Casey Shraeger (Amber Tamblyn) dopiero co zaczęła pracę w obyczajówce nowojorskiej policji, kiedy to nieoczekiwanie została przeniesiona do wydziału zabójstw. Szybko orientuje się, że nie jest jedyną ze szczególnym poczuciem humoru, który przydaje się na służbie, bo nie wiadomo, który dzień może być twoim ostatnim. Oprócz osobliwego nastroju pracownicy wydziału zabójstw ukrywają przed sobą małe, brudne tajemnice.
Casey Shraeger (Amber Tamblyn) dopiero co zaczęła pracę w obyczajówce nowojorskiej policji, kiedy to nieoczekiwanie została przeniesiona do wydziału zabójstw. Szybko orientuje się, że nie jest jedyną ze szczególnym poczuciem humoru, który przydaje się na służbie, bo nie wiadomo, który dzień może być twoim ostatnim. Oprócz osobliwego nastroju pracownicy wydziału zabójstw ukrywają przed sobą małe, brudne tajemnice.
obejrzalem pierwszy odcinek i wyglada to zachecajaco, podoba mi sie to poczucie humoru , zgryzliwe komentarze, uwagi miedzy detektywami i szefem, galeria osobowosci dosc bogata, troche przypomina mi The Job
napisy pl do 2 epkow, 3 odcinek w tlumaczeniu ale pasek postepu 0%, txt angielskie sa dodane na napisy24 do 6 odcinkow, pozostaje nadzieja ze beda tlumaczone dalej
obejrzalem pierwszy odcinek i wyglada to zachecajaco, podoba mi sie to poczucie humoru :) , zgryzliwe komentarze, uwagi miedzy detektywami i szefem, galeria osobowosci dosc bogata, troche przypomina mi The Job napisy pl do 2 epkow, 3 odcinek w tlumaczeniu ale pasek postepu 0%, txt angielskie sa dodane na napisy24 do 6 odcinkow, pozostaje nadzieja ze beda tlumaczone dalej
z tego co widziałem to ruszyło się trochę z napisami, zdaje się że ktoś kończy tłumaczyć, nareszcie będzie można zobaczyć, ma całkiem niezłe opinie w necie,
z tego co widziałem to ruszyło się trochę z napisami, zdaje się że ktoś kończy tłumaczyć, nareszcie będzie można zobaczyć, ma całkiem niezłe opinie w necie,