xvidasd pisze:Cieszę się, że mnie odciążysz @fluid.
PS: PaulinAna tłumaczy ten serial.
Bardzo powoli :/
Ponadto mam pytanie: Czy można odzyskac dane , które wyparowały z pulpitu (cały mi zniknął tylko kosz pozostał). Dysk nie jest uszkodzony (wg. fachowca) ?
Tak po prostu zniknął? Sprawdz C: -> Documents and settings -> nazwa Twojego użytkownika -> pulpit. No bo tak sobie zniknąć nie mogły
Może ktoś miał dostęp do Twojego kompa.
Pierwszego kwietnia siostra włączyła mój komputer i dnia następnego jak się do niego dostałam okazało się że brakuje 30GB danych które były na pulpicie, próbowałam odzyskać je przez PC Inspector File Recovery, ale tylko szczątki odzyskałam, w moim użytkowniku było pusto :/
Na koszulkę już nie poluje Widzę że post skierowany do mnie!
30 gb danych poszło?! Szok.. Może jakiś spadek napięcia i pouszkadzało sektory na dysku :-( Nie odzyskasz tego raczej!! Trzymaj dane na D:
xvidasd pisze:Odnosnie nowej listy - tym razem dodajemy NOWOŚCI!!
Entourage sezon3, 24 sezon7, Futurama sezon2 to nie są nowości - te propozycje zostana skasowane.
xvidasd pisze:Jak na razie tylko trzy propozycje się liczą... - czyżby nikt nie chciał koszulki??
Mój Balsam i żel pod prysznic też już są Myślałem ze opakowanie xvid asd to tylko szybka fotoszopka a tu proszę jakie zaskoczenie na mnie naszło kiedy zobaczyłem kartoniki i butelki z logo xvid asd