FlashForward
-
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
- youtube Warszawa
FlashForward
Nowy projekt ABC, który ma zająć miejsce Losta.
Serial powstaje w oparciu o książkę Roberta J. Sawyera o tym samym tytułem. Akcja zaczyna się w momencie, gdy wszyscy ludzie na planecie w tym samym czasie tracą przytomność. Doświadczają tej samej wizji przyszłości - wydarzeń, które będą miały miejsce za pięć miesięcy. Agent FBI Mark Branford postanowi rozwikłać tą zagadkę tego co się stało i stać ma.
Serial ma mieć bardzo specyficzną strukturę. Będzie "resetowane" na początku każdego sezonu. Pod koniec pierwszej serii nastąpi kolejny "flash forward", czyli migawka przyszłości.
Reżyser: David S. Goyer (Batman Począteku) oraz reżyser "Blade'a: Mrocznej trójcy" i "Niewidzialnego".
Aktorzy: agenta FBI zagra Joseph Fiennes, jego żonę Sonya Walger (Lost). W pozostałych rolach pojawią się m.in. Jack Davenport i John Cho.
Pierwsze zwiasuny będzie można zobaczyć w przerwach reklamowych 100-mego odcinka LOST.
Serial powstaje w oparciu o książkę Roberta J. Sawyera o tym samym tytułem. Akcja zaczyna się w momencie, gdy wszyscy ludzie na planecie w tym samym czasie tracą przytomność. Doświadczają tej samej wizji przyszłości - wydarzeń, które będą miały miejsce za pięć miesięcy. Agent FBI Mark Branford postanowi rozwikłać tą zagadkę tego co się stało i stać ma.
Serial ma mieć bardzo specyficzną strukturę. Będzie "resetowane" na początku każdego sezonu. Pod koniec pierwszej serii nastąpi kolejny "flash forward", czyli migawka przyszłości.
Reżyser: David S. Goyer (Batman Począteku) oraz reżyser "Blade'a: Mrocznej trójcy" i "Niewidzialnego".
Aktorzy: agenta FBI zagra Joseph Fiennes, jego żonę Sonya Walger (Lost). W pozostałych rolach pojawią się m.in. Jack Davenport i John Cho.
Pierwsze zwiasuny będzie można zobaczyć w przerwach reklamowych 100-mego odcinka LOST.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
-
Igloo666
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
tutaj jest drugie promo i już widać coś więcej:
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... idac_.html
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... idac_.html
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
Dopiero teraz dokładnie przeczytałam co napisałeśSerafin666 pisze:Ciekawie się zapowiada, mogli jeszcze zrobić taki myk, że kobiety po odzyskaniu przytomności są w ciąży tak jak Village of the Damned

Wziąwszy pod uwagę że kobiet w wieku rozrodczym jest na Ziemi jakieś dwa miliardy,( pewnie więcej ale niech będzie tak na okrągło) i zakładając, że ciąże byłyby zdrowe, donoszone i prawidłowe :!: wyobraxcie sobie-
po dziewięciu miesiącach dwa miliardy wrzeszcących noworodków

http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
http://www.jensenackles.pl
-
Igloo666
- Kontakt:
-
Igloo666
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
-
Igloo666
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
FlashForward ma swoją premierę 24 września na ABC.
Oni widzieli Flashforward
Ludzie z scifi wire widzieli pokaz dwugodzinnego pilota serialu FlashForward, niestety nie mogą napisać recenzji, ani podać zbyt wielu szczegółów, ale stwierdzili, że trzeba to zobaczyć.
"Kazano nam nie podawać żadnych szczegółowych informacji na temat tego, co zobaczyliśmy, więc powiemy wam czego nie zobaczyliśmy."
Spoiler:
-
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Igloo666
- Kontakt:
Obejrzałem pilota i powiem jedno - miażdży. Jest bardzo dużo akcji, świetne efekty, bardzo przemyślnie skonstruowana fabuła i podczas pilota fabułą znacznie rusza do przodu.
Obawiam się tylko, czy to nie wszystko, co twórcy z siebie dali, bo bez wątpienia po tak wspaniałym i mocnym pilocie fani będą chcieli, by poziom utrzymał się przez cały sezon. Zobaczymy
Obawiam się tylko, czy to nie wszystko, co twórcy z siebie dali, bo bez wątpienia po tak wspaniałym i mocnym pilocie fani będą chcieli, by poziom utrzymał się przez cały sezon. Zobaczymy

-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Igloo666
- Kontakt:
Oceń ten serial