Buszując przez nieograniczony internet na trafiłem na stronę, stworzoną dla takich wyjadaczy seriali jak my^^ ;) [b][url]http://www.mytvshows.org/[/url][/b]
Mój login to: piterkun
Możemy dodawać siebie do znajomych, i podglądać co aktualnie oglądają^^ :D Co wy o tym sądzicie?
Moje seriale możecie zobaczyć klikając na obrazek w sygnie. ;)
kurcze, coś dla mnie sam się gubię już w tym co widziałem a czego nie, na jakim odcinku skończyłem daną serię, prowadziłem własnego excela ale teraz jest to już mi niepotrzebne
kurcze, coś dla mnie :D sam się gubię już w tym co widziałem a czego nie, na jakim odcinku skończyłem daną serię, prowadziłem własnego excela ale teraz jest to już mi niepotrzebne :D
To teraz kolej na mnie, to nie wszystko bo wydaje mi się, że kilku seriali brakuje. Dane troche przesadzone w moim wykonaniu bo w kilku przypadkach widzialem kilka odcinków a zaznaczylem jako cały sezon :-] http://www.mytvshows.org/user.php?u=gfxmerlin
To teraz kolej na mnie, to nie wszystko bo wydaje mi się, że kilku seriali brakuje. Dane troche przesadzone w moim wykonaniu bo w kilku przypadkach widzialem kilka odcinków a zaznaczylem jako cały sezon :-] http://www.mytvshows.org/user.php?u=gfxmerlin
Ja chyba coś źle robię, ale nie wiem, co - bo nie chce mi wyjść te podsumowanie ilości czasu Dodałem, zaznaczyłem, jako obejrzane i guzik. W czym rzecz?
Ja chyba coś źle robię, ale nie wiem, co - bo nie chce mi wyjść te podsumowanie ilości czasu :( Dodałem, zaznaczyłem, jako obejrzane i guzik. W czym rzecz?
Bostonq pisze:Ja chyba coś źle robię, ale nie wiem, co - bo nie chce mi wyjść te podsumowanie ilości czasu Dodałem, zaznaczyłem, jako obejrzane i guzik. W czym rzecz?
Też jestem tego ciekaw. Portal jest chyba w fazie beta testów, lub cuś, ale najwidoczniej ten bajer nie działa, jeszcze
[quote="Bostonq"]Ja chyba coś źle robię, ale nie wiem, co - bo nie chce mi wyjść te podsumowanie ilości czasu :( Dodałem, zaznaczyłem, jako obejrzane i guzik. W czym rzecz?[/quote]
Też jestem tego ciekaw. Portal jest chyba w fazie beta testów, lub cuś, ale najwidoczniej ten bajer nie działa, jeszcze ;)
Bostonq pisze:Ja chyba coś źle robię, ale nie wiem, co - bo nie chce mi wyjść te podsumowanie ilości czasu Dodałem, zaznaczyłem, jako obejrzane i guzik. W czym rzecz?
Też jestem tego ciekaw. Portal jest chyba w fazie beta testów, lub cuś, ale najwidoczniej ten bajer nie działa, jeszcze
u mnie dziala
Time spent watching your TV Shows
2 Weeks, 6 Days, 5 Hours
[quote="piter556"][quote="Bostonq"]Ja chyba coś źle robię, ale nie wiem, co - bo nie chce mi wyjść te podsumowanie ilości czasu :( Dodałem, zaznaczyłem, jako obejrzane i guzik. W czym rzecz?[/quote]
Też jestem tego ciekaw. Portal jest chyba w fazie beta testów, lub cuś, ale najwidoczniej ten bajer nie działa, jeszcze ;)[/quote] u mnie dziala
Time spent watching your TV Shows 2 Weeks, 6 Days, 5 Hours
ten czas spedzony na ogladaniu chyba odswieza sie co jakis okres a nie na biezaco
albo mi cos padło bo zatrzymał sie i po dodaniu nowych serial nie ruszył
ten czas spedzony na ogladaniu chyba odswieza sie co jakis okres a nie na biezaco :) albo mi cos padło bo zatrzymał sie i po dodaniu nowych serial nie ruszył
Anime nadal przybywa, bo ludzie mogą sobie je dodawać do bazy danych, ja ostatnio dodałem 5 filmów StarTreka, bo ich nie było^^. Ale strona staje się coraz bardziej stabilniejsza, nie to co wcześniej.
Anime nadal przybywa, bo ludzie mogą sobie je dodawać do bazy danych, ja ostatnio dodałem 5 filmów StarTreka, bo ich nie było^^. Ale strona staje się coraz bardziej stabilniejsza, nie to co wcześniej. :D
Ja również mam swój profil na MyTvShows. Co prawda założony kilka miesięcy temu, ale dopiero dzisiaj zacząłem dopisywać obejrzane seriale. Do jutra powinienem dodać resztę seriali.
Ja również mam swój profil na MyTvShows. Co prawda założony kilka miesięcy temu, ale dopiero dzisiaj zacząłem dopisywać obejrzane seriale. Do jutra powinienem dodać resztę seriali.
Jeśli ktoś chce dodać mnie do znajomych, proszę bardzo: http://www.mytvshows.org/user/Steryd/