Chciałam zapytać dlaczego nie mogę nagrać serialu "Star trek the next
generation". Pokazuje się czerwony krzyżyk,nigdy nie miało to miejsca.
Co powinnam zrobić,proszę o pomoc.
Elizabetha
Chciałam zapytać dlaczego nie mogę nagrać serialu "Star trek the next generation". Pokazuje się czerwony krzyżyk,nigdy nie miało to miejsca. Co powinnam zrobić,proszę o pomoc. Elizabetha
Nie wiem o co chodzi z tym "nagraniem", ale raczej nie o nagranie na płytę. Pewnie chodzi o pobieranie, w tym przypadku przydałoby się trochę więcej szczegółów tzn o jaki program chodzi, czy jest wystarczające ilość miejsca na dysku, skąd go pobierasz itp.
Nie wiem o co chodzi z tym "nagraniem", ale raczej nie o nagranie na płytę. Pewnie chodzi o pobieranie, w tym przypadku przydałoby się trochę więcej szczegółów tzn o jaki program chodzi, czy jest wystarczające ilość miejsca na dysku, skąd go pobierasz itp.
Miejsca na dysku jest wystarczająca ilośc. Pobieram film z BitComet.
Moja znajomość komputera jest marna.Dlatego nie mam pojęcia co znaczy
skrócić nazwy plików.Przepraszam z góry za wszelkie głupie pytania.
Elizabetha
Miejsca na dysku jest wystarczająca ilośc. Pobieram film z BitComet. Moja znajomość komputera jest marna.Dlatego nie mam pojęcia co znaczy skrócić nazwy plików.Przepraszam z góry za wszelkie głupie pytania. Elizabetha
może być ewentualnie jeszcze tak że masz ustawiony limit ściągnanych jednocześnie plików np. na 5 wtedy przy szóstym pojawia się ten czewony krzyżyk, albo jak wyżej sugerują za długie nazwy
może być ewentualnie jeszcze tak że masz ustawiony limit ściągnanych jednocześnie plików np. na 5 wtedy przy szóstym pojawia się ten czewony krzyżyk, albo jak wyżej sugerują za długie nazwy