🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Prison Break

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
bartek1
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: bartek1 »

Zgadzam sie, jesli ktos przetrwa pierwsza polowe 4 sezonu gdzie dzialy sie mega niedorzeczne rzeczy to koncowka juz troche lepsza... i podobno 26 maja w brytyjskiej telewizji bedzie Final Break, bo Angole kupili prawo do pokazania finalu, a w USA bedzie tylko na DVD i to dopiero w lipcu.
Spoiler:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Zgadzam się, twórcy powinni znaleźć jakiś sposób, by
Spoiler:
Nadal nie rozumiem, co ma być w tym "Final Break" - jeszcze bardziej finałowy finał? Moim zdaniem to głupota. Jak się poczyta fora, ludzie są generalnie w większości zadowoleni z finału, więc po co psuć te dobre wrażenia? Bo co mogą pokazać tam, czego nie zobaczyliśmy w tych dwóch odcinkach, które - jak rzadko kiedy w serialach - kończą wszystkie wątki? I mam to za plus, zwłaszcza w dobie rozgrzebywania seriali i ich porzucania bez wyjaśnień :) (Nadal mam bardzo niedobre myśli o człowieku, który podjął decyzję o przerwaniu "4400" :( )
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Zapraszam do pobierania całego sezonu czwartego tego 'niezwykłego' serialu ;)

Prison Break Season4 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Bostonq pisze:
Nadal nie rozumiem, co ma być w tym "Final Break" - jeszcze bardziej finałowy finał?

Jak juz pisalem wczesniej, moim zdaniem Final Break
Spoiler:
Innego sensu tego finalu nie widze, i nawet nie wiem co mialoby w nim byc
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No tak, masz rację, to mogłoby być, ale właśnie byłoby to zupełnie bez sensu, bo taka aura lekkiego niedopowiedzenia (jedynego przecież) jest fajna, nadaje temu wydarzeniu jakiegoś większego wymiaru. No i po co to zniszczyć?

Oczywiście, można niby nie oglądać tego drugiego finału, no ale znam swoją "słabą silną wolę", więc pewnie zobaczę i się zdenerwuję :)
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

A może to będzie jakiś odcinek specjalny, podsumowujący wydarzenia z czterech sezonów? Albo
Spoiler:
Cholera wie.

Zakończenie zamyka drogę ku kolejnemu sezonowi, z czego jestem ogromnie rad :smile:
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Łezka w oku się zakręciła przy tych ostatnim odcinku. To prawie 2,5 roku temu dzięki oglądaniu PB wkręciłem się w seriale.
Nieważne, że miał między czasie wzloty i upadki, ale że to był mój 'pierwszy' serial to trzymałem się go do końca. Szczerze mówiąc nie żałuje, zakończenie jest godne dwóch pierwszych sezonów. Będzie mi brakować Micheala i spółki, pewnie kiedyś wrócę do tych 4 sezonów i je obejrzę.
A jeśli chodzi o...
Spoiler:
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Jest juz opis Final Break,
Spoiler:
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

O kurde- dlaczego, dlaczego nie skończyli tego w po pierwszym sezonie???? :shock:
A teraz jeszcze to...

Added after 1 minutes:

Mam nadzieję że ten opis to tylko głupawe plotki...
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No to już byłby debilizm. W jaki sposób utrzymać napięcie, gdy wiadomo, jak to się skończy? Paranoja. Oczywiście, że czasem, w literaturze, filmie, stosuje się odwróconą kompozycję, żeby czytelnik, widz skupił się nie na tym - "co", ale "jak" się stanie. Ale "Prison" to nie ten poziom, tu napięcie jest istotą opowieści. Naprawdę nie rozumiem... Też liczę, że to głupie plotki.
Awatar użytkownika
Szycha
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Szycha »

Jezu chryste, szatanie, antychryście, bogowie egipscy, greccy i dżyngis hanie, niech ktoś sprawi, żeby to co przeczytałem przed chwilą się nie spełniło, gdyż taka sytuacja zabiłaby już do końca te resztki magii tego serialu.
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Szycha pisze:Jezu chryste, szatanie, antychryście, bogowie egipscy, greccy i dżyngis hanie, niech ktoś sprawi, żeby to co przeczytałem przed chwilą się nie spełniło, gdyż taka sytuacja zabiłaby już do końca te resztki magii tego serialu.
nic dodac nic ujac......
:)
raul00
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: raul00 »

SPOILER
Spoiler:
Ostatnio zmieniony 22 maja 2009, 15:05 przez raul00, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

SPOILER!!!!!
Obrazek
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Ja uważam, że serial zakończyli z klasą. Bardzo podobał mi się
Spoiler:
Co byśmy nie mówili o serialu, to była to jedyna produkcja która nawet jeżeli kulała fabularnie, to jednak trzymała w napięciu.

R.I.P. Prison Break!
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Spoiler:
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

no i pojawil sie final break
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Jestem juz po Final Break i w sumie jest calkiem spoko
Spoiler:
No ale jak bylem bardzo sceptyczny jesli chodzi podwojny final to w sumie zaskoczylem sie pozytywnie. Warto poogladac :thumleft:
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

bartek1 pisze:No ale jak bylem bardzo sceptyczny jesli chodzi podwojny final to w sumie zaskoczylem sie pozytywnie. Warto poogladac
Ja uważam, że :
Spoiler:
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ