Mam propozycje co do alfabetycznej kolejności. Może tak, jak na stronie głównej posegregować seriale z pominięciem "The", które by lądowało na końcu po przecinku. Co o tym sądzicie?
Mam propozycje co do alfabetycznej kolejności. Może tak, jak na stronie głównej posegregować seriale z pominięciem "The", które by lądowało na końcu po przecinku. Co o tym sądzicie?
A mi to nie przeszkadzało, jak kiedyś weszłem na stronkę asd to były moje początki to miałem problem z wyszukaniem takich seriali, ale to już przeszłość.
Pomysłodawcy gratuluję pomysłu.
A mi to nie przeszkadzało, jak kiedyś weszłem na stronkę asd to były moje początki to miałem problem z wyszukaniem takich seriali, ale to już przeszłość. Pomysłodawcy gratuluję pomysłu.
Dodałem kolejne 5 propozycji które znalazłem w działach: [url=http://tvshows.i365.pl/viewforum.php?f=5]Wszystko o serialach sci-fi[/url] oraz [url=http://tvshows.i365.pl/viewforum.php?f=6]Anime&Manga oraz animowane (nie tylko bajki).[/url] :)
EDIT: Do postu niżej ;) Link poprawiony, dzięki że powiedziałeś :)
link Bleacha jest do Mushishi , taki mały szczegół.
Może jeszcze dałoby się zrobić za jakiś czas małą sondę, który z tytułów dodać, bo po ilości postów ciężko powiedzieć czy serial jest wart umieszczenie (-> spójrzcie na Modę na Sukces )
link Bleacha jest do Mushishi ;), taki mały szczegół. Może jeszcze dałoby się zrobić za jakiś czas małą sondę, który z tytułów dodać, bo po ilości postów ciężko powiedzieć czy serial jest wart umieszczenie (-> spójrzcie na Modę na Sukces :P)
projekt napewno sie przyda, szczególnie gdy bedzie juz np. kilka stron propozycji. Ale pod warunkiem dosc czestego aktualizowania
proponuje przykleic ten temat
projekt napewno sie przyda, szczególnie gdy bedzie juz np. kilka stron propozycji. Ale pod warunkiem dosc czestego aktualizowania :wink: proponuje przykleic ten temat
Pomysl bardzo dobry. Gratuluje.
Jesli chodzi o napisy do Nikity to mam prawie wszystkie. Z ostatniego sezonu brakuje mi chyba tylko do 4 odcinkow, wiec powino byc ok.
Pozdrawiam
Pomysl bardzo dobry. Gratuluje. Jesli chodzi o napisy do Nikity to mam prawie wszystkie. Z ostatniego sezonu brakuje mi chyba tylko do 4 odcinkow, wiec powino byc ok. Pozdrawiam
[quote="xvidasd"]Czy projekt upadł? Bo od grudnia nie jest aktualizowany...[/quote]
Co ?? Gdzie ?? Kiedy ?? :P
Nic nie upadł :) Patrz na datę ostatniej aktualizacji: [quote]Ostatnio zmieniony przez Yogi_18 dnia Sro Mar 19, 2008 14:07, w całości zmieniany 35 razy[/quote]
Fakt, faktem nie robie teraz aktualizacji jak pojawi sie jedna propozycja tylko kilka, ale temat nadal aktualizuje :grin:
Pytam dlatego, że w tej liscie znajduje sie wiele seriali, które w najbliższym czasie beda wystawione (mają już podstrony i są "w produkcji") lub juz nawet są wystawione.
Jeśli lista ta ma byc wogóle spisem seriali, to warto by było osobnym kolorem zaznaczyc te pozycje. Jesli ma byc spisem propozycji to najlepiej by bylo je wogole skasowac.
Pytam dlatego, że w tej liscie znajduje sie wiele seriali, które w najbliższym czasie beda wystawione (mają już podstrony i są "w produkcji") lub juz nawet są wystawione. Jeśli lista ta ma byc wogóle spisem seriali, to warto by było osobnym kolorem zaznaczyc te pozycje. Jesli ma byc spisem propozycji to najlepiej by bylo je wogole skasowac.
Jeśli lista ta ma byc wogóle spisem seriali, to warto by było osobnym kolorem zaznaczyc te pozycje.
Przecież już to jest zrobione :?:
Jeśli jest taki dopisek do serialu: (XviD asd) to znaczy że ktoś już przerabia/będzie przerabiać dany serial.
Jeśli jest taki dopisek (XviD asd) to znaczy że ktoś już dany serial wystawił ( a był przez jakiś czas w propozycjach )
xvidasd pisze:Jesli ma byc spisem propozycji to najlepiej by bylo je wogole skasowac.
Przy następnej aktualce (zapewne w ten weekend) usunę te pozycje co już miały premierę - będzie troszkę bardziej przejrzyste
Added after 20 hours 20 minutes:
Kolejna aktualizacja zrobiona
Dodatkowo usunąłem wszystkie pozycje które już miały premierę w (XviD asd), zostawiłem tylko te co są w fazie przygotowań i są one oznaczone jako: (XviD asd)
PS. Jeśli są gdzieś jakieś błędy dajcie znać to poprawię
[quote]Jeśli lista ta ma byc wogóle spisem seriali, to warto by było osobnym kolorem zaznaczyc te pozycje.[/quote] Przecież już to jest zrobione :?: Jeśli jest taki dopisek do serialu: [url=http://www.tvshows.yoyo.pl/][color=limegreen](XviD asd)[/color][/url] to znaczy że ktoś już przerabia/będzie przerabiać dany serial. Jeśli jest taki dopisek [url=http://www.tvshows.yoyo.pl/][color=indigo](XviD asd)[/color][/url] to znaczy że ktoś już dany serial wystawił ( a był przez jakiś czas w propozycjach )
[quote="xvidasd"]Jesli ma byc spisem propozycji to najlepiej by bylo je wogole skasowac.[/quote]
Przy następnej aktualce (zapewne w ten weekend) usunę te pozycje co już miały premierę - będzie troszkę bardziej przejrzyste :)
[size=75][color=#999999]Added after 20 hours 20 minutes:[/color][/size]
Kolejna aktualizacja zrobiona :)
Dodatkowo usunąłem wszystkie pozycje które już miały premierę w (XviD asd), zostawiłem tylko te co są w fazie przygotowań i są one oznaczone jako: [url=http://www.tvshows.yoyo.pl/][color=limegreen](XviD asd)[/color][/url]
PS. Jeśli są gdzieś jakieś błędy dajcie znać to poprawię ;)