Czerwek pisze:mam nadzieje, ze serial nie umarl w serwisie
Chyba jednak umarł
a moze sie pojawi jako caly sezon. nie kazdy ma czas zeby wszystko wstawiac odcinek po odcinku. a druga sprawa napisay tez sie ciezko tlumaczy i sa dopiero do 14 odcinka
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
[quote="anetag77"][quote="Czerwek"]mam nadzieje, ze serial nie umarl w serwisie :)[/quote]
Chyba jednak umarł :cry:[/quote]
a moze sie pojawi jako caly sezon. nie kazdy ma czas zeby wszystko wstawiac odcinek po odcinku. a druga sprawa napisay tez sie ciezko tlumaczy i sa dopiero do 14 odcinka
Napisy są robione tak wolno, że czasami zapominam o tym serialu. Czytam praktycznie wszystkie posty więc wystarczy małe przypomnienie, że napisy już są. Wiem wtedy, że serial jest w waszym dalszym zainteresowaniu i mogę go śmiało wstawić
Napisy są robione tak wolno, że czasami zapominam o tym serialu. Czytam praktycznie wszystkie posty więc wystarczy małe przypomnienie, że napisy już są. Wiem wtedy, że serial jest w waszym dalszym zainteresowaniu i mogę go śmiało wstawić :)
Sezon właśnie dobiegł końca (odcinek 23), ale niestety napisy tłumaczone są dopiero do 15 odcinka, więc trzeba będzie jeszcze trochę (więcej niż trochę ) poczekać. Trzymajmy kciuki za Elektrona
Sezon właśnie dobiegł końca (odcinek 23), ale niestety napisy tłumaczone są dopiero do 15 odcinka, więc trzeba będzie jeszcze trochę (więcej niż trochę :) ) poczekać. Trzymajmy kciuki za Elektrona :)
Serial przynajmniej dla mnie - osoby o zainteresowaniach zupełnie humanistycznych wydaje się trudny do tłumaczenia, dlatego tym większy szacunek dla Elektrona i nie ma co go pośpieszać ; )
Serial przynajmniej dla mnie - osoby o zainteresowaniach zupełnie humanistycznych wydaje się trudny do tłumaczenia, dlatego tym większy szacunek dla[b] Elektrona [/b]i nie ma co go pośpieszać ; )
Toteż nie pośpieszam, tylko staram się duchowo wspierać Obok trudności w tłumaczeniu, pewnie nie pomaga również to, że serial - przynajmniej u nas, w Polsce - nie cieszy się popularnością, na jaką zasługuje, bo "matematyka trudna jest"
Toteż nie pośpieszam, tylko staram się duchowo wspierać :) Obok trudności w tłumaczeniu, pewnie nie pomaga również to, że serial - przynajmniej u nas, w Polsce - nie cieszy się popularnością, na jaką zasługuje, bo "matematyka trudna jest" :)
Elektron zdał egzamin magisterski - czego oczywiście serdecznie gratulujemy - więc pewnie napisy do brakujących odcinków zaczną się za czas jakiś pojawiać Dwie dobre wiadomości
(Znowu podbijam sam siebie, ale doświadczenie uczy, że edytowanych tematów z dołu listy nikt - lub prawie nikt - nie czyta. Obiecuję poprawę )
Elektron zdał egzamin magisterski - czego oczywiście serdecznie gratulujemy :ok - więc pewnie napisy do brakujących odcinków zaczną się za czas jakiś pojawiać :) Dwie dobre wiadomości :)
(Znowu podbijam sam siebie, ale doświadczenie uczy, że edytowanych tematów z dołu listy nikt - lub prawie nikt - nie czyta. Obiecuję poprawę :) )
Ogólnie cztery ostatnie odcinki były bardzo dobre, ze szczególnym uwzględnieniem tego z obsesją Charliego na punkcie pewnego potencjalnego seryjnego mordercy. Trochę przypominał klimatem "Criminal Minds", więc jak ktoś lubi i ogląda oba seriale, to będzie zadowolony
Sam finał może bez fajerwerków, aczkolwiek na przyzwoitym poziomie. No i te zakończenie - pewnie wielu oglądających się go spodziewa. Problem w tym, że trzeba będzie poczekać, by...
Ogólnie cztery ostatnie odcinki były bardzo dobre, ze szczególnym uwzględnieniem tego z obsesją Charliego na punkcie pewnego potencjalnego seryjnego mordercy. Trochę przypominał klimatem "Criminal Minds", więc jak ktoś lubi i ogląda oba seriale, to będzie zadowolony :)
Sam finał może bez fajerwerków, aczkolwiek na przyzwoitym poziomie. No i te zakończenie - pewnie wielu oglądających się go spodziewa. Problem w tym, że trzeba będzie poczekać, by... :)
Elektron (OŻW) zapowiada, że wraz z pomocnikiem chyba da radę - na co liczy cały wszechświat - ale na razie nie ma angielskich subów, więc trzeba czekać.
Elektron (OŻW) zapowiada, że wraz z pomocnikiem chyba da radę - na co liczy cały wszechświat - ale na razie nie ma angielskich subów, więc trzeba czekać.