zla nazwa pliku - pomocy!!

Posty nie warte czytania.
gejsza
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

zla nazwa pliku - pomocy!!

Post autor: gejsza »

cz:)
sciagnelam sobie robina z sherwood 3 sezony, na wszelki wypadek podaje link http://www.mininova.org/tor/1705729, ale nie chce mi sie otworzyc zaden odcinek. w zadnym programie. subedit mi pisze ze above name is invalid. wzielam to na chlopski rozum i chcialam zmienic nazwe pliku, ale tez mi sie to nie udaje....pomocy, blagam!! wlasnie skonczylam egzaminy i chcialam sie nagrodzic milym relaksem z robinem, a tu nici......czy ktos moze mi pomoc?
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Proszę bardzo: FAQ pkt 6.
Głowę daje, że to nie kwestia nazewnictwa plików...
Obrazek When Dreams Come True...
gejsza
Wskaż do odpowiedzi

dz za szybka odpowiedz...chociaz punkt 6 jest o wgrywaniu zdjec na forum:) link do dvdx nie dziala...a gpspot nie chcial mi tez sprawdzic tego i mowil ze name invalid....ale na szczescie poprzenosilam caly folder w rozne lokalizacje droga losowa i z jednej z nich udalo mi sie go wprawdzie nie otworzyc, ale skopiowac....wiec przenioslam go na drugi komputer, na ktorym, dzieki niech beda wszystkim aniolom w niebiesiech, dziala, co nawiasem mowiac jest dziwne, bo nie mam tam internetu, a wiec, jak sadze, rowniez kodekow...uff...przepraszam za zamieszanie i jeszcze raz dzieki za odpowiedz:) pozdro:)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Fakt - nie 6 a 9 :)
Link poprawiony.

Cieszę się, że już Ci wszystko działa - miłego oglądania :)
Obrazek When Dreams Come True...
gejsza
Wskaż do odpowiedzi

och, bedzie cudnie:)
dz raz jeszcze:)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ