek i filmów, jak rzekłeś, tak będzie
Tylko jeszcze jedno słowo, a raczej skromnie się pochwalę, że na okładce Popiół i kurz Grzędowicza widnieje fragment mojej recenzji. Naprawdę super uczucie, na książce mojego ulubieńca jest coś, co będę mógł pokazać moim dzieciom...kiedyś
No to ok, nie będę już się odzywał tutaj w sprawie książek i filmów, jak rzekłeś, tak będzie :)
Tylko jeszcze jedno słowo, a raczej skromnie się pochwalę, że na okładce Popiół i kurz Grzędowicza widnieje fragment mojej recenzji. Naprawdę super uczucie, na książce mojego ulubieńca jest coś, co będę mógł pokazać moim dzieciom...kiedyś :)
Rushq pisze:
Ja chyba przedstawiac sie nie bede bo wiekszosc mnie zna z forum bynajmniej tych starszych uzytkowników
Ja tam się przedstawiłem, chociaż mam podobną sytuację do Ciebie. Wszak tutaj jest sporo nowych osób, wiec niech poznają Rushqa i jego zasługi z kadencji poprzedniego forum 8)
[quote="Rushq"] Ja chyba przedstawiac sie nie bede bo wiekszosc mnie zna z forum bynajmniej tych starszych uzytkowników :-)[/quote]
Ja tam się przedstawiłem, chociaż mam podobną sytuację do Ciebie. Wszak tutaj jest sporo nowych osób, wiec niech poznają Rushqa i jego zasługi z kadencji poprzedniego forum ;) 8)
Hej
Nazywam sie Aneta i mam 30 lat. Czy ja tu jestem najstarsza?
Pracuje jako ksiegowa a moja pasja to komputery, internet i fantastyka.
Wiekszosc moich kolezanek mowi: Co? Dziewczyna- komputery , sci-fi i seriale? A moze cos z romantycznych filmow? A ja sie tylko usmiecham i pozyczam jakis serialik. Chłoną jak gabki wode i koncza sie glupie usmieszki :lol:
Pozrdrawiam wszystkich
Hej Nazywam sie Aneta i mam 30 lat. Czy ja tu jestem najstarsza? :D Pracuje jako ksiegowa a moja pasja to komputery, internet i fantastyka. Wiekszosc moich kolezanek mowi: Co? Dziewczyna- komputery , sci-fi i seriale? A moze cos z romantycznych filmow? A ja sie tylko usmiecham i pozyczam jakis serialik. Chłoną jak gabki wode i koncza sie glupie usmieszki :lol: Pozrdrawiam wszystkich
Dzięki, od razu troche lepiej sie poczulam. Jak czytalam poprzednie posty w stylu-"zdałem mature", "mam 24 lata" to sie zaczelam zastanawiac czy nie zastara tu jestem.
Pozdrawiam i dzieki za wszystko
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2007, 15:12 przez anetag77, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki, od razu troche lepiej sie poczulam. Jak czytalam poprzednie posty w stylu-"zdałem mature", "mam 24 lata" to sie zaczelam zastanawiac czy nie zastara tu jestem. Pozdrawiam i dzieki za wszystko
Eee tam za stara... 30 to jeszcze dosyć wczesna pora życia
Przynajmniej zyskamy na forum bardziej przemyślane i konkretne wypowiedzi... Wiek w końcu zobowiązuje
Eee tam za stara... 30 to jeszcze dosyć wczesna pora życia ;) Przynajmniej zyskamy na forum bardziej przemyślane i konkretne wypowiedzi... Wiek w końcu zobowiązuje ;)
To ja w przypadku Anety mogę się młody czuć, w końcu dopiero 19 lat ;-)
No i przedstawiam się, nazywam się Paweł, studiuje aktualnie i lubię trillery ;-)
Z seriali na razie mało co oglądam bo czasu brak niestety. Kiedys sie nadrobi...
No i mało sie na tym forum udzielam, na tamtym w sumie tez za duzo nie pisalem, ale tutaj za to czytam duzo.
No i tyle
Cześć
To ja w przypadku Anety mogę się młody czuć, w końcu dopiero 19 lat ;-)
No i przedstawiam się, nazywam się Paweł, studiuje aktualnie i lubię trillery ;-) Z seriali na razie mało co oglądam bo czasu brak niestety. Kiedys sie nadrobi... No i mało sie na tym forum udzielam, na tamtym w sumie tez za duzo nie pisalem, ale tutaj za to czytam duzo. No i tyle Cześć :-)
Rushq pisze:
Ja chyba przedstawiac sie nie bede bo wiekszosc mnie zna z forum bynajmniej tych starszych uzytkowników
Ja tam się przedstawiłem, chociaż mam podobną sytuację do Ciebie. Wszak tutaj jest sporo nowych osób, wiec niech poznają Rushqa i jego zasługi z kadencji poprzedniego forum 8)
Hmm no masz racje
Na forum jestem juz o ile paietam od maja 2006 roku i przez pewnien czas bylem nawet czlonkiem grupy xvid asd co mile wspominam...niestety z braku czasu zostalem zdegradowany moja przerwa spowodowana byla konczenien studiow co zabieralo mi sporo czasu...wszystko skonczylo sie z happy endem
Obecnie mam troche wiecej czasu i zaczynam czesciej tutaj zagladam moze jak bede mial szanse to jeszcze powroce do grupy
Obecnie mam 24 lata i prowadze swoja firme Ratownictwo Medyczne a w wolnych czasie ogladam seriale
pozdreawiam wszystkich starych i nowych uzytkowników i zycze milych chwil z serailami w wersjach xvid asd
[quote="elmo"][quote="Rushq"] Ja chyba przedstawiac sie nie bede bo wiekszosc mnie zna z forum bynajmniej tych starszych uzytkowników :-)[/quote]
Ja tam się przedstawiłem, chociaż mam podobną sytuację do Ciebie. Wszak tutaj jest sporo nowych osób, wiec niech poznają Rushqa i jego zasługi z kadencji poprzedniego forum ;) 8)[/quote]
Hmm no masz racje :-)
Na forum jestem juz o ile paietam od maja 2006 roku i przez pewnien czas bylem nawet czlonkiem grupy xvid asd :-) co mile wspominam...niestety z braku czasu zostalem zdegradowany :-) moja przerwa spowodowana byla konczenien studiow co zabieralo mi sporo czasu...wszystko skonczylo sie z happy endem :-)
Obecnie mam troche wiecej czasu i zaczynam czesciej tutaj zagladam moze jak bede mial szanse to jeszcze powroce do grupy :-)
Obecnie mam 24 lata i prowadze swoja firme Ratownictwo Medyczne :-) a w wolnych czasie ogladam seriale :-)
pozdreawiam wszystkich starych i nowych uzytkowników i zycze milych chwil z serailami w wersjach xvid asd
Czesc -Mam na imie Tomek-i mam 31 zim przezytych ,od dawien dawna interesuje sie sf ,heroic-fantasy itd,Kiedys czytalem duzo ksiazek a na poczatku mojej listy byl R.E.Howard- Conan, a teraz przyszedl czas na seriale -a moim ulubionym jest Babylon5-uwazam ze xvid asd jest genialnym posunieciem -bo przede wszystkim zajmuje malo miejsca a jakosc jest wysoka.Dlatego na poczatku dziekuje wszytkim ktorzy wykonali i wykonuja ta wspaniala prace.
Czesc -Mam na imie Tomek-i mam 31 zim przezytych :),od dawien dawna interesuje sie sf ,heroic-fantasy itd,Kiedys czytalem duzo ksiazek a na poczatku mojej listy byl R.E.Howard- Conan, a teraz przyszedl czas na seriale -a moim ulubionym jest Babylon5-uwazam ze xvid asd jest genialnym posunieciem -bo przede wszystkim zajmuje malo miejsca a jakosc jest wysoka.Dlatego na poczatku dziekuje wszytkim ktorzy wykonali i wykonuja ta wspaniala prace.
imie:Piotrek
nazwisko:--
miejscowośc:Wałbrzych
hobby:gry komputerowe , seriale, muzyka
ulubione seriale: 24, Day Break, The Unit, Hellsing, death Note i jeszcze pare
Dziękuje wszystkim którzy włożyli choć troche wysiłku w ten projekt, który jest po prostu genialny wielkie THX :lol:
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2008, 17:48 przez Lisu11, łącznie zmieniany 1 raz.
imie:Piotrek nazwisko:-- miejscowośc:Wałbrzych hobby:gry komputerowe , seriale, muzyka wiek:17 lat ulubione seriale: 24, Day Break, The Unit, Hellsing, death Note i jeszcze pare
Dziękuje wszystkim którzy włożyli choć troche wysiłku w ten projekt, który jest po prostu genialny wielkie THX :lol:
nie jestem całkeim świeżakiem w światku Xvid asd, ale obecnie z powodu zmiany pracy, miejsca zamieszkania i braku dostępu do Internetu nie udzielam się na forum.
Jestem 27letnim inżynierem z południowo-wsch. części Polski. Prywatnie- miłośnik historii (ze wskazaniem na Starożyty Rzym) oraz literatury. Do seriali przekonał mnie "wmuszony" 1 sezon Losta, a później PB.
Pozdrawiam
nie jestem całkeim świeżakiem w światku Xvid asd, ale obecnie z powodu zmiany pracy, miejsca zamieszkania i braku dostępu do Internetu nie udzielam się na forum.
Jestem 27letnim inżynierem z południowo-wsch. części Polski. Prywatnie- miłośnik historii (ze wskazaniem na Starożyty Rzym) oraz literatury. Do seriali przekonał mnie "wmuszony" 1 sezon Losta, a później PB. Pozdrawiam
imie: Filip
miejscowość: Wałbrzych
hobby: ksiązki, seriale, muzyka, historia
Ulubione seriale: Dexter, Lost, Jericho, Day Break, Twin Peaks i moze jakies jeszcze są..
imie: Filip miejscowość: Wałbrzych hobby: ksiązki, seriale, muzyka, historia wiek: 16 lat Ulubione seriale: Dexter, Lost, Jericho, Day Break, Twin Peaks i moze jakies jeszcze są.. :)
Skończyłem Ochronę Środowiska Politechnika Poznańska
Muzyka: Hip-Hop, Reggae, electronic(Jean Michael Jarre), trochę techno i trance
Ulubione książki Science Fiction
Ulubione seriale: Lost, Prison Break, Regenesis, Dirt, Jericho itd.
Ulubione gry: Fallout 1 i 2, Diablo 2 Lod, Seria UFO i Civilization
Na forum trafiłem oglądając Losta i Prison Breaka
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Mam na imię Paweł, lat 18, zainteresowania: Komputery, elektronika, sci-fi.
Pochłoniłem Seriale takie jak. Stargate Sg-1, Andromeda, ST:ENT, Babylon5, Battlestar Gallactica, The 4400, Odyssey 5, Eureka, Earth Final Conflict, 1 sezon The Outer limits, Regenesis. Obecnie śledzę na bierząco SGA i łykam FARSCAPE.
Mam na imię Paweł, lat 18, zainteresowania: Komputery, elektronika, sci-fi. Pochłoniłem Seriale takie jak. Stargate Sg-1, Andromeda, ST:ENT, Babylon5, Battlestar Gallactica, The 4400, Odyssey 5, Eureka, Earth Final Conflict, 1 sezon The Outer limits, Regenesis. Obecnie śledzę na bierząco SGA i łykam FARSCAPE.