dzięki ci panie
już się bałem że to ze mną jest jakiś problem i nie docierają do mnie oczywiste oczywistości
wydawało mi się że naturalną reakcją po takim czymś powinno być "o #&%@* ja $&@*!$& to jednak on!?!?!?" dlatego lekko się zaniepokoiłem moim chłodnym przyjęciem całej tej sytuacji
[spoiler]dzięki ci panie :D już się bałem że to ze mną jest jakiś problem i nie docierają do mnie oczywiste oczywistości wydawało mi się że naturalną reakcją po takim czymś powinno być "o #&%@* ja $&@*!$& to jednak on!?!?!?" dlatego lekko się zaniepokoiłem moim chłodnym przyjęciem całej tej sytuacji ;P [/spoiler]
Myślę, że już nikt na nudę narzekać nie może Kapitalny klimat się wytworzył, faktycznie, sumiennie doprowadzono do osaczenia bohaterów, wbrew pewności Shedao nadal nie wiadomo, kto za tym wszystkim stoi (wszak mamy jeszcze przed sobą sporo odcinków, pewnie czeka nas jeszcze niejeden twist) Generalnie, z odcinka na odcinek upewniam się w przekonaniu, że serial naprawdę nie zasłużył na tak lekkie przyjęcie, jakie go spotkało za oceanem, ale i trochę u nas
Myślę, że już nikt na nudę narzekać nie może :) Kapitalny klimat się wytworzył, faktycznie, sumiennie doprowadzono do osaczenia bohaterów, wbrew pewności Shedao nadal nie wiadomo, kto za tym wszystkim stoi (wszak mamy jeszcze przed sobą sporo odcinków, pewnie czeka nas jeszcze niejeden twist) ;) Generalnie, z odcinka na odcinek upewniam się w przekonaniu, że serial naprawdę nie zasłużył na tak lekkie przyjęcie, jakie go spotkało za oceanem, ale i trochę u nas :)
Odcinek rewelacyjny, duzo akcji, ciekawe zwroty i koncowka.
Spoiler:
Jak dla mnie to morderca jest Jimmy( jak już wczesniej napisałem, nie wiem czemu, ale mi pasuje)
Jeżeli chodzi o Abby to uważam, że jest córką Wakefielda. I to co sie stało 7 lat wczesniej to inny zabojca, a Szeryf zwalil cala wine na niego, bo nie chcial oddac mu corki.
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
Odcinek rewelacyjny, duzo akcji, ciekawe zwroty i koncowka. [spoiler]Jak dla mnie to morderca jest Jimmy( jak już wczesniej napisałem, nie wiem czemu, ale mi pasuje) Jeżeli chodzi o Abby to uważam, że jest córką Wakefielda. I to co sie stało 7 lat wczesniej to inny zabojca, a Szeryf zwalil cala wine na niego, bo nie chcial oddac mu corki. [/spoiler]
Haha! A pamiętacie co pisałem 2 strony temu kto zabija? :-D
Spoiler:
Przytoczę co powiedziała moja kobieta po obejrzeniu 3 odcinka Harpers Island - "Zabija na pewno "Rybak" ,jest ładny i lubi być w obecności Abby która jest jakby nie patrzeć główną bohaterką!" Po dzisiejszym odcinku po prostu oddałem hołd mojej Pani która rzeczywiście ma nosa! Wszystko wskazuje na Jimmy`iego.
Haha! A pamiętacie co pisałem 2 strony temu kto zabija? :-D
[spoiler]Przytoczę co powiedziała moja kobieta po obejrzeniu 3 odcinka Harpers Island - "Zabija na pewno "Rybak" ,jest ładny i lubi być w obecności Abby która jest jakby nie patrzeć główną bohaterką!" Po dzisiejszym odcinku po prostu oddałem hołd mojej Pani która rzeczywiście ma nosa! Wszystko wskazuje na Jimmy`iego. [/spoiler]
Ja też obstawiam, że [spoiler]Abby to córka Wakefielda. Wszystko się zgadza. 17 lat siedział w więzieniu, a później przyjechał na wyspę po córkę[/spoiler]
Tyle, że mordercą nie może być
[spoiler]Jimmy, bo kiedy został zastrzelony z łuku ten poparzony zastępca szeryfa, to był z Abby[/spoiler]
Obejrzałam wszystkie 8 odcinków prawie ciurkiem i wydaje mi się, że jest niemożliwe, zeby [spoiler] zabójcą był któryś z gości weselnych. Raczej wszyscy byli z kimś, kiedy morderca grasował.[/spoiler]
A poza tym to musi być [spoiler]facet, bo 1. widać męskie buty, 2. trzeba sporej siły, żeby np. powiesić zwłoki na drzewie[/spoiler]
Abby to córka Wakefielda. Wszystko się zgadza. 17 lat siedział w więzieniu, a później przyjechał na wyspę po córkę
Spoiler:
Jimmy, bo kiedy został zastrzelony z łuku ten poparzony zastępca szeryfa, to był z Abby
Obejrzałam wszystkie 8 odcinków prawie ciurkiem i wydaje mi się, że jest niemożliwe, żeby
Spoiler:
zabójcą był któryś z gości weselnych. Raczej wszyscy byli z kimś, kiedy morderca grasował.
A poza tym to musi być
Spoiler:
facet, bo 1. widać męskie buty, 2. trzeba sporej siły, żeby np. powiesić zwłoki na drzewie
No właśnie muszę zgodzić się z praktycznie wszystkim. Nie wiem jedynie co z 1 teorią Problem w tym, że to oznacza coś co zabija wszystkie horrory/thrillery
Spoiler:
Zabójcą okaże się ktoś kompletnie nieznany, albo wyjdzie śmiesznie, jeśli to jednak będzie ktoś z gości, bo w ciągu 8 odcinków każdy był gdzieś lub z kimś w taki sposób że wyklucza to go jako potencjalnego mordercę
[quote="asika"]Ja też obstawiam, że [spoiler]Abby to córka Wakefielda. Wszystko się zgadza. 17 lat siedział w więzieniu, a później przyjechał na wyspę po córkę[/spoiler]
[spoiler]Jimmy, bo kiedy został zastrzelony z łuku ten poparzony zastępca szeryfa, to był z Abby[/spoiler]
Obejrzałam wszystkie 8 odcinków prawie ciurkiem i wydaje mi się, że jest niemożliwe, żeby [spoiler] zabójcą był któryś z gości weselnych. Raczej wszyscy byli z kimś, kiedy morderca grasował.[/spoiler]
A poza tym to musi być [spoiler]facet, bo 1. widać męskie buty, 2. trzeba sporej siły, żeby np. powiesić zwłoki na drzewie[/spoiler][/quote]
No właśnie muszę zgodzić się z praktycznie wszystkim. Nie wiem jedynie co z 1 teorią ;) Problem w tym, że to oznacza coś co zabija wszystkie horrory/thrillery [spoiler]Zabójcą okaże się ktoś kompletnie nieznany, albo wyjdzie śmiesznie, jeśli to jednak będzie ktoś z gości, bo w ciągu 8 odcinków każdy był gdzieś lub z kimś w taki sposób że wyklucza to go jako potencjalnego mordercę[/spoiler]
Z tego co zrozumiałem to pomysłem tego serialu jest to że zabija ktoś z listy gości weselnych + Szeryf,Jimmy,Ta pani co organizuje wesele itp itd.Nie sądze żeby ktoś nieznany zabijał ...
Z tego co zrozumiałem to pomysłem tego serialu jest to że zabija ktoś z listy gości weselnych :) + Szeryf,Jimmy,Ta pani co organizuje wesele itp itd.Nie sądze żeby ktoś nieznany zabijał ...
Byłaby to trochę lipa. Każdy ma swojego faworyta a tu z lasu w ostatniej scenie serialu wyjdzie obcy koleś i się okaże, że to on zabija? Nie chcę mi się w to wierzyć, coś takiego by zepsuło ten serial.
Byłaby to trochę lipa. Każdy ma swojego faworyta a tu z lasu w ostatniej scenie serialu wyjdzie obcy koleś i się okaże, że to on zabija? Nie chcę mi się w to wierzyć, coś takiego by zepsuło ten serial.
Ja się dalej upieram, że to [spoiler] Jimmy plus ktoś do pomocy[/spoiler]
W 2 odcinku Jak Jimmy i Shane strzelają do jelenia to widać chwilę później że Jimmy ma strzały z zielonymi końcówkami a Shane ma bodajże czerwone.W 8 odcinku od zielonych strzał Ginie Cole Harkin ...
Ja zauważyłem bardzo ciekawą rzecz ... [spoiler]W 2 odcinku Jak Jimmy i Shane strzelają do jelenia to widać chwilę później że Jimmy ma strzały z zielonymi końcówkami a Shane ma bodajże czerwone.W 8 odcinku od zielonych strzał Ginie Cole Harkin ...[/spoiler]
Taka ciekawostka: http://www.harpersglobe.com/ - można tu oglądać "serial internetowy", w którym dziennikarka bada sprawę morderstw Wakefielda
Serial pojawi się też w AXN, a dodatku telewizyjnym do "Dziennika" napisano, że serial cieszy się olbrzymią popularnością na Zachodzie. Trochę to dziwne, biorąc pod uwagę fakt, że o mały włos, nie spadł z anteny
Taka ciekawostka: http://www.harpersglobe.com/ - można tu oglądać "serial internetowy", w którym dziennikarka bada sprawę morderstw Wakefielda :)
Serial pojawi się też w AXN, a dodatku telewizyjnym do "Dziennika" napisano, że serial cieszy się olbrzymią popularnością na Zachodzie. Trochę to dziwne, biorąc pod uwagę fakt, że o mały włos, nie spadł z anteny :)
Bostonq pisze:a dodatku telewizyjnym do "Dziennika" napisano, że serial cieszy się olbrzymią popularnością na Zachodzie. Trochę to dziwne, biorąc pod uwagę fakt, że o mały włos, nie spadł z anteny
jakoś trzeba zachęcić ludzi do oglądania
a wie ktoś dlaczego jeszcze nie ma nigdzie 1x09 do ściągnięcia?
[quote="Bostonq"]a dodatku telewizyjnym do "Dziennika" napisano, że serial cieszy się olbrzymią popularnością na Zachodzie. Trochę to dziwne, biorąc pod uwagę fakt, że o mały włos, nie spadł z anteny[/quote] jakoś trzeba zachęcić ludzi do oglądania ;)
a wie ktoś dlaczego jeszcze nie ma nigdzie 1x09 do ściągnięcia?
Jutro dopiero jest! Poczytajcie trochę
Saturday, June 13, 2009
BTW - nie ma nigdzie torrentów,linków do RS czy MU a Highlander na napisach24 pomylił się chyba i dlatego takie zamieszanie że niby 11
Na wikipedii jest ta tabela gdzie pokazane jest kto ginie i tam jest uwzględniony 9 odcinek (przypadkiem podpatrzyłem kto zginie ale to chyba ktoś dla Jaj uzupełnił no bo tego odc nigdzie nie ma )
Jeśli ktoś jest ciekawy czy ktoś na wikipedii ściemniał to niby teraz padną ...
Jutro dopiero jest! Poczytajcie trochę :) Saturday, June 13, 2009 :)
BTW - nie ma nigdzie torrentów,linków do RS czy MU a Highlander na napisach24 pomylił się chyba i dlatego takie zamieszanie że niby 11 :) Na wikipedii jest ta tabela gdzie pokazane jest kto ginie i tam jest uwzględniony 9 odcinek (przypadkiem podpatrzyłem kto zginie ale to chyba ktoś dla Jaj uzupełnił no bo tego odc nigdzie nie ma )
Jeśli ktoś jest ciekawy czy ktoś na wikipedii ściemniał to niby teraz padną ...
W sobotę będzie wyemitowany 9. odcinek, ale na amerykańskim CBS, kanadyjski Global Tv emituje serial dalej w czwartki (tak jak na początku CBS), więc informacje na wikipedii są w miarę wiarygodne.
Dziwi mnie tylko właśnie brak serialu na torrentach i innych serwerach, gdyż zawsze już w piątek rano pojawiał się rip z kanadyjskiej telewizji.
W sobotę będzie wyemitowany 9. odcinek, ale na amerykańskim CBS, kanadyjski Global Tv emituje serial dalej w czwartki (tak jak na początku CBS), więc informacje na wikipedii są w miarę wiarygodne.
Dziwi mnie tylko właśnie brak serialu na torrentach i innych serwerach, gdyż zawsze już w piątek rano pojawiał się rip z kanadyjskiej telewizji.