Przeniosłem to do "Forum serialowego" - sądzę, że to najlepsze miejsce, w końcu to jednak serial, a że raczej nikt tego wystawiać nie będzie, więc w sam raz można o tym tu rozmawiać, jak ktoś chce. I rozszerzyłem temat na inne telenowele, więc proszę - można do woli o tym dziwnym i z lekka tajemniczym rodzaju sztuki filmowej prowadzić tu rozmowy
Przeniosłem to do "Forum serialowego" - sądzę, że to najlepsze miejsce, w końcu to jednak serial, a że raczej nikt tego wystawiać nie będzie, więc w sam raz można o tym tu rozmawiać, jak ktoś chce. I rozszerzyłem temat na inne telenowele, więc proszę - można do woli o tym dziwnym i z lekka tajemniczym rodzaju sztuki filmowej prowadzić tu rozmowy :)
Zajrzałam przez przypadek...
Moja 65 letnia ciotka, która pasjami to ogląda (Modę na sukces) zastanawia się czy dożyje jakiegoś sensownego zakończenia
Wstawianie takiego serialu wg. mnie po pierwsze nie ma sensu ze wzgledu na rozmiar i dlugość
A po drugie- człowiek się wciągnie, a potem będzie się zastanawiał czy dożyje do zakończenia
Zajrzałam przez przypadek... Moja 65 letnia ciotka, która pasjami to ogląda (Modę na sukces) zastanawia się czy dożyje jakiegoś sensownego zakończenia :D
Wstawianie takiego serialu wg. mnie po pierwsze nie ma sensu ze wzgledu na rozmiar i dlugość A po drugie- człowiek się wciągnie, a potem będzie się zastanawiał czy dożyje do zakończenia :P :D