grego1980 pisze:
pojawiły sie głosy że to ostatni sezon niestety
a szkoda bo zakonczenie pozwala na dobre rozwiniecie kolejnej serii
Na tv.com znalazłem taki news z 12.03.:
"We've seen sophomores become seniors through the show's three seasons, so it stands to reason that now would be a good time to lay Friday Night Lights to rest, but producers have other things in mind. According to EW.com, NBC and DirecTV are in talks to keep the show around for two more years--surprising considering the show was almost killed after season one."
W skrócie - rozważana jest produkcja jeszcze dwóch sezonów. Poczekamy, zobaczymy.
A cały serial - rewelacja
[quote="grego1980"] pojawiły sie głosy że to ostatni sezon niestety a szkoda bo zakonczenie pozwala na dobre rozwiniecie kolejnej serii[/quote]
Na tv.com znalazłem taki news z 12.03.: "We've seen sophomores become seniors through the show's three seasons, so it stands to reason that now would be a good time to lay Friday Night Lights to rest, but producers have other things in mind. According to EW.com, NBC and DirecTV are in talks to keep the show around for two more years--surprising considering the show was almost killed after season one."
W skrócie - rozważana jest produkcja jeszcze dwóch sezonów. Poczekamy, zobaczymy. A cały serial - rewelacja :)
[quote="autolycus]
rozważana jest produkcja jeszcze dwóch sezonów. [/quote]
zdaje się że informacja powoli zdjae sie potwierdzać, chociaż oficjalnej jeszcze nie ma,
Spoiler:
Jestem ciekaw jak zostanie rozwiązana kwestia bohaterów? W końcu większośc zakonczyła już szkołe. Ciekawe czy wymiana bohaterów wyjdzie na dobre serialowi?
[quote="autolycus] rozważana jest produkcja jeszcze dwóch sezonów. [/quote]
zdaje się że informacja powoli zdjae sie potwierdzać, chociaż oficjalnej jeszcze nie ma, [spoiler]Jestem ciekaw jak zostanie rozwiązana kwestia bohaterów? W końcu większośc zakonczyła już szkołe. Ciekawe czy wymiana bohaterów wyjdzie na dobre serialowi? [/spoiler]
Mam nadzieję, że doczekamy się kolejnych sezonów, bo serial powala. Tak świetnie zagranych i głęboko zarysowanych postaci dawno nie oglądałam.
U mnie Friday night lights ma 10/10
Spoiler:
Myślę, że pewnie część postaci pozostanie. Skoro jednak trener Taylor zmienia szkołę, to pewnie też wielu nowych bohaterów będzie właśnie stamtąd.
Z jednej strony szkoda tych z 3 pierwszych sezonów, ale wierzę w scenarzystów - do tej pory pokazali klasę
Mam nadzieję, że doczekamy się kolejnych sezonów, bo serial powala. Tak świetnie zagranych i głęboko zarysowanych postaci dawno nie oglądałam. U mnie Friday night lights ma 10/10 :salut:
[spoiler]Myślę, że pewnie część postaci pozostanie. Skoro jednak trener Taylor zmienia szkołę, to pewnie też wielu nowych bohaterów będzie właśnie stamtąd. Z jednej strony szkoda tych z 3 pierwszych sezonów, ale wierzę w scenarzystów - do tej pory pokazali klasę :D [/spoiler]
No dobra, a ja jestem baran, bo dopiero teraz odkryłem jaka moc drzemie w tym serialu. Z nudów ściągnąłem 2 pierwsze odcinki i wpadłem na amen. Kolejne 10 obejrzałem w 3 dni. Niezły wątek obyczajowy, interesujące problemy małego, podupadającego miasteczka, którego jedyną chlubą jest zespół "Panthers" i sport, który bardzo lubię. Miodzio!
Możecie wierzyć lub nie, ale w 1992 roku byłem współzałożycielem pierwszej w moim mieście drużyny amerykańskiego futbolu. ("AF Dragons" - czyż nie brzmi dumnie?). Być może pierwszej w kraju. Graliśmy bez ochraniaczy i kasków, tylko niektórych było stać na te fajne koszulki więc na pierwszy rzut oka wyglądało to na rugby. Niemniej graliśmy według zasad amerykańskiego futbolu.
Zabawa szybko się skończyła, gdy zaczęły pojawiać się pierwsze kontuzje, wyłamane palce i pęknięte żebra, ale i tak się liczy!
A i chciałem jeszcze powiedzieć, że Smash" to przy mnie cienias!
No dobra, a ja jestem baran, bo dopiero teraz odkryłem jaka moc drzemie w tym serialu. Z nudów ściągnąłem 2 pierwsze odcinki i wpadłem na amen. Kolejne 10 obejrzałem w 3 dni. Niezły wątek obyczajowy, interesujące problemy małego, podupadającego miasteczka, którego jedyną chlubą jest zespół "Panthers" i sport, który bardzo lubię. Miodzio!
Możecie wierzyć lub nie, ale w 1992 roku byłem współzałożycielem pierwszej w moim mieście drużyny amerykańskiego futbolu. ("AF Dragons" - czyż nie brzmi dumnie?). Być może pierwszej w kraju. Graliśmy bez ochraniaczy i kasków, tylko niektórych było stać na te fajne koszulki więc na pierwszy rzut oka wyglądało to na rugby. Niemniej graliśmy według zasad amerykańskiego futbolu.
Zabawa szybko się skończyła, gdy zaczęły pojawiać się pierwsze kontuzje, wyłamane palce i pęknięte żebra, ale i tak się liczy!
A i chciałem jeszcze powiedzieć, że Smash" to przy mnie cienias!
NO i udało mi się skończyć ten super serial. Bardzo dobrze będę go wspominał.
Świetnie oddana atmosfera teksańskiego miasteczka. W końcu serial o prawdziwych problemach amerykańskiej młodzieży a nie "cukierkowych" dzieciakach z Beverly Hills.
1 i 2 sezon super. Kolejne trochę gorsze. Wymiana obsady trochę popsuła wrażenie ale jakoś poszło i nie było źle dalej.
Dobrze że serial się skończył. Dobrze ze serial się skończył. Bo kolejne sezony to było by penie zjadanie własnego ogona przez scenarzystów. Zresztą trochę tak już nawet teraz było.
NO i udało mi się skończyć ten super serial. Bardzo dobrze będę go wspominał. Świetnie oddana atmosfera teksańskiego miasteczka. W końcu serial o prawdziwych problemach amerykańskiej młodzieży a nie "cukierkowych" dzieciakach z Beverly Hills. 1 i 2 sezon super. Kolejne trochę gorsze. Wymiana obsady trochę popsuła wrażenie ale jakoś poszło i nie było źle dalej. Dobrze że serial się skończył. Dobrze ze serial się skończył. Bo kolejne sezony to było by penie zjadanie własnego ogona przez scenarzystów. Zresztą trochę tak już nawet teraz było.