Irluna pisze:
Hm... wczoraj działało :-/ Na szczęście jeszcze tego torrenta nie skasowałam, więc wrzuciłam na mediafire plik torrenta: Sezon 4 Epizod 10
[quote="Irluna"] Hm... wczoraj działało :-/ Na szczęście jeszcze tego torrenta nie skasowałam, więc wrzuciłam na mediafire plik torrenta: [url=http://www.mediafire.com/?vgimjwzttkn]Sezon 4 Epizod 10[/url][/quote]
Jak dotąd byłem zawiedziony tą serią Bones. Jakoś mnie nie wciągnęła tak jak poprzednie.
Dlatego też dopiero dziś widziałem 10 odcinek najnowszej serii i był zdecydowanie najlepszym odcinkiem w tym sezonie. Pierwszy raz od dawna coś mnie zaskoczyło, może miejsce akcji lub sposób rozwiązywania zagadkowej śmierci.
Mam nadzieję, że dalsze odcinki będą trzymać poziom 10 epizodu.
Jak dotąd byłem zawiedziony tą serią Bones. Jakoś mnie nie wciągnęła tak jak poprzednie. Dlatego też dopiero dziś widziałem 10 odcinek najnowszej serii i był zdecydowanie najlepszym odcinkiem w tym sezonie. Pierwszy raz od dawna coś mnie zaskoczyło, może miejsce akcji lub sposób rozwiązywania zagadkowej śmierci. Mam nadzieję, że dalsze odcinki będą trzymać poziom 10 epizodu.
Kolejna dawka super rozrywki!
Uwielbiam amerykańskie produkcje za lekkie, ciekawe kreacje, czy to w Bones, Psych, czy Chucku. Super wpływają na nastrój i poprawiają humor
Kolejna dawka super rozrywki! :D Uwielbiam amerykańskie produkcje za lekkie, ciekawe kreacje, czy to w Bones, Psych, czy Chucku. Super wpływają na nastrój i poprawiają humor :grin: