[mini] Meteor Path to Destruction [2009]

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

[mini] Meteor Path to Destruction [2009]

Post autor: asd »

Obrazek
A więc stało się! - ogromny Meteoryt leci w kierunku ziemi i wszystko wskazuje na to, że zderzenie doprowadzi do końca życia jakie znamy...

W pośpiechu zorganizowany sztab kryzysowy będzie starał się przy pomocy broni rakietowej go zniszczyc. Nie wiedzą jednak, że dysponują starymi i nieaktualnymi koordynatami... Tylko profesor Lehman zna nowe ale jak na złośc znajduje się akurat w Meksyku... - czy zdąży na czas?
Czy też czeka nas zagłada?

Obrazek

Obrazek
Trailer:

Meteor Path to Destruction [2009-mini] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek.part1
Obrazek.part2
Obrazek.part3
Obrazek.part4
Obrazek.part5

A teraz parę słów od siebie: (ODRADZAM CZYTAC! - MOCNY SPOILER!!)
Spoiler:
Pomimo tych zabawnych perełek serial bardzo przyjemnie mi sie oglądało - mamy tutaj dużo akcji, napięcia, efektów i kilku znanych aktorów jak:

Obrazek
Christopher Lloyd (Naukowiec z Powrotu do przyszłości),

Obrazek
Ernie Hudson - Naczelnik więzienia w OZ

Obrazek
Kenneth Mitchell z Jericha czy Ghost Whisperer,

Obrazek
Bill Campbell - Jordan Collier z 4400

Obrazek
Za cholerę nie mogę sobie przypomniec gdzie grał ten gośc?? :scratch:

i wielu, wielu innych...

Naprawdę polecam! - tylko oglądac z przymrużonym okiem (i to mocno!! ;) )
Ostatnio zmieniony 04 marca 2010, 20:58 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek When Dreams Come True...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Ciekawość to pierwszy stopień do spoilera, jak mówi staropolskie przysłowie, więc oczywiście zajrzałem i co się uśmiałem, to moje :) I na tym
Spoiler:
Też wrzuciłem w spoiler na wszelki wypadek :)

Więc nie zaglądać tam, jak ktoś ma ochotę obejrzeć, bo ogólnie to naprawdę dobra produkcja ;) Choć gdyby tak w odpowiednich okolicznościach przyrody, z piwem w ręku... :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Bostonq pisze:Choć gdyby tak w odpowiednich okolicznościach przyrody, z piwem w ręku...
Ano dokładnie masz rację - grunt to oglądnąc w odpowiednim towarzystwie i z odpowiednim nastawieniem :D
Spoiler:
Obrazek When Dreams Come True...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Kurdę, chyba jednak zobaczę, wszak jest o potencjalnym końcu świata, a staram się oglądać o tym, co się da. Ale zaopatrzę się przedtem w odpowiednie akcesoria wspomagające ;) Przekonali mnie też jednak Ci gliniarze - jest to tak surrealistyczne, że muszę to zobaczyć :) O ile do piątku nie zniknie z megaupload, to ruszę z tematem :)
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

Ale mnie Panowie postawiliscie w kropce :-] tak czałem na premiere ale jak przeczytałem co nie co [tylko troche spoilera] to nie wiem czy wykorzystac moje beznadziejne łacze na to produkcje...
Alinoe5
Wskaż do odpowiedzi

Re: Meteor Path to Destruction [2009-mini]

Post autor: Alinoe5 »

Obrazek
Za cholerę nie mogę sobie przypomniec gdzie grał ten gośc?? :scratch:

Ten gość grał np. w SG-1 :)
zens
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: zens »

Cos tu nie gra RAR dekoduje z błedami, dziobas player to samo stwierdził. Prosba jak by ktos to sprawdził. Dzieki.wdził :scratch:
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Liroy »

ja mam rapidshare premium jakby ktos z uploaderow byl chetny to bede tam wrzucac tylko mi powiedzcie co
Deckard_BR
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: Deckard_BR »

Obejrzeć można, wszechobecny pech jednej z głównych bohaterek jest uroczy. Biedni ci amerykanie, jeżeli w ciągu jednego tygodnia nie dosięgnie ich 10 plag to chyba ogłaszają święto narodowe. Jak rzekł Homer Simson, amerykanie zawsze mają plan awaryjny - uciec na alaskę. :P

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ