To Brytyjski dramat, którego akcja rozgrywa się w więzieniu dla kobiet.
Ludzie są różni - mamy więc tutaj cały wachlarz typów strażników jak:
- wredna stara baba,
- frajer,
- wykorzystywacz,
itp.
Jednym z ich przywilejów są pokazy mody, na których występują we własnoręcznie uszytych kreacjach - Co się stanie kiedy ten przywilej (za karę) zostanie im cofnięty?
Jak młoda Administratorka więzienia poradzi sobie z buntem?
Czy dziewczyny będą dawac się wykorzystywac? JAk potoczą się ich losy?
Zapraszam do oglądnięcia pierwszego odcinka:
Bad Girls [1x01] (XviD asd)
Jeśli serial się Wam spodoba to będzie kontynuacja.
To Brytyjski dramat, którego akcja rozgrywa się w więzieniu dla kobiet. Ludzie są różni - mamy więc tutaj cały wachlarz typów strażników jak:
- wredna stara baba, - frajer, - wykorzystywacz, itp.
Jednym z ich przywilejów są pokazy mody, na których występują we własnoręcznie uszytych kreacjach - Co się stanie kiedy ten przywilej (za karę) zostanie im cofnięty? Jak młoda Administratorka więzienia poradzi sobie z buntem?
takie jakieś bez wyrazu jak dla mnie- słabe ;/ może to wina tego, że OZ bardzo mi się podoba i czegoś podobnego spodziewałem się tutaj i tego nie doczekałem, przynajmniej w pierwszym odcinku... Praktycznie nic ciekawego przez cały odcinek się nie działo- jakiś pokaz mody, jakiś strażnik który chce pewnie przespać się z każdą ładną więźniarką, jakaś olewająca swoją pracę strażniczka, jakiś młokos, ale nic to na razie mi nie mówi, dlatego przydadzą się jeszcze ze 2-3 żeby na spokojnie móc się wypowiedzieć
[spoiler]takie jakieś bez wyrazu jak dla mnie- słabe ;/ może to wina tego, że OZ bardzo mi się podoba i czegoś podobnego spodziewałem się tutaj i tego nie doczekałem, przynajmniej w pierwszym odcinku... Praktycznie nic ciekawego przez cały odcinek się nie działo- jakiś pokaz mody, jakiś strażnik który chce pewnie przespać się z każdą ładną więźniarką, jakaś olewająca swoją pracę strażniczka, jakiś młokos, ale nic to na razie mi nie mówi, dlatego przydadzą się jeszcze ze 2-3 żeby na spokojnie móc się wypowiedzieć[/spoiler]