Opis w linkach. 1 Sezon się już skończył napisy powoli się pojawiają. Są już do pierwszych 4 odcinków do 5 w drodze. Zdaje się że zamówiono już nawet 2 sezon więc chyba musi być dobre ; d
Opis w linkach. 1 Sezon się już skończył napisy powoli się pojawiają. Są już do pierwszych 4 odcinków do 5 w drodze. Zdaje się że zamówiono już nawet 2 sezon więc chyba musi być dobre ; d
Serial trochę dziwny - myślę, że przesadzili trochę z nadmierną "błyskotliwością" - dużo się w nim dzieje, główna pani Marschall jest trochę za bardzo męska - myślę, że zamianiła się "spodniami" ze swoim "woskowym" partnerem, który notabene jest zwykłym tłem tego serialu.
Jeśli chodzo o sens to trochę zbyt dużo sie dzieje jak na pilot (oglądnołem jak narazie tylko 1x01) i nie jest to akcja, jakiej widz mógłby sobie życzyc - bardziej wygląda mi to na chaos i próbę "powalenia" widza czymś nowym... - jednak wg. mnie producentom się to nie udało - po prostu przesadzili ze wszystkim - po oglądnięciu pilota mam mieszane uczucia - raczej odpuszczę ten serial...
Proponuję wystawic go w całości - może kogoś wciągnie - co sądzicie? (gdzieś w przyszłym tyg).
Serial trochę dziwny - myślę, że przesadzili trochę z nadmierną "błyskotliwością" - dużo się w nim dzieje, główna pani Marschall jest trochę za bardzo męska - myślę, że zamianiła się "spodniami" ze swoim "woskowym" partnerem, który notabene jest zwykłym tłem tego serialu. Jeśli chodzo o sens to trochę zbyt dużo sie dzieje jak na pilot (oglądnołem jak narazie tylko 1x01) i nie jest to akcja, jakiej widz mógłby sobie życzyc - bardziej wygląda mi to na chaos i próbę "powalenia" widza czymś nowym... - jednak wg. mnie producentom się to nie udało - po prostu przesadzili ze wszystkim - po oglądnięciu pilota mam mieszane uczucia - raczej odpuszczę ten serial...
Proponuję wystawic go w całości - może kogoś wciągnie - co sądzicie? (gdzieś w przyszłym tyg).
Otóż mamy dwójkę gliniarzy - babkę (która zachowuje sie jak facet) i faceta (który jest jak baba ). Zajmują się oni ochranianiem świadków koronnych.
Każdy odcinek opowiada inną historyjkę (innego świadka) - w sumie to taki bardzo fajny i błyskotliwy serial.
Pierwszy odcinek sprawia wrażenie chaosu - akcja jest bardzo dynamiczna ale w drugim jużsięto wszystko uspokaja. Serial jest dobry tylko drażni mnie ta zamiana ról - jednak uważam, ze to facet powinien byc facetem a kobieta kobietą...
Po pierwszym odcinku odpuściłem. Ale skusiłem się na drugi i nie żałuję - oglądam dalej!
Otóż mamy dwójkę gliniarzy - babkę (która zachowuje sie jak facet) i faceta (który jest jak baba :D ). Zajmują się oni ochranianiem świadków koronnych. Każdy odcinek opowiada inną historyjkę (innego świadka) - w sumie to taki bardzo fajny i błyskotliwy serial.
Pierwszy odcinek sprawia wrażenie chaosu - akcja jest bardzo dynamiczna ale w drugim jużsięto wszystko uspokaja. Serial jest dobry tylko drażni mnie ta zamiana ról - jednak uważam, ze to facet powinien byc facetem a kobieta kobietą...
Po pierwszym odcinku odpuściłem. Ale skusiłem się na drugi i nie żałuję - oglądam dalej!
Fakt w pierwszym odcinku jest trochę chaosu ale ale główni bohaterowie są świetnie nakreśleni a scena w męskim kibelku i rozmowa telefoniczna na parkingu rewelacja
Fakt w pierwszym odcinku jest trochę chaosu ale ale główni bohaterowie są świetnie nakreśleni a scena w męskim kibelku i rozmowa telefoniczna na parkingu rewelacja :alien:
[quote="AreQ_BAH"]Czy można liczyć że 2 gi sezon będzie po odcinku? [/quote] Jak wygra w naszej liście to i owszem. Nie jesty to aż taki hit, żeby warto go było wystawiać po odcinku...
Pierwsza połowa pilota tak zagmatwana, że chwilami trudni mi było się połapać o co kaman
Za to duet głównych bohaterów fajny, i wcale nie uważam, że jedna postać dominuje drugą (w sensie ona jego - imion nie pamiętam, jeszcze )
Pierwsza połowa pilota tak zagmatwana, że chwilami trudni mi było się połapać o co kaman :-p Za to duet głównych bohaterów fajny, i wcale nie uważam, że jedna postać dominuje drugą (w sensie ona jego - imion nie pamiętam, jeszcze ;) )