🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Wasze życiowe farty

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Wasze życiowe farty

Post autor: Wochniu »

Otóż ja w 1 klasie gimnazjum miałem do zrobienia stronę internetową na angielski. Tak się stało, że nie zrobiłem. Przypomniawszy sobie o tym na geografii zacząłem pośpiesznie 'rysować; stronę w zeszycie. Na angielskim już, gdy nauczycielka zbierała prace na płytach ja nieśmiało podszedłem i powiedziałem, że nie potrafię robić stron i tylko narysowałem w zeszycie.

Jakież było moje zdziwienie gdy odebrawszy zeszyt, otworzyłem go i ujrzałem ocenkę:

Bardzo Dobry minus :D

@down
Ne ne ne. To tylko jeden taki przykładowy. Który akurat sobie przypomniałem.
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2007, 15:16 przez Wochniu, łącznie zmieniany 1 raz.
ROBIN bez kaptura
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ROBIN bez kaptura »

Oj @Wochniu, jezeli to jest Twoim zyciowym fartem, to mi sie widzi ze niespecjalnie Ci sie farcilo :)
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

Dokładnie słabo z twoim życiowym fartem, ale sam nie mam jakiegoś takiego przełomowego farta żeby go tu opisać
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Jeśli już się tak czepiacie i miałbym się głębiej zastanawiać, to moim życiowym fartem było urodzenie się w dobrej rodzinie (Tego chcecie?), albo raz znalazłem 50zł na ulicy (lub tego?)
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

kolejny durny i nic nie wnoszacy do forumowego zycia temat :roll:
typowy nabijacz postow
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

To go skasuj jak Ci się nie podoba... Sądząc po Twoim nastawieniu powinni skasować cały Hyde Park a najlepiej zablokować forum dla użytkowników. Wtedy to by dopiero nie było głupich postów.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Wochniu
Masz jakis problem z tym ze wyrazam swoja opinie??
Nie podoba ci sie to?? :roll:
Dorosnij....

Wochniu pisze:głupich postów.
Dla mnei post ktory jest pisany tylko po to zeby go napisac jest postem pustym nie przyczyniajacym sie do rozwoju forum.
Chcesz pogadac o pierdolach?? - od tego masz gadu gadu czy inny komunikator albo forum o2.

Wochniu pisze:To go skasuj
Napisze raz jeszcze duzymi literami zebys zrozumial - WYRAZAM TYLKO SWOJE ZDANIE - MASZ Z TYM JAKIS PROBLEM?

z mojej strony EOT
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

fluid pisze:Masz jakis problem z tym ze wyrazam swoja opinie??
(...)
MASZ Z TYM JAKIS PROBLEM?
Podobnie odzywała się do mnie kiedyś trójka zaczepiająca mnie trójka chuliganów-meneli. Taka tylko luźna dygresja :roll:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Zanim rozgorzeje tu jakaś niepotrzebna dyskusja, poproszę o chwilę uwagi. Nie ukrywam, że i mnie posty Wochniu - no powiedzmy delikatnie - męczą. Sporo ich zakłada, raz lepsze, raz gorsze. Ten należy do tych gorszych. Mam jednak świadomość, że od tego jest Hyde Park, że o ile ktoś nie obraża innych, to może sobie pisać w zasadzie co chce. Jedyne co bym rozważył, to wyłączenie licznika postów w tym dziale. Wochniu raz - mam nadzieję, że żartem - napisał, że w sumie nie ma nic do dodania, ale chciał sobie nabić posta. Uwolnienie tego działu z licznika, wyjaśniłoby sytuację - kto naprawdę ma ochotę pisać i czy w ogóle ma coś do napisania.

Póki co, bardzo proszę o niekontynuowanie dość dobrze zapowiadającej się kłótni, bo to do niczego dobrego nie doprowadzi.

@Wochniu - tak sobie myślę - zastanów się czasem, czy temat, który chcesz stworzyć, naprawdę jest tego wart, "pochodź" z nim przynajmniej jeden dzień - jeśli nadal będziesz przekonany do niego - śmiało zakładaj. Pamiętaj, że póki nie złamiesz regulaminu, nikt Ci niczego nie zablokuje. Ale pomyśleć zawsze warto :)
mikel2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mikel2 »

Wochniu pisze:raz znalazłem 50zł na ulicy (lub tego?)
Ja 100 zł. A 50 ktoś kiedyś zostawił w bankomacie. :)
mareczek82
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mareczek82 »

życiowy fart?
to chyba przeżycie wypadku skuter vs. jakieś kombi
spóźnienie się ze złożeniem na inną uczelnię papierów i poznanie tru love na tej na którą się trafiło
wysłanie bluzgów smsem do kierownika po pijanemu i to że akurat ukradli mu telefon
to są raczej może nie życiowe farty ale już dość spore.

to że dostałeś piatkę za brak pracy domowej to świadczy tylko o tym ze nadal chodzisz do szkoły
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

ja np w szkole zdawalem z 1 na 2 a dostalem 3 na koniec

teraz dostalem 2 z ocen 3 1 1 1 1

a reszte kiedy indziej
Tom_84
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Tom_84 »

tgRIDDICKtg pisze:ja np w szkole zdawalem z 1 na 2 a dostalem 3 na koniec

a reszte kiedy indziej

to nie fart tylko litosc :D
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

tgRIDDICKtg pisze:ja np w szkole zdawalem z 1 na 2 a dostalem 3 na koniec

a reszte kiedy indziej
No masz się czym chwalić, naprawdę. W ogóle jak przeczytałem pierwszy post w temacie, to... czułem się zażenowy i to do tego stopnia, że nie chciało mi się nawet tego napisać. Żeby nie było nieporozumień, ja wiem - to jest HP i ogólnie "róbta co chceta", nie mi o tym decydować, ale autorowi tego tematu nuda musiała doskwierać w stopniu ekstremalnym.
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Boostonq. Ok pomyślę.. co do tego nabicia posta.. tak to był 'dzołk' :P

Ale wiecie co, dużo bardziej satysfakconują mnie takie powstrzymywania/ odpowiedzi aniżeli

'ale jestes pierol**ięty, ze zakładasz takie tematy (nie cytuje)'

xD a posty pisze czasami głupie jak mi się nudzi. :) Wtedy pisze, zeby pisać. POstaram się stosowac do twojej rady ;p

Added after 55 seconds:

Hehe batman2k3 Jakbys zgadł :)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Wochniu pisze:POstaram się stosowac do twojej rady ;p
O, to dobrze. Myślę, że to będzie właśnie naszym wspólnym życiowym fartem :wink:

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ