jaki program do scigania ? wybrać
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
jest jeszcze
z rapidshare, megaupload sciagal elegancko, jak sobie radzi z mniej popularnymi serwisami nie sprawdzalem
Kod: Zaznacz cały
http://wordrider.net/freerapid/
-
Wskaż do odpowiedzi
http://www.usdownloader.pl/ narzazie zainstalowałem najnowsza wersje czyta większość serwisów podobno tez odsiebie.pl grunt ze ma w sobie wbudowany OCR odczytuje znaczki w prawym dolnym rogu pojawia się nawet taki obrazek wiewiórki z epoki lodowcowej kiedy ten plugin OCR cos czyta heh wiec działa poprawnie choć bez żadnych rewelacji i fajerwerków innym programy wymagają do rozłączania chociażby loginu i hasła do łącza co mi nie dopowiadało
Added after 26 seconds:
dalsze sugestie mile widziane
Added after 2 minutes:
a i taka mała dygresja - http://wordrider.net/freerapid/ ten program radzi sobie z nowymi tokenami na megaupload ? bo żaden program mi tego nie odczytał jeszcze zresztą sam mam problem często z przeczytaniem tego
Added after 26 seconds:
dalsze sugestie mile widziane
Added after 2 minutes:
a i taka mała dygresja - http://wordrider.net/freerapid/ ten program radzi sobie z nowymi tokenami na megaupload ? bo żaden program mi tego nie odczytał jeszcze zresztą sam mam problem często z przeczytaniem tego
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Wynaleźli już lekarstwo na autoconnecta pod vista ? Pamiętam, że jak używałem usdownloadera to musiałem jakieś pliki zrobić co mnie będą rozłączać i łaczyć bo vista nie pozwalała na to autoconectowi. Przez tą dziadowską vistę musiałem kupić premium na rapidzie i tak już zostało. Problem w tym, że ostatnio zauważyłem że rapid troszkę za szybko pada, często wywala info ze stuff nie legalny i kicha. Więcej w ostatnim czasie siedzę na megauploadzie.
-
Wskaż do odpowiedzi
megaupload maja jak narazie takie tokeny ze majsakra rapidshare wolne transfery i generalnie ich dobrym odpowiednikiem jest netload.in szybki i tokeny ok ale faworytem jest serwis mediafire bo nie ma zadnych ograniczen jeszcze i ew za kase to chomikuj.pl ok 20zł/mc - 40 giga danych
cryptload i jdownloader działaja poprawnie ale
ale nie wiem jak w nich rozłaczanie ustawic wiec zostane przy USD
cryptload i jdownloader działaja poprawnie ale
ale nie wiem jak w nich rozłaczanie ustawic wiec zostane przy USD
-
Wskaż do odpowiedzi
O, jak fajnie, że powstał taki temat.
Ja na początku korzystałem z USDownloader'a(poleconego przez jednego z użytkowników naszego forum). Później kolega polecił jDownloader'a i od tamtego czasu tylko z niego korzystam. Jest dużo lepszy od USD. Odkąd korzystam z Jd, to nie wyskakują mi żadne błędy CRC.
Automatyczne wyłączanie po zakończeniu pobierań jest. Najbardziej podoba mi w Jd się funkcja wypakowywania plików po pobraniu.
Takie pytanko:
Co zrobić, aby program uruchamiał się wraz ze startem systemu?
Ja na początku korzystałem z USDownloader'a(poleconego przez jednego z użytkowników naszego forum). Później kolega polecił jDownloader'a i od tamtego czasu tylko z niego korzystam. Jest dużo lepszy od USD. Odkąd korzystam z Jd, to nie wyskakują mi żadne błędy CRC.
Automatyczne wyłączanie po zakończeniu pobierań jest. Najbardziej podoba mi w Jd się funkcja wypakowywania plików po pobraniu.
Takie pytanko:
Co zrobić, aby program uruchamiał się wraz ze startem systemu?
-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
Ja używam Cryptload, bo mam Neo. Nie wiem jak te wymienione programy, ale Cryptload ma możliwość restartu routera (nowe IP), co likwiduje wszelkie limity (poza prędkością). Istnieje możliwość rozpakowania archiwum, nawet jeśli jest zabezpieczone hasłem, oczywiście wyłączenie kompa po ściąganiu. Jedyne co mi nie pasuje to ostatnio Megaupload z tymi nowymi literkami - nie rozpoznaje, a przynajmniej nie rozpoznawał jakiś czas temu, teraz nie wiem może zrobili już aktualizację.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
W ogóle nie zrozumiałem co napisałeś.wrock pisze:despo pisze:a cos zrobiłes ze restartował ci połaczenie mam dialnet ?przy łaczu 2 mega netload.in daje mi jakies 266kb a rapidshare 130kbsteryd pisze:a jd podobne pytanie jak tam zrestartować ?
kozystam z USD
W jakim celu zacytowałeś czyjąś wypowiedź, odpowiadając na nią kompletnie nie na temat?
Skąd ten cytat? Nigdy czegoś takiego nie napisałem.steryd pisze:a jd podobne pytanie jak tam zrestartować ?
-
Wskaż do odpowiedzi
-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
@wrock w zakładce Router w ustawieniach, ustawiasz reconnect na activate, wpisujesz wszystkie swoje dane routera (nazwę, IP, login, pass) no i typ resetowania na Cryptload no i zahaczasz IP-Check oraz czas oczekiwania wg uznania ja mam 0. No i w zakładce Package ustawiasz wg uznania. Jak masz bezpośrednio przez modem to poewnie też da się ustawić ale musisz poszukać. Głównym założeniem jest zmienne IP, jeżeli tego nie masz to możesz zapomnieć o szybszym ściąganiu, wtedy trzeba kupić konto premium albo odczekać swoje.
-
Wskaż do odpowiedzi
dostęp przez diallnet chyba bez routera
usd chodzi bez zarzutu
jedyne co mnie interesuje a czego usd nie ma to możliwość pobierania z kilku serwerów na raz
bo raz ze szybciej a dwa ze sporo serwisów oferuje taka możliwość
plik w częściach na kilku serwisach
np 3 pliki z róznych serwisów i reconect i kolejne 3 party ... w usd nie ma i nie będzie tego raczej bo pytałem .
usd chodzi bez zarzutu
jedyne co mnie interesuje a czego usd nie ma to możliwość pobierania z kilku serwerów na raz
bo raz ze szybciej a dwa ze sporo serwisów oferuje taka możliwość
plik w częściach na kilku serwisach
np 3 pliki z róznych serwisów i reconect i kolejne 3 party ... w usd nie ma i nie będzie tego raczej bo pytałem .
Oceń ten serial