Zauważyliście coś "nietypowego" na innych stronach?
Nabraliście się czytając jakiś artykuł?
Mój mózg, z racji wczesnej pory, chyba jeszcze nie wszedł na obroty bo przez 10 minut wierzyłem, że będzie mcdonald w sejmie - gazeta wyborcza, "burgery dla posłów", str. 21. Z drugiej strony łatwo uwierzyć,w tym kraju jest wszystko możliwe
Wchodzę dziś rano na eztv , a tu .... sami zobaczcie
http://eztv.it/frontpage.php
Zgłupiałem :D
Zauważyliście coś "nietypowego" na innych stronach?
Nabraliście się czytając jakiś artykuł?
Mój mózg, z racji wczesnej pory, chyba jeszcze nie wszedł na obroty bo przez 10 minut wierzyłem, że będzie mcdonald w sejmie :rabbit: - gazeta wyborcza, "burgery dla posłów", str. 21. Z drugiej strony łatwo uwierzyć,w tym kraju jest wszystko możliwe :shock:
Żart Dark-Projectu jest rewelacyjny i dopracowany w każdym względzie Prawdziwe mistrzostwo. Bo ogólnie, to przyznaję, że mnie ten dzień męczy, bo co widzę jakąś ciekawą wiadomość, to zastanawiam się, na ile jest prawdziwa, a akurat od stron www nie oczekuję, że będą mnie wciągać w misterne łamigłówki intelektualne Przynajmniej w zakresie podstawowych informacji. A żart o śmierci Uwe Bolla jest zwyczajnie niesmaczny. Dowcipy hataka też są męczące - rozumiem jeden film - zabawne, ale kilka filmów "udawanych" - irytujące
Żart Dark-Projectu jest rewelacyjny i dopracowany w każdym względzie :D Prawdziwe mistrzostwo. Bo ogólnie, to przyznaję, że mnie ten dzień męczy, bo co widzę jakąś ciekawą wiadomość, to zastanawiam się, na ile jest prawdziwa, a akurat od stron www nie oczekuję, że będą mnie wciągać w misterne łamigłówki intelektualne :) Przynajmniej w zakresie podstawowych informacji. A żart o śmierci Uwe Bolla jest zwyczajnie niesmaczny. Dowcipy hataka też są męczące - rozumiem jeden film - zabawne, ale kilka filmów "udawanych" - irytujące :)