Nom faktycznie robi się coraz bardziej ciekawie. Ten rok jest naprawdę sci-fi, nowy film SGA, serial SGU, nowy StarTrek, no i battlestar galactica Jestem happy XD
Nom faktycznie robi się coraz bardziej ciekawie. Ten rok jest naprawdę sci-fi, nowy film SGA, serial SGU, nowy StarTrek, no i battlestar galactica :D Jestem happy XD
Dzisiaj pojawiła się informacja o kilku nowych aktorach mających zagrać w tym serialu. Chyba wszystkim trochę opadło ciśnienie, bo teraz do samych facetów doszły także 3 urokliwe kobitki
Dzisiaj pojawiła się informacja o kilku nowych aktorach mających zagrać w tym serialu. Chyba wszystkim trochę opadło ciśnienie, bo teraz do samych facetów doszły także 3 urokliwe kobitki :grin:
xvidasd pisze:mam nadzieję, że to nie aktor główny...
To jeden z członków nowej drużyny - młody porucznik. Jak to w świecie Stargate- bohater prawdopodobnie będzie zbiorowy- czyli TEAM. :grin:
A aktor? Taki szczawik :-p
Added after 23 minutes:
i jeszcze to : całą obsada serialu (główne role oczywiście) kilka znajomych twarzy- i to nie tylko z telewizji. :D
[quote="xvidasd"]mam nadzieję, że to nie aktor główny... [/quote]
To jeden z członków nowej drużyny - młody porucznik. Jak to w świecie Stargate- bohater prawdopodobnie będzie zbiorowy- czyli TEAM. :grin: A aktor? Taki szczawik :-p
[size=75][color=#999999]Added after 23 minutes:[/color][/size]
i jeszcze to : całą obsada serialu (główne role oczywiście) kilka znajomych twarzy- i to nie tylko z telewizji. :D
Ja sobie ciągle mówię, że serial z pod znaku SG nie może być do dupy. Będzie fajnie, ten teaser nic szczególnego nie pokazuje, bo jeszcze nic szczególnego nie powstało.
Ja sobie ciągle mówię, że serial z pod znaku SG nie może być do dupy. Będzie fajnie, ten teaser nic szczególnego nie pokazuje, bo jeszcze nic szczególnego nie powstało.
Mnie się nie podoba, bardzo. Tak naprawdę to głównie dlatego że w tym trailerze nic nie ma. Miejmy nadzieję że zaczną kręcić coś fajnego, szybko, bo jeśli będzie dalej tak jak w trailerach to będzie gorzej niż się spodziewałem a to coś znaczy bo spodziewałem się naprawdę słabego serialu... :/
Mnie się nie podoba, bardzo. Tak naprawdę to głównie dlatego że w tym trailerze nic nie ma. Miejmy nadzieję że zaczną kręcić coś fajnego, szybko, bo jeśli będzie dalej tak jak w trailerach to będzie gorzej niż się spodziewałem a to coś znaczy bo spodziewałem się naprawdę słabego serialu... :/
Mimo ze jestem fanem SG (SG1 do sezonu 8 i SGA tylko sezon 1) to SGU wg. mnie w tych dwoch trailerach nie zaprezentowal nic na co bysmy wszyscy czekali.
Bardziej mi to przypomina Blair Witch Project niz SG
Mimo ze jestem fanem SG (SG1 do sezonu 8 i SGA tylko sezon 1) to SGU wg. mnie w tych dwoch trailerach nie zaprezentowal nic na co bysmy wszyscy czekali.
Bardziej mi to przypomina Blair Witch Project niz SG :scratch: