Konkurs z Nagrodami.

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Dzień przed startem listy przeglądnę wszystkie propozycję i wykasuję te, które nie będą spełniac normy (linki, napisy etc.)
Obrazek When Dreams Come True...
spiderpp

Post autor: spiderpp »

Demons zostało wystawione, więc można usunać z listy.
A Dollhouse jest serialem, którego pierwszy sezon wciąż trwa wiec nie spelnia wymagan tego konkursu.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Jak pisał asd wsztsko co jest nieregulaminowe zostanie usunięte.
Ostatnio zmieniony 31 marca 2009, 21:30 przez piotr_cebo, łącznie zmieniany 1 raz.
spiderpp

piotr_cebo pisze:jak napisał asd przeglądnie propozycje przed rozpoczęciem konkursu i usunie nieregulaminowe...
wiem wiem, czytałem tego posta, ale wczoraj usunął część i myślałem, że tych dwóch pozycji nie zauważył.

Added after 14 hours 22 minutes:

Rozumiem @asd, że trzy pierwsze miejsca na liście zgarniają nagrody, a ile pozycji zostanie wystawionych? też trzy pierwsze czy tylko zwycięzca?
seriousguy

Post autor: seriousguy »

no wlasnie ile pozycji bedzie wystawionych?
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Tylko pierwsza. Ale można będzie zostawic listę i za jakies dwa tygodnie znowu wystawie faworyta.
djjasiek

Post autor: djjasiek »

Żeby nie było smutno, ja sie podejmę wystawienia serialu numer dwa :P
spiderpp

djjasiek pisze:Żeby nie było smutno, ja sie podejmę wystawienia serialu numer dwa :P
godna naśladowania postawa obywatelska ; D dzięki ; )
Sieniu

Post autor: Sieniu »

Witam,chciałbym wyrazić swoje zdegustowanie konkursem a chodzi o bardzo widoczne kanty a mianowicie chodzi mi o sam fakt że głosuje się na seriale które by się chciało żeby było zamieszczone na stronie a nagrody to chyba rzecz drugiego planu (chociaż chyba nie każdy o tym wie). Wczoraj obejrzałem sobie spokojnie wyniki i widziałem że wszystko jest w normie,natomiast dzisiaj doznałem szoku,2 seriale które były w strefie dolnej i środkowej nagle dostały po 15 pkt i wskoczyły kolejno na 2 i 3 miejsce tracąc do 1 miejsca 4 pkt.
To by było jeszcze ok gdyby nie fakt że są to seriale jednego użytkownika.
Rozumiem że jest duża chęć wygrania nagród ale zachowajmy zdrowy rozsądek i walczmy fair play.Wiem że rejestracja na forum przez jakiś czas w trakcie konkursu była otwarta więc na pewno kilka osób z tego skorzystało.
Pozdrawiam.

EDIT

Nie zależy mi na tych nagrodach, po prostu chciałem żeby taki serial jak "The Mentalist" znalazł się na stronie :)
Brak Miejsca na dysku a w asd mniej by zajmował :-D
spiderpp

Wydaję mi się, że te kwestia pozostaje tylko w rękach i uczciwości użytkowników.
Nie jest problemem utworzenie wielu kont, a chyba jest problemem wyśledzenie tego niecnego uczynku przed administratora.
Nie chce nikogo o nic oskarżać, ale też zauważyłem zjawisko, które opisał @Sieniu.
Awatar użytkownika
An25driu
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Sieniu pisze: Nie zależy mi na tych nagrodach, po prostu chciałem żeby taki serial jak "The Mentalist" znalazł się na stronie
Brak Miejsca na dysku a w asd mniej by zajmował :-D
Nie wiem czy ktoś z uploaderów sobie ten serial zaklepał, jeśli nie to na pewno go wstawię. Nie jest to dla mnie problem bo na bieżąco go oglądam i kompresuję.
Sieniu

Post autor: Sieniu »

:cheers: :cheers: Brawo i dziękuje :-)
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Sieniu pisze:Witam,chciałbym wyrazić swoje zdegustowanie konkursem a chodzi o bardzo widoczne kanty a mianowicie chodzi mi o sam fakt że głosuje się na seriale które by się chciało żeby było zamieszczone na stronie a nagrody to chyba rzecz drugiego planu
Są to dosyć poważne zarzuty więc się do nich odnoszę:

Dostęp do bazy danych mam TYLKO ja i nikt inny. Każdy z zarejestrowanych ma tylko jeden głos na dany serial - gwarantuję więc, że nie ma tutaj żadnych przekrętów. Zdaję sobie sprawę, że często może to wyglądać dosyć dziwnie kiedy np. serial z ostatniego miejsca w przeciągu 24h wspina sięna pierwsze - tak było już wielokorotnie wcześniej kiedy nie było nagród.

Sam nigdy nie ingerowałem w wyniki bo jestem uczciwy i najważniejsza jest zabawa. (z ciekawości - daw sezony Greysów musiałem wystawić bo wygrały choć zrobiłbym prawie wszystko, żeby tak się nie stało).

Przypominam też, że dozwolona jest wszelakiego rodzaju agitacja za swoją propozycją (nawoływanie do rejestracji znajomych tylko po to, żeby oddali głos :D ) ale niedozwolone jest, żeby jeden użytkownik miał wiecej zarejestrowanych kont niż JEDNO!!

Bawmy się więc dalej bo finał głosowania już bliski... :)
spiderpp

czy tylko ja czekam na oficjalne zamkniecie konkursu ;p

Added after 24 minutes:

no chyba tylko ja
Brita_

Post autor: Brita_ »

Mysle, ze asd pomylil daty i oficjalne zamkniecie konkursu bedzie jutro, po swietach :)
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Rozstrzygnięcie konkursu:

#1 @Sieniu za serial The Mentalist

#2 @Gawith za serial Leverage

#3 @PaulinAna za serial Being Human

informacje o nagrodach dostaniecie (wkrótce) przez PW
Brita_

Post autor: Brita_ »

Gratulacje dla zwycięzców!! :smile:
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Również gratuluję - a zwycięzca mam nadzieję, że pochwali się zdjęciem (jak już otrzyma koszulkę :) ).

A od dzis zaczynamy kolejny konkurs - tym razem dopisujcie nowości - seriale, które właśnie wychodzą - jedyny warunek do pierwszego odcinka muszą byc polskie napisy!
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

A czy można wrzucać w tej edycji seriale nie zaproponowane przez siebie tak jak Sieniu w pierwszym konkursie?
Obrazek
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Można pod warunkiem, że autor propozycji wyrazi na to zgodę.
Oceń ten serial
Zablokowany