scena w której jeden kraj spuszcza bęcki drugiemu w powietrzu podobała mi się najbardziej
pojawiła sie taka nutka pozytywnego myślenia ze jeszcze nie wszystko stracone
i gdyby chcieli to naprawdę ten serial dopiero teraz mógłby rozwinąć skrzydła
ale cóż, film The Sum of All Fears też sie nie cieszył popularnością w usa
tam też nuk rozwalił wielkie miasto
może to w tym rzecz, nie lubią filmów/seriali które pokazują ich słabość
scena w której jeden kraj spuszcza bęcki drugiemu w powietrzu podobała mi się najbardziej pojawiła sie taka nutka pozytywnego myślenia ze jeszcze nie wszystko stracone :)
i gdyby chcieli to naprawdę ten serial dopiero teraz mógłby rozwinąć skrzydła
ale cóż, film The Sum of All Fears też sie nie cieszył popularnością w usa tam też nuk rozwalił wielkie miasto
może to w tym rzecz, nie lubią filmów/seriali które pokazują ich słabość
Ja właśnie skończyłem oglądać. Szkoda, że koniec, można było tą historię rozciągnąć na cały sezon ... Cieszę, się chociaż z tego, że zrobili te 7 epizodów, a nie zostawili w takim momencie, w jakim kończył się pierwszy sezon.
Ja właśnie skończyłem oglądać. Szkoda, że koniec, można było tą historię rozciągnąć na cały sezon ... Cieszę, się chociaż z tego, że zrobili te 7 epizodów, a nie zostawili w takim momencie, w jakim kończył się pierwszy sezon.
Wow! ale to nie przejdzie... moze zrobia film pelnometrazowy jak z Firefly... Przpominam ze takich petycji jest od cholery... [url]http://www.saveandromeda.com/[/url] [url]http://www.farscaped.com/[/url] [url]http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?save3da[/url] [url]http://www.fireflyseason2.com/[/url]
[quote="atathoth"]Przpominam ze takich petycji jest od cholery... [/quote] Wiem niestety :? Co nie przeszkodziło mi podpisac :) W sumie...kropla drązy skałę
Nie nie ! zle mnie zrozumialas! to nie bylo negatywnie napisane (coz, nie przeczytalem ponownie to co napisalem :S)
Nie nie zaszkodzilo! i sie ciesze ze napisalas o tej stronce poniewaz odkrylem fajna fanowska Jericho webpage!
Thx
Nie nie ! zle mnie zrozumialas! to nie bylo negatywnie napisane (coz, nie przeczytalem ponownie to co napisalem :S) Nie nie zaszkodzilo! i sie ciesze ze napisalas o tej stronce poniewaz odkrylem fajna fanowska Jericho webpage! :D Thx
Pomysł na serial całkiem niezły.
Aż strach pomyśleć co by się działo, gdyby coś takiego się wydarzyło...
Czy ludzie zaczęli by o wszystko ze sobą walczyć? Przerażająca wizja życia w takim chaosie...
Pomysł na serial całkiem niezły. Aż strach pomyśleć co by się działo, gdyby coś takiego się wydarzyło... Czy ludzie zaczęli by o wszystko ze sobą walczyć? Przerażająca wizja życia w takim chaosie...
Serial bardzo dobry. Świat postapokaliptyczny pokazany trochę z innej strony. Chciaż może zastanawiać fakt, że w takim przypadku dostaliby raczej trochę większą pomoc ze strony "reszty świata". Na pewno w wkroczyłoby ONZ i NATO, chociaż z drugiej strony taki dramat odbiłby się na gospodarce całego świata a nawet mógłby wywyłać chaos na skalę światową.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Serial bardzo dobry. Świat postapokaliptyczny pokazany trochę z innej strony. Chciaż może zastanawiać fakt, że w takim przypadku dostaliby raczej trochę większą pomoc ze strony "reszty świata". Na pewno w wkroczyłoby ONZ i NATO, chociaż z drugiej strony taki dramat odbiłby się na gospodarce całego świata a nawet mógłby wywyłać chaos na skalę światową.
Pewnie pomoc by nadeszła - ale bez sprawnej komunikacji, prądu itd nie byli by wstanie zapanować nad wszystkim od razu. I to najbardziej przeraża, poczucie bezkarności może cofnąć nasze zachowanie do czasów jaskiniowców. Czyli co, silniejszy wygrywa?
Pewnie pomoc by nadeszła - ale bez sprawnej komunikacji, prądu itd nie byli by wstanie zapanować nad wszystkim od razu. I to najbardziej przeraża, poczucie bezkarności może cofnąć nasze zachowanie do czasów jaskiniowców. Czyli co, silniejszy wygrywa?
Raczej inteligentniejszy, co w serialu pokazał ten młody chłopak, co miał sklep.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Na razie jestem pod koniec pierwszego sezonu
Sklep w takiej sytuacji to mocna karta i silna pozycja w społeczeństwie
A patrząc na to co działo się w innych miastach, tam inteligencja nie odegrała raczej pierwszych skrzypiec (i pewnie stąd taki los je spotkał).
Niestety wystarczy się rozejrzeć by zauważyć, że ci inteligentni nie mają w świecie przewagi ilościowej
Na razie jestem pod koniec pierwszego sezonu :-p Sklep w takiej sytuacji to mocna karta i silna pozycja w społeczeństwie A patrząc na to co działo się w innych miastach, tam inteligencja nie odegrała raczej pierwszych skrzypiec (i pewnie stąd taki los je spotkał). Niestety wystarczy się rozejrzeć by zauważyć, że ci inteligentni nie mają w świecie przewagi ilościowej :]
1 sezon urywa się w takim miejscu... :tongue: [spoiler]Można się domyśleć, że Jericho pewnie się obroni, ale i tak adrenalina podskoczyła :-p [/spoiler]
Tak ale wasze opinie na temat drugiego sezonu ostudziły moje zapędy i obejrzałam tylko 2x01, który spokojni można potraktować jako zakończenie 1 sezonu...
Tak ale wasze opinie na temat drugiego sezonu ostudziły moje zapędy i obejrzałam tylko 2x01, który spokojni można potraktować jako zakończenie 1 sezonu...
Serial telewizyjny "Jerycho" na dużym ekranie
Serial telewizyjny "Jerycho" doczeka się adaptacji filmowej.
Serial telewizji CBS o amerykańskim miasteczku po wybuchu wojny nuklearnej został zdjęty z anteny po pierwszym sezonie z powodu słabej oglądalności, jednak pod wpływem kampanii zorganizowanej przez grupę fanów sieć zamówiła dodatkowe siedem odcinków drugiej serii, aby wreszcie ostatecznie zakończyć produkcję.
Według producenta Jona Turteltauba, gwiazdy obsady, czyli m.in. Skeet Ulrich i Ashley Scott już wkrótce spotkają się na planie, aby powrócić do swoich postaci w wersji filmowej.
- Pracujemy nad filmem na podstawie serialu "Jerycho". Żeby go obejrzeć, nie trzeba będzie znać fabuły serialu, ponieważ będzie to opowieść o wydarzeniach rozgrywających się w Ameryce również poza miasteczkiem Jerycho - mówi Turteltaub.
żródło:onet.pl
było b super
jeśli nie ma szans na wznowienie serialu to dobre i to
Serial telewizyjny "Jerycho" na dużym ekranie Serial telewizyjny "Jerycho" doczeka się adaptacji filmowej. Serial telewizji CBS o amerykańskim miasteczku po wybuchu wojny nuklearnej został zdjęty z anteny po pierwszym sezonie z powodu słabej oglądalności, jednak pod wpływem kampanii zorganizowanej przez grupę fanów sieć zamówiła dodatkowe siedem odcinków drugiej serii, aby wreszcie ostatecznie zakończyć produkcję. Według producenta Jona Turteltauba, gwiazdy obsady, czyli m.in. Skeet Ulrich i Ashley Scott już wkrótce spotkają się na planie, aby powrócić do swoich postaci w wersji filmowej. - Pracujemy nad filmem na podstawie serialu "Jerycho". Żeby go obejrzeć, nie trzeba będzie znać fabuły serialu, ponieważ będzie to opowieść o wydarzeniach rozgrywających się w Ameryce również poza miasteczkiem Jerycho - mówi Turteltaub.
żródło:onet.pl
było b super jeśli nie ma szans na wznowienie serialu to dobre i to
grego1980 pisze:było b super
jeśli nie ma szans na wznowienie serialu to dobre i to
W sumie pewnie że tak. chociaż jak pomyślę o przerwaniu serialu w momencie w którym zaczęła się nowa historia :roll:
to mi się mój scyzoryk w torebce otwiera ( w torebce bo w moim mieście kobiety noszą scyzoryki w właśnie tam )
[quote="grego1980"]było b super jeśli nie ma szans na wznowienie serialu to dobre i to[/quote]
W sumie pewnie że tak. chociaż jak pomyślę o przerwaniu serialu w momencie w którym zaczęła się nowa historia :roll: to mi się mój scyzoryk w torebce otwiera ( w torebce bo w moim mieście kobiety noszą scyzoryki w właśnie tam :D )