Propozycje seriali od A do Z

Posty nie warte czytania.
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Propozycje seriali od A do Z

Post autor: Yogi_18 »

Siedząc tutaj na forum wpadłem na pomysł by zrobić listę seriali, a dokładniej seriali które są zaproponowane by gdzieś tam w przyszłości je wrzucić na stronę, już nie trzeba szukać w całym dziale czy serial jest już gdzieś zaproponowany, wystarczy wejść w jeden temat :)

Widać że temat się spodobał :)
Więc powoli uzupełniam kolejne pozycje ;)

Legenda:
  • Tutuł oryginalny (Tytuł polski) - po kliknięciu przenosimy się do odpowiedniego tematu na forum
  • [filmweb] - odnośnik na stronę serialu w serwisie filmweb
  • [imdb] - odnośnik na stronę serialu w serwisie imdb
  • [official site] - odnośnik na oficjalną stronę serialu
  • [N ...%] - w miejscu trzech kropek mamy wpisaną procentową ilość napisów do serialu (liczone są wszystkie sezony), po kliknięciu przenosimy się na stronę gdzie dane napisy się znajdują
  • [filmweb] [imdb] [official site] [N 0%] - brak kolorku oznacza że nie ma tego co szukałem lub nigdzie nie mogłem tego znaleźć
  • (XviD asd) - serial który jest już "zaklepany" przez któregoś uploadera i niedługo będzie na stronie, po kliknięciu przenosimy się na pod stronę http://www.tvshows.yoyo.pl/
  • (XviD asd) - serial doczekał się premiery w XviD asd, po kliknięciu przenosimy się na pod stronę http://www.tvshows.yoyo.pl/
Lista: _______________________________________________________________________

Wszelkie komentarze, propozycje i uwagi są mile widziane :)
Ostatnio zmieniony 29 marca 2008, 18:03 przez Yogi_18, łącznie zmieniany 36 razy.
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Wg mnei pomysł udany, gdyż gdy forum się rozrośnie to łatwiej będzie można zobaczyć co kto proponował i czy już się pojawiło w Xvid ASD. Chociaż myślę, ze bezsensu jest wstawiać onosnik do strony gdy serial już się ukaże w tym formacie (od tego jest strono tvshows), wiec najlepiej go wtedy usunąć.
We are against piracy, please don't attack ships.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Mi również się podoba. Gustownie graficznie rozwiązane, przejrzyste. Jeśli spodoba się większej liczbie osób, to się temat przyklei, żeby był u góry zawsze.

Jeśli chodzi o stronę tvshows, to bym zostawiał na jakiś czas, a później faktycznie usuwał z zestawienia.
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Popieram, będzie porządek, no i nikt nie będzie miał usprawiedliwienia gdy wstawi drugi taki sam wątek zaśmiecając forum.
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

ja jestem za
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

Zdecydowanie za.
ROBIN bez kaptura
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ROBIN bez kaptura »

Pomysl dobry. Ja tez popieram.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Niech zostanie ten temat, najlepiej przyklejony. Byleby autor ciągle aktualizował na bieżąco ;)
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Wochniu »

Hmm.. pewnie nic nie wniosę mówiąc 'jestem za' lub 'pomysł udany' ale chce nabić posta więc dodam, ze możnaby dodać do każdego serialu % szans na wystawienie go przez uploaderów ;)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Wochniu pisze:ale chce nabić posta więc dodam
Jaka uderzająca szczerość :lol: ;)
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Wochniu pisze:możnaby dodać do każdego serialu % szans na wystawienie go przez uploaderów ;)
A jak wyobrażasz sobie ten system :?:
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Wochniu »

Powiedzmy uploaderzy którzy by wrzucali serial mówiliby jaki procent szans ze go wrzucą. powiedzmy Xvid wrzuci go na 100% wiec piszemy ze będzie na pewno etc. Ktoś pisze ze może wrzuci to ze na 50%
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Pomysł dobry pod warunkiem że będziesz na bieżąco aktualizował.
Warto dopisać tylko czy są kompletne napisy.
Obrazek When Dreams Come True...
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

xvidasd pisze:Pomysł dobry pod warunkiem że będziesz na bieżąco aktualizował.
Postaram się jak najczęściej - czyli zaraz jak ktoś zaproponuje kolejny serial :)

xvidasd pisze:Warto dopisać tylko czy są kompletne napisy.
Dopisałem w formie procentowej :)
Sprawdziłem gdzie są napisy i ile (ograniczyłem się dzisiaj do 3 stron: hatak, napisy24 i napisy.info - w wolnych chwilach poszukam w googlach czy jeszcze jakiś nie ma na innych stronach), sprawdziłem ile wyszło już sezonów i odcinków i z tego obliczyłem procent.
W przypadku seriali które są na bieżąco tłumaczone wpisałem 100% :)
Dodatkowo zlinkowałem % czyli klikając na dany procent przenosimy się na stronę gdzie dane napisy są (na napisy24 konieczna jest rejestracja by link zadziałał).
Mam nadzieję że jest to czytelne, jeśli nie to mogę zmienić :)
Wochniu pisze:Powiedzmy uploaderzy którzy by wrzucali serial mówiliby jaki procent szans ze go wrzucą. powiedzmy Xvid wrzuci go na 100% wiec piszemy ze będzie na pewno etc. Ktoś pisze ze może wrzuci to ze na 50%
W większości przypadków uploader jest zależny od napisów czy już są zrobione i niech procentowy wskaźnik napisów będzie też takim odpowiednikiem w jakim stopniu się serial pojawi na stronie ;)

Jak macie jeszcze pomysł co by dodać to walcie śmiało :)
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Jak możesz to zmień kolor % na jakiś ciemniejszy bo mi się to zlewa w całość :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Bardzo fajnie z tymi napisami, ale rzeczywiście koniecznie trzeba zmienić kolor. Ale ogólnie rzecz biorąc - kawał dobrej roboty :)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

ZObaczymy tylko ile ten "projekt" będzie żył, czy starczy pomysłodawcy sił i chęci aby tego pilnować ;) Oczywiście mam nadzieję, że to nie będzie tylko chwilowe :)
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

ZObaczymy tylko ile ten "projekt" będzie żył, czy starczy pomysłodawcy sił i chęci aby tego pilnować Wink Oczywiście mam nadzieję, że to nie będzie tylko chwilowe ;)
To nie jedyny taki projekt co prowadzę ;)
Oprócz tego na forum głównym oGame prowadzę jedną (dość sporą) statystykę, i na własnym sojuszowym forum mam kilka takich tematów ( ale nie z serialami :P )
Czasem dłużej zajmuje aktualizacja czasem krócej, tutaj to forum się dopiero rozkręca, więc na bieżąco mogę się tym zajmować, na starym miałbym kilka stron do nadrobienie :P
Jeśli robić, to robić na bieżąco bo później są zaległości i ciężko nadrobić :) :P

Co do kolorków - do wieczora jakiś dopasuje :)

PS. Jeśli znacie jakieś strony w których są napisy, a ja nie podałem ich to napiszcie ;)

Added after 4 minutes:

EDIT:

no i według mnie teraz kolorek trafiłem bezbłędnie ;)
jest bardziej czytelne i nie zlewa się :)
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Kolorek trafiony na 100% ;)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Całkowicie sie zgadzam.
@Yogi_18 : W takim razie nie boję się o losy projektu ;)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ