Walker, Texas Ranger
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Walker, Texas Ranger
witam bardzo mi zależy na tym serialu więc jeśli można by było to byłbym wdzięczny. Poniżej mały opis:
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger (1993-2001)
produkcja: USA
gatunek: Dramat, Kryminał, Akcja, Karate
Opis:
Cordell Walker (Chuck Norris) jest jednym z najlepszych Strażników Texasu. Ma dosyć "ostre" metody zwalczania przestępców. Pomagają mu w tym inni Strażnicy Texasu oraz C.D. Parker - emerytowany policjant, obecnie prowadzący bar, były piłkarz - intelektualista James Trivette i Alex Cahill - prokurator - prywatnie sympatia Walkera.
Serial trzymający w napięciu z wartką akcją i znakomitymi pokazami sztuki walki w wykonaniu Chucka Norrisa zdobył ogromną popularność zwłaszcza wśród młodych ludzi.
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger (1993-2001)
produkcja: USA
gatunek: Dramat, Kryminał, Akcja, Karate
Opis:
Cordell Walker (Chuck Norris) jest jednym z najlepszych Strażników Texasu. Ma dosyć "ostre" metody zwalczania przestępców. Pomagają mu w tym inni Strażnicy Texasu oraz C.D. Parker - emerytowany policjant, obecnie prowadzący bar, były piłkarz - intelektualista James Trivette i Alex Cahill - prokurator - prywatnie sympatia Walkera.
Serial trzymający w napięciu z wartką akcją i znakomitymi pokazami sztuki walki w wykonaniu Chucka Norrisa zdobył ogromną popularność zwłaszcza wśród młodych ludzi.
-
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
Każdy ma swój gust. Ja akurat nie tknę tego czegoś dwumetrowym kijem nawet, ale jak ktoś wstawi, ktoś siągnie i będzie zadowolony...Lukasz88 pisze:alvares a co w tym takiego dziwnego? nie rozumiem.
W końcu forum jest po to, żeby prezentować różnorodne opinie i preferencje.

http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
http://www.jensenackles.pl
-
Wskaż do odpowiedzi
Więc tak znalazłem napisy do sezonu 1, 4, 5, 6, 8, do pozostałych niestety nie ale na 100% są na napi projekt, ale zeby je pobrac potrzebny jest mi cały sezon którego niestety nie moge znaleść. I tu zaczyna się problem gdzie mam je podesłać bo nie jestem zalogowany na takich stronkach jak megaupload itp. Czekam na informacje
-
asd
-
Expert
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Walker, Texas Ranger [CBS]

[CBS]: [1993-2001], Zakończony
Produkcja: USA,
Gatunek: Akcja,Kryminał,Komedia, Dokładna data premiery: 1993-04-21
Reżyseria: Michael Preece,Tony Mordente, Scenariusz: Christopher Canaan,Leslie Greif

Chuck Norris jako bezkompromisowy stróż prawa Cordell Walker. Jeden z najlepszych o ile nie najlepszy Strażnik Texasu, który zwalcza zbrodnie w każdej formie inie cofnie się przed niczym by przestępców doprowadzić przed oblicze sprawiedliwości. W jego staraniach pomagają mu partner Jimmy Trivette oraz piękna pani prokurator Alex Cahill.
Biorą pod uwagę trend jaki ostatnio można zauważyć, warto sobie przypomnieć starsze produkcje, bo nie wiadomo, które z nic nie zostaną wskrzeszone.
Tym bardziej zdziwiło mnie,że w bazie nie było jednego z popularniejszych seriali lat 90. u nas. Dobrze, że Chuck Norris nie zauważył

Oceń ten serial