Ładny wygląd i kolorystyka moim zdaniem, ale słabo widać 'nowości' na stronie, mam na myśli te w spisie całym. Jakoś jestem zwolennikiem większej różnicy kolorystycznej
Ta mała podpowiedź jak szukać w google, gdy się wejdzie na stronę jakiegoś serialu ciężko zwrócić na nią uwagę, ale chyba było to też zamierzeniem?
Edit:
1.Kiedy przestanie, jeśli w ogóle stary adres obowiązywać?
2. Przydałaby się informacja na starym adresie o nowym, nie każdy na forum jest zapisany.
Ładny wygląd i kolorystyka moim zdaniem, ale słabo widać 'nowości' na stronie, mam na myśli te w spisie całym. Jakoś jestem zwolennikiem większej różnicy kolorystycznej :) Ta mała podpowiedź jak szukać w google, gdy się wejdzie na stronę jakiegoś serialu ciężko zwrócić na nią uwagę, ale chyba było to też zamierzeniem? Edit: 1.Kiedy przestanie, jeśli w ogóle stary adres obowiązywać? 2. Przydałaby się informacja na starym adresie o nowym, nie każdy na forum jest zapisany.
Na starym adresie będzie plansza coś a'la tutaj: http://xvidasd.pl
Ale to dopiero jak wszystko ładnie i zgrabnie przeniosę i dogram (kolorystyke etc.).
A propos - nie tęsknicie za różowym?
Na starym adresie będzie plansza coś a'la tutaj: http://xvidasd.pl Ale to dopiero jak wszystko ładnie i zgrabnie przeniosę i dogram (kolorystyke etc.). A propos - nie tęsknicie za różowym? :tongue:
Mi się bardzo podoba projekt nowej stronki, no może poza tym kolorem oznaczającym nowości, jakoś mnie ten zielony nie przekonuje. Jednak za różowym nie będę tęsknił.
Mi się bardzo podoba projekt nowej stronki, no może poza tym kolorem oznaczającym nowości, jakoś mnie ten zielony nie przekonuje. Jednak za różowym nie będę tęsknił.
sprawdziłem na trzech różnych monitorach (bo już zauważyłem, że moja e-yama nie zawsze dobrze odwzorowywuje paletę kolorów) ale uważam, że jest ok - jak więcej osób stwierdzi, że te wyróżnienia są nieczytelne to zwiększę intensywnośc koloru.
Mroofa69
dzięki za info - już poprawione (wcześniej napisałaś w złym temacie i nie wiedziałem o który post Ci chodzi).
beata101 pisze:SŚliczny ten turkusik, i w ogóle bardzo ładnie. A za różowym jakoś nie tęsknię
THX za ciepłe słowa - jak teraz patrzę na różnice (stara strona vs nowa) to faktycznie sam nie wiem, jak mogłem wstawic te różowe blee...
Mam jeszcze prośbę - jak tylko zobaczycie, że jakiś link prowadzi do yoyo to proszę o zgłoszenia bo mogłem coś przeoczyc...
No i czekam na wszelkie sugestie dotyczące jakichkolwiek zmian/błędów itp. - to tylko dzięki WAM ten serwis trwa i będzie trwał aż do ostatniego "usera"... - DZIĘKUJĘ
[quote]spiderpp [/quote] sprawdziłem na trzech różnych monitorach (bo już zauważyłem, że moja e-yama nie zawsze dobrze odwzorowywuje paletę kolorów) ale uważam, że jest ok - jak więcej osób stwierdzi, że te wyróżnienia są nieczytelne to zwiększę intensywnośc koloru.
[quote]Mroofa69 [/quote] dzięki za info - już poprawione (wcześniej napisałaś w złym temacie i nie wiedziałem o który post Ci chodzi).
[quote="beata101"]SŚliczny ten turkusik, i w ogóle bardzo ładnie. A za różowym jakoś nie tęsknię [/quote]
THX za ciepłe słowa - jak teraz patrzę na różnice (stara strona vs nowa) to faktycznie sam nie wiem, jak mogłem wstawic te różowe blee... :scratch:
Mam jeszcze prośbę - jak tylko zobaczycie, że jakiś link prowadzi do yoyo to proszę o zgłoszenia bo mogłem coś przeoczyc...
No i czekam na wszelkie sugestie dotyczące jakichkolwiek zmian/błędów itp. - to tylko dzięki WAM ten serwis trwa i będzie trwał aż do ostatniego "usera"... - DZIĘKUJĘ :)
[quote="xvidasd"]dzięki za info - już poprawione (wcześniej napisałaś w złym temacie i nie wiedziałem o który post Ci chodzi). [/quote] no pomyliły mi sie działy sory za to :grin:
W serialu Friends macie 3 sezony z tym ze 1 nie ma w necie w formacie xvid asd zostal skasowany czy cos czy mozna go wrzucic jeszcze raz bo jest nieaktywny
W serialu Friends macie 3 sezony z tym ze 1 nie ma w necie w formacie xvid asd zostal skasowany czy cos czy mozna go wrzucic jeszcze raz bo jest nieaktywny
[quote="piotr_cebo"]Przy włączaniu strony na chwile pojawia się stary motyw z Rescue Me.[/quote] U mnie raz jest, raz nie. Na Operze było, na Mozilli jest, na IE8 nie ma :D (strasznie jestem niezdecydowana jeśli chodzi o przeglądarki :-] )
Plansza już powinna nie być widoczna. @Beato101 nie zapominaj, że przeglądarka nie jest istotna tylko treści, które dzięki niej są wyświetlane!
Dlatego IE jest wystarczający i ok
Plansza już powinna nie być widoczna. @Beato101 nie zapominaj, że przeglądarka nie jest istotna tylko treści, które dzięki niej są wyświetlane! Dlatego IE jest wystarczający i ok :)
Myślałem sobie tak, że skoro strona jest w trakcie zmieniania to może by oprucz zmiany adresu i tej częściowej zmiany wyglądu dodać możliwość oceniania serialu tak jak to jest obecne choćby na filmwebie, czy imdb?
Myślałem sobie tak, że skoro strona jest w trakcie zmieniania to może by oprucz zmiany adresu i tej częściowej zmiany wyglądu dodać możliwość oceniania serialu tak jak to jest obecne choćby na filmwebie, czy imdb?
Hmm jeśli ten licznik dobrze odlicza do końca, to znaczy że na koniec odliczania czeka się ... 14 godzin około. I oczywiście po każdym załadowaniu nwym strony od nowa:D
Dobrze, że link do forum zapamiętała mi przeglądarka...
Hmm jeśli ten licznik dobrze odlicza do końca, to znaczy że na koniec odliczania czeka się ... 14 godzin około. I oczywiście po każdym załadowaniu nwym strony od nowa:D Dobrze, że link do forum zapamiętała mi przeglądarka...