Ja też jak wielu użytkowników tego forum oglądam PB z sentymentu. To właśnie pierwszy sezon tego serialu obudził we mnie zamiłowanie do seriali.
Chcę mój pierwszy serial oglądnąć do końca, lecz już dawna przy oglądaniu towarzyszy mi życzenie, żeby jak najszybciej skończyli ten serial, zanim będą wymyślać coraz bardziej skomplikowane i nieprawdopodobne historie. Choć z drugiej strony należy doceniać jak silną więź z widzem stworzył pierwszy sezon, że tak wielu nas to wciąż ogląda ; )
Ja też jak wielu użytkowników tego forum oglądam PB z sentymentu. To właśnie pierwszy sezon tego serialu obudził we mnie zamiłowanie do seriali. Chcę mój pierwszy serial oglądnąć do końca, lecz już dawna przy oglądaniu towarzyszy mi życzenie, żeby jak najszybciej skończyli ten serial, zanim będą wymyślać coraz bardziej skomplikowane i nieprawdopodobne historie. Choć z drugiej strony należy doceniać jak silną więź z widzem stworzył pierwszy sezon, że tak wielu nas to wciąż ogląda ; )
Nie wiem czy slyszeliscie ale podobno 2 ostatnie odcinki maja nie zostac wyemitowane w tv, beda tylko dostepne na dvd Przynajmniej taki byl artykul na pewnej stronce o PB
Nie wiem czy slyszeliscie ale podobno 2 ostatnie odcinki maja nie zostac wyemitowane w tv, beda tylko dostepne na dvd :D Przynajmniej taki byl artykul na pewnej stronce o PB
Coach_25 pisze:Kiepsko. Z odcinka na odcinek coraz gorzej. Producenci popełnili błąd nie kończąc serialu po drugim sezonie. Chociaż tak prawdę mówiąć ja skończyłbym po pierwszym sezonie, który był trzymający w napięciu od początku do końca. Był czymś swieżym i przemyślanym.
Mogę zrozumieć zawód widzów, że kolejne sezony nie dorównują pierwszemu. Nie daje jednak rady takich bzdur czytać
Przecież jakby nie było - seriale kręci się dla kasy.
A ty Coach_25 - z takim podejściem to w biznesie byś daleko nie zaszedł
[quote="Coach_25"]Kiepsko. Z odcinka na odcinek coraz gorzej. Producenci popełnili błąd nie kończąc serialu po drugim sezonie. Chociaż tak prawdę mówiąć ja skończyłbym po pierwszym sezonie, który był trzymający w napięciu od początku do końca. Był czymś swieżym i przemyślanym. [/quote] Mogę zrozumieć zawód widzów, że kolejne sezony nie dorównują pierwszemu. Nie daje jednak rady takich bzdur czytać :P Przecież jakby nie było - seriale kręci się dla kasy. A ty Coach_25 - z takim podejściem to w biznesie byś daleko nie zaszedł :smt098
bartek1 pisze:Nie wiem czy slyszeliscie ale podobno 2 ostatnie odcinki maja nie zostac wyemitowane w tv, beda tylko dostepne na dvd Przynajmniej taki byl artykul na pewnej stronce o PB
Finałem serialu będzie film który zostanie wydany na DVD, nazywać się będzie "Final Break"
[quote="bartek1"]Nie wiem czy slyszeliscie ale podobno 2 ostatnie odcinki maja nie zostac wyemitowane w tv, beda tylko dostepne na dvd :D Przynajmniej taki byl artykul na pewnej stronce o PB[/quote]
Finałem serialu będzie film który zostanie wydany na DVD, nazywać się będzie "Final Break"
@Up
No to by sie zgadzalo bo 2 odcinki to wychodzi mniej wiecej jak 1 film(przynajmniej dlugoscia) Ja nie wiem czemu tak ludzie sie czepiaja 2 sezonu, mi sie podobal
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2009, 14:19 przez bartek1, łącznie zmieniany 1 raz.
@Up No to by sie zgadzalo bo 2 odcinki to wychodzi mniej wiecej jak 1 film(przynajmniej dlugoscia) Ja nie wiem czemu tak ludzie sie czepiaja 2 sezonu, mi sie podobal :)
Heh. Tak mnie naszło ze poziom Prisona dorównuje obecnie scenie z nowego odcinka :
Spoiler:
Kiedy generał już ma wybuchnąć w swojej limuzynie i okazuje się że jego pas się zablokował Co robi generał oczywiście wyciąga scyzoryk i przecina pas :roll: żenada
Heh. Tak mnie naszło ze poziom Prisona dorównuje obecnie scenie z nowego odcinka :
[spoiler] Kiedy generał już ma wybuchnąć w swojej limuzynie i okazuje się że jego pas się zablokował ;) Co robi generał :D oczywiście wyciąga scyzoryk i przecina pas :alien: :roll: żenada[/spoiler]
Ja prisona w sumie już nie oglądam. No przynajmniej nie można oglądaniem nazwać przewijanie co 5 sekund całego odcinka, a po tym doczytywanie reszty ze spoilerów po sieci
Ten serial niestety osiąga już prawie dno i gdyby był 5 sezon, to sięgnął by mułu.
P.S.
Spoiler:
Ta cała rozmowa w ciężarówce, to zapchaj dziura do odcinka jakiej chyba jeszcze nigdzie nie widziałem xD
Ja prisona w sumie już nie oglądam. No przynajmniej nie można oglądaniem nazwać przewijanie co 5 sekund całego odcinka, a po tym doczytywanie reszty ze spoilerów po sieci :P Ten serial niestety osiąga już prawie dno i gdyby był 5 sezon, to sięgnął by mułu.
P.S. [spoiler]Ta cała rozmowa w ciężarówce, to zapchaj dziura do odcinka jakiej chyba jeszcze nigdzie nie widziałem xD[/spoiler]
Widział ktoś kiedyś kogoś w limuzynie (w filmie) zapiętego pasami?
To chyba tylko na potrzebe sceny - nie mieli pomysłu w jaki sposób miano go unieruchomić, a o klasyce w stylu zablokowanie drzwi zapomieli hehe.
A że na siłę to: [spoiler]Widział ktoś kiedyś kogoś w limuzynie (w filmie) zapiętego pasami? To chyba tylko na potrzebe sceny - nie mieli pomysłu w jaki sposób miano go unieruchomić, a o klasyce w stylu zablokowanie drzwi zapomieli hehe.[/spoiler]
Widział ktoś kiedyś kogoś w limuzynie (w filmie) zapiętego pasami?
To chyba tylko na potrzebe sceny - nie mieli pomysłu w jaki sposób miano go unieruchomić, a o klasyce w stylu zablokowanie drzwi zapomieli hehe.
Spoiler:
Film nie film pasy to i mógł mieć, ale żeby się z nich uwolnić to wystarczy pociągnąć, ciąć od razu nie trzeba :roll: szkoda że nie wychodził przez bagażnik ot tak na skróty
[quote="KNiq"]A że na siłę to: [spoiler]Widział ktoś kiedyś kogoś w limuzynie (w filmie) zapiętego pasami? To chyba tylko na potrzebe sceny - nie mieli pomysłu w jaki sposób miano go unieruchomić, a o klasyce w stylu zablokowanie drzwi zapomieli hehe.[/spoiler][/quote]
[spoiler]Film nie film pasy to i mógł mieć, ale żeby się z nich uwolnić to wystarczy pociągnąć, ciąć od razu nie trzeba :roll: szkoda że nie wychodził przez bagażnik ot tak na skróty :alien:[/spoiler]
Ale [spoiler]to ekskluzywny środek lokomocji dla ludzi w ekstra garniakach popijających schłodzone martini to pasy nie pasują do filmowego wizerunku limuzyny :D [/spoiler]
szkoda ze nie ma smiley :nikttegoniedobije?:
Kurde zostaly tylko 3 odcinki do konca....
- (atathoth mowi sam do siebie) wytrzymaj, jeszcze 3 odcinki, tylko 3 odcinki gdzie
Spoiler:
biedny michael wrzeszczy- nie jestes moim bratem!! NIEEEEEeeeee.
szkoda ze nie ma smiley :nikttegoniedobije?: Kurde zostaly tylko 3 odcinki do konca.... - (atathoth mowi sam do siebie) wytrzymaj, jeszcze 3 odcinki, tylko 3 odcinki gdzie [spoiler]biedny michael wrzeszczy- nie jestes moim bratem!! NIEEEEEeeeee.[/spoiler] zanim to sie wszystko kur*a wreszcie skonczy
Jak któś jeszcze mioł zudzenia, ze tyn syriol łodbije sie łod dna, to ostatecnie sie rozwioły. A ponieważ nie oglądam telenowel, nie obchodzi mnie kto jest czyim bratem/dziadkiem/nieślubnym ojcem/synem/matka oraz zwisają mi dramatyczne losy matek w stanie błogosławionym- zawieszam oglądanie serialu, który wiernie śledziłam od 1 sezonu. jak się kiedyś zmusze, to może...A spojler po to, żeby jednak za bardzo nie zniechęcać innych. :-] :-] :-]
[spoiler]Jak któś jeszcze mioł zudzenia, ze tyn syriol łodbije sie łod dna, to ostatecnie sie rozwioły. A ponieważ nie oglądam telenowel, nie obchodzi mnie kto jest czyim bratem/dziadkiem/nieślubnym ojcem/synem/matka oraz zwisają mi dramatyczne losy matek w stanie błogosławionym- zawieszam oglądanie serialu, który wiernie śledziłam od 1 sezonu. jak się kiedyś zmusze, to może...A spojler po to, żeby jednak za bardzo nie zniechęcać innych. :-] :-] :-] [/spoiler]