Chciałbym oglądnąć jakiś serial, który jest już zakończony. Czy moglibyście mi coś polecić? Lubię seriale akcji, sci-fi lub fantasy. Może być coś podobnego do Prison Break, Dexter, Supernatural.
Chciałbym oglądnąć jakiś serial, który jest już zakończony. Czy moglibyście mi coś polecić? Lubię seriale akcji, sci-fi lub fantasy. Może być coś podobnego do Prison Break, Dexter, Supernatural.
Ktos wie skad mozna skombinowac Day Break, z opisu zapowiada sie niezle, przegladnalem to forum i nie znalazlem a na wszystkich innych po wpisaniu "day Break" zasypuje mnie linkami do epow Prison Break'a
Ktos wie skad mozna skombinowac Day Break, z opisu zapowiada sie niezle, przegladnalem to forum i nie znalazlem a na wszystkich innych po wpisaniu "day Break" zasypuje mnie linkami do epow Prison Break'a
vigo pisze:Chciałbym oglądnąć jakiś serial, który jest już zakończony. Czy moglibyście mi coś polecić? Lubię seriale akcji, sci-fi lub fantasy. Może być coś podobnego do Prison Break, Dexter, Supernatural.
[quote="vigo"]Chciałbym oglądnąć jakiś serial, który jest już zakończony. Czy moglibyście mi coś polecić? Lubię seriale akcji, sci-fi lub fantasy. Może być coś podobnego do Prison Break, Dexter, Supernatural.[/quote]
Może po roku warto odkopać temat i dodać kilka nowych zakończonych seriali, które warto obejrzeć?
Oglądnąłem większość proponowanych seriali w tym temacie i ciągle poszukuję nowych. Niedawno zakończyłem Heroes (szkoda że nie kontynuowali) oraz FlashForward. Znacie jakieś ciekawe seriale, które zostały już zakończone i są warte obejrzenia?
Może po roku warto odkopać temat i dodać kilka nowych zakończonych seriali, które warto obejrzeć?
Oglądnąłem większość proponowanych seriali w tym temacie i ciągle poszukuję nowych. Niedawno zakończyłem Heroes (szkoda że nie kontynuowali) oraz FlashForward. Znacie jakieś ciekawe seriale, które zostały już zakończone i są warte obejrzenia?
Andromeda, Scrubs, 5ive Days to Midnight, ReGenesis, Dirty Sexy Money (tutaj być może będzie kontynuacja), The Dresden Files, The 4400, The Triangle, Deadwood, Charlie Jade, Dark Angel, That'70s Show, Jericho, The Unit, The Langoliers, The Lost Room, Threshold, Lexx oraz Life. Może starczy.
Andromeda, Scrubs, 5ive Days to Midnight, ReGenesis, Dirty Sexy Money (tutaj być może będzie kontynuacja), The Dresden Files, The 4400, The Triangle, Deadwood, Charlie Jade, Dark Angel, That'70s Show, Jericho, The Unit, The Langoliers, The Lost Room, Threshold, Lexx oraz Life. Może starczy. :)
ten serial ma mega-potencjal. w sumie obydwie serie obejrzalem pod wplywem wrazenia jakie wywarl na mnie pilot.
chociaz moze to i ten caly klimat konca 2012 etc.
tak czy inaczej - Jericho - ale w klimacie pierwszych czesci. spisek i walka "malych" ludzi o przetrwanie w nowym swiecie
ten serial ma mega-potencjal. w sumie obydwie serie obejrzalem pod wplywem wrazenia jakie wywarl na mnie pilot. chociaz moze to i ten caly klimat konca 2012 etc.
tak czy inaczej - Jericho - ale w klimacie pierwszych czesci. spisek i walka "malych" ludzi o przetrwanie w nowym swiecie