Zmiana Sylara w Nathana jest delikatnie mowiac daremna, wczesniej zdaje sie ze ozywili Nathana poprzez transfuzje krwi Claire, czemiu po prostu teraz nie zrobili tego samego.. Chyba ze chcieli sie odciac sie od glupot z poczatku sezonu, ale to sie chyba nie da, za daleko z tym zabrneli...
Zreszta odkad Peter moze robic to samo co Sylar to ja nie widze problemu bo spokojnie ktos moze mu sie postawic
Powrot Nicki pozostawiam bez komentarza, to jest wprowadzenie nowego watku tylko po to zeby bylo o czym zrobic kolejny sezon, ona juz tez ginela 2x i raz zmyslili jakas nowa siostre, teraz w sumie nie wiem czemu ona dalej zyje.
Przynajmniej polowa tych wszystkich herosow tam jest bezuzyteczna, totalnie nic nie wnosza do serialu oprocz tego ze co chwile zostaja zlapani a potem ktos ich ratuje..
Nie widze sensu robienia kolejnego sezonu... bo zapowiada sie jeszcze gorzej niz 3... A jak znowu zrobia mega kampanie, odetna sie od wszystkiego co bylo(a tak bylo przed 3 sezonem) to ja wysiadam
Slabiutko [spoiler] Zmiana Sylara w Nathana jest delikatnie mowiac daremna, wczesniej zdaje sie ze ozywili Nathana poprzez transfuzje krwi Claire, czemiu po prostu teraz nie zrobili tego samego.. Chyba ze chcieli sie odciac sie od glupot z poczatku sezonu, ale to sie chyba nie da, za daleko z tym zabrneli... Zreszta odkad Peter moze robic to samo co Sylar to ja nie widze problemu bo spokojnie ktos moze mu sie postawic
Powrot Nicki pozostawiam bez komentarza, to jest wprowadzenie nowego watku tylko po to zeby bylo o czym zrobic kolejny sezon, ona juz tez ginela 2x i raz zmyslili jakas nowa siostre, teraz w sumie nie wiem czemu ona dalej zyje.
Przynajmniej polowa tych wszystkich herosow tam jest bezuzyteczna, totalnie nic nie wnosza do serialu oprocz tego ze co chwile zostaja zlapani a potem ktos ich ratuje.. [/spoiler] Nie widze sensu robienia kolejnego sezonu... bo zapowiada sie jeszcze gorzej niz 3... A jak znowu zrobia mega kampanie, odetna sie od wszystkiego co bylo(a tak bylo przed 3 sezonem) to ja wysiadam :D
Było mówione że Niki ma 2 siostry.
Była Niki (1 sezon),następnie Tracy a była jeszcze kolejna która się nazywa Barbara i została stworzona przez doktorka i którą widzimy w sezonie nr 4
Nie rozumiem waszego zdziwienia.Było to niemal pewne że pojawi się w następnym sezonie.
Czy wy źle oglądacie ten serial?[spoiler] Było mówione że Niki ma 2 siostry. Była Niki (1 sezon),następnie Tracy a była jeszcze kolejna która się nazywa Barbara i została stworzona przez doktorka i którą widzimy w sezonie nr 4 :) [/spoiler] Nie rozumiem waszego zdziwienia.Było to niemal pewne że pojawi się w następnym sezonie.
Może Tracy po rozmrożeniu się poskładała i teraz ma nową moc...
Added after 2 minutes:
Helventis pisze: Moim zdaniem 3x24 to najgorszy odcinek tego sezonu.
Spoiler:
No dajcie spokój, psychoza Sylara w stylu Golluma z Władcy Pierścieni była żałosna. kretyński pomysł żeby ni stąd ni zowąd Sylar pomyślał o swojej matce którą sam zabił, i teraz po 3 sezonach od tego wydarzenia zaczyna się sam przed sobą usprawiedliwiać popadając w schizofrenie/psychoze jak zwał tak zwał.
Jak nie masz pojęcia o zaburzeniach to może się lepiej nie wypowiadaj, bo głupot żeś napisał...
Added after 3 minutes:
A propos ostatniego odcinka
Spoiler:
Wszystko wskazuje, że Sylar wróci szybko, bardzo szybko :pirat:
[spoiler]Może Tracy po rozmrożeniu się poskładała i teraz ma nową moc... :scratch: [/spoiler]
[size=75][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
[quote="Helventis"] Moim zdaniem 3x24 to najgorszy odcinek tego sezonu.
[spoiler]No dajcie spokój, psychoza Sylara w stylu Golluma z Władcy Pierścieni była żałosna. kretyński pomysł żeby ni stąd ni zowąd Sylar pomyślał o swojej matce którą sam zabił, i teraz po 3 sezonach od tego wydarzenia zaczyna się sam przed sobą usprawiedliwiać popadając w schizofrenie/psychoze jak zwał tak zwał.[/spoiler] [/quote]
Jak nie masz pojęcia o zaburzeniach to może się lepiej nie wypowiadaj, bo głupot żeś napisał... :-p
[size=75][color=#999999]Added after 3 minutes:[/color][/size]
A propos ostatniego odcinka [spoiler]Wszystko wskazuje, że Sylar wróci szybko, bardzo szybko :pirat: [/spoiler]
Wszystko wskazuje, że Sylar wróci szybko, bardzo szybko :pirat:
mam taką nadzieje... podzielam pogląd wielu osób jakoby Sylar był najlepszą postacią całego serialu ...brakowało by mi go gdyby odszedł ;D
ana81 pisze:
Spoiler:
Może Tracy po rozmrożeniu się poskładała i teraz ma nową moc...
Spoiler:
według mnie jest właśnie tak
mam wrażenie że ona poprostu nie była wpełni świadoma swoich możliwości i myślała że potrafi jedynie zamrażać. Jakoś musiała jednak odkryć że jej moce dają jej władze ogólnie nad wodą w szeroko rozumianym tego słowa znaczeniu - a nie tylko nad wodą w stanie stałym (lód)
podobnie było z Matem, który na początku myślał że może jedynie słyszeć myśli innych osób jednak jak z czasem odkrył mógł te myśli także kontrolować, tworzyć, zmieniać, przeglądać itd. itp. etc ;D
[quote="ana81"]A propos ostatniego odcinka [spoiler]Wszystko wskazuje, że Sylar wróci szybko, bardzo szybko :pirat: [/spoiler][/quote] mam taką nadzieje... podzielam pogląd wielu osób jakoby Sylar był najlepszą postacią całego serialu ...brakowało by mi go gdyby odszedł ;D
[quote="ana81"][spoiler]Może Tracy po rozmrożeniu się poskładała i teraz ma nową moc... [/spoiler][/quote] [spoiler]według mnie jest właśnie tak mam wrażenie że ona poprostu nie była wpełni świadoma swoich możliwości i myślała że potrafi jedynie zamrażać. Jakoś musiała jednak odkryć że jej moce dają jej władze ogólnie nad wodą w szeroko rozumianym tego słowa znaczeniu - a nie tylko nad wodą w stanie stałym (lód) ;)
podobnie było z Matem, który na początku myślał że może jedynie słyszeć myśli innych osób jednak jak z czasem odkrył mógł te myśli także kontrolować, tworzyć, zmieniać, przeglądać itd. itp. etc ;D[/spoiler]
mc3kowal pisze:mam taką nadzieje... podzielam pogląd wielu osób jakoby Sylar był najlepszą postacią całego serialu ...brakowało by mi go gdyby odszedł ;D
Spoiler:
No ale bez przesady, ileż można jedną osobę zabijać i przywracać, nawet w Heroesach. Też jestem pewny, że to jeszcze nie koniec, ale mam nadzieję, że wkrótce nastąpi...
[quote="mc3kowal"]mam taką nadzieje... podzielam pogląd wielu osób jakoby Sylar był najlepszą postacią całego serialu ...brakowało by mi go gdyby odszedł ;D [/quote]
[spoiler]No ale bez przesady, ileż można jedną osobę zabijać i przywracać, nawet w Heroesach. Też jestem pewny, że to jeszcze nie koniec, ale mam nadzieję, że wkrótce nastąpi...[/spoiler]
Jest już oficjalne info ze Sylar będzie w 4 sezonie jedną z głównych postaci. W sumie podobnie jak wy najbardziej lubię Sylara ale 4 sezon se odpuszcze bo nie mam siły już na to.
Jest już oficjalne info ze Sylar będzie w 4 sezonie jedną z głównych postaci. W sumie podobnie jak wy najbardziej lubię Sylara ale 4 sezon se odpuszcze bo nie mam siły już na to.
Ogladalem na tvp od poczatku HEROES i zupelnie inaczej sie oglada mozna wylapac szcegoly jakich wczesniej sie nie zauwazalo . To powoduje ze dalsze sezony maja wiecej wspolnego z poczatkiem
Ogladalem na tvp od poczatku HEROES i zupelnie inaczej sie oglada mozna wylapac szcegoly jakich wczesniej sie nie zauwazalo . To powoduje ze dalsze sezony maja wiecej wspolnego z poczatkiem :)
T-bag i Mia?! No proszę! Jestem w lekkim szoku... Kneepera to chyba wzięli ze względu na Prison Break`a bo tam radził sobie jak niejeden z Herosów :-D
A Mia? Jakoś nie widzi mi się Ona w Herosach ze względu na to że widzę Ją tylko jako pustą puszczalską laskę z Californication :D
T-bag i Mia?! No proszę! Jestem w lekkim szoku... Kneepera to chyba wzięli ze względu na Prison Break`a bo tam radził sobie jak niejeden z Herosów :-D A Mia? Jakoś nie widzi mi się Ona w Herosach ze względu na to że widzę Ją tylko jako pustą puszczalską laskę z Californication :D:D
Zgadzam się za ana81 i też na to czekam (w przypadku tego serialu tylko na to...). Obydwoje ze swoich ról w serialach wywiązywali się lepiej niż dobrze, a w przypadku T-Baga niekiedy wręcz genialnie (zwłaszcza na początku). Więc myślę, że to akurat dobrze wróży
Zgadzam się za ana81 i też na to czekam (w przypadku tego serialu tylko na to...). Obydwoje ze swoich ról w serialach wywiązywali się lepiej niż dobrze, a w przypadku T-Baga niekiedy wręcz genialnie (zwłaszcza na początku). Więc myślę, że to akurat dobrze wróży :)
No miał. Widział, jak działa rzeczywistość, takie pełniejsze zrozumienie. No i potrafił - hmm, to chyba coś w rodzaju spoilera, jak ktoś ogląda od początku, no ale nie wiadomo, gdzie jesteś: przejmować od innych moce, tylko trochę w bardziej makabryczny sposób niż Peter
No miał. Widział, jak działa rzeczywistość, takie pełniejsze zrozumienie. No i potrafił - [color=darkred]hmm, to chyba coś w rodzaju spoilera, jak ktoś ogląda od początku, no ale nie wiadomo, gdzie jesteś:[/color] przejmować od innych moce, tylko trochę w bardziej makabryczny sposób niż Peter :)