Attention all Burn Notice fans! The action continues as USA Network brings back one of its hottest original series, Burn Notice, for a third season. A full 16 episodes will be coming your way featuring all of the style and action that made Burn Notice one of the most watched series on cable. Tune in this summer for more of Michael, Fiona, Sam and the rest of the Burn Notice crew.
Więc to na pewno koniec. W dodatku przy ostatnim odcinku na dole wyraźnie pisało "season finale". Ale w sumie nie długo przyjdzie nam czekać. Tylko do czerwca
[code]Attention all Burn Notice fans! The action continues as USA Network brings back one of its hottest original series, Burn Notice, for a third season. A full 16 episodes will be coming your way featuring all of the style and action that made Burn Notice one of the most watched series on cable. Tune in this summer for more of Michael, Fiona, Sam and the rest of the Burn Notice crew.[/code]
Więc to na pewno koniec. W dodatku przy ostatnim odcinku na dole wyraźnie pisało "season finale". Ale w sumie nie długo przyjdzie nam czekać. Tylko do czerwca ;P
Może lekki offtopic, no ala... Wie może ktoś gdzie można dostać podobne okulary do tych jakie nosi Michael. W sumie przez większość odcinków nie zwracałem na nie uwagi na ale pod koniec serii zaczęły mi się podobać. Wiem, że oryginały to Oliver Peoples Victory z brązowymi(?) (cognac) soczewkami i ze złotymi ramkami. Problem w tym, że gdyby w cenie zamiast $ były by zł to pewnie też bym nie kupił.
Może lekki offtopic, no ala... Wie może ktoś gdzie można dostać podobne okulary do tych jakie nosi Michael. W sumie przez większość odcinków nie zwracałem na nie uwagi na ale pod koniec serii zaczęły mi się podobać. Wiem, że oryginały to Oliver Peoples Victory z brązowymi(?) (cognac) soczewkami i ze złotymi ramkami. Problem w tym, że gdyby w cenie zamiast $ były by zł to pewnie też bym nie kupił.
Jeżeli kogoś by interesował zakup, to jak na razie znalazłem Ray-ban (modele 3309 i 3388), niektóre modele Polaroid Xoor, no i chyba najbliższe do oryginału (co za tym idzie najdroższe) American Optical Pilot.
Jeżeli kogoś by interesował zakup, to jak na razie znalazłem Ray-ban (modele 3309 i 3388), niektóre modele Polaroid Xoor, no i chyba najbliższe do oryginału (co za tym idzie najdroższe) American Optical Pilot.
wrrr... ten serial to ZUO :!:
Zamiast siedzieć i się uczyć do sesji, to nie mogę się oderwać od niego Przedwczoraj zacząłem i dzisiaj jestem w połowie drugiej serii, a nauka w lesie... Ech niektóre fajne sukienki nosi Fiona
wrrr... ten serial to ZUO :!: Zamiast siedzieć i się uczyć do sesji, to nie mogę się oderwać od niego :P Przedwczoraj zacząłem i dzisiaj jestem w połowie drugiej serii, a nauka w lesie... Ech niektóre fajne sukienki nosi Fiona :D
Jak zawsze odcinek bardzo przyjemny. Uwielbiam oglądać trio: Sam, Fiona i Mike w akcji.
W dodatku pojawiają się coraz ładniejsze widoki w serialu, prócz Fi, której uroda nie wszystkim 'leży'
to pojawiła się nowa
Spoiler:
moim zdaniem śliczna pani policjant z Miami PD grana przez Moon Bloodgood znaną m.in. z serialu Day Break
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2009, 14:19 przez spiderpp, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak zawsze odcinek bardzo przyjemny. Uwielbiam oglądać trio: Sam, Fiona i Mike w akcji. W dodatku pojawiają się coraz ładniejsze widoki w serialu, prócz Fi, której uroda nie wszystkim 'leży' [img]http://www.gabrielleanwar.org/images/Gabrielle-Anwar-Image.jpg[/img] to pojawiła się nowa [spoiler]moim zdaniem śliczna pani policjant z Miami PD grana przez Moon Bloodgood znaną m.in. z serialu Day Break [img]http://zebraisfood.files.wordpress.com/2009/03/moon_bloodgood.jpg[/img][/spoiler]