Oz

Seriale prawdziwsze niż życie.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

joozeek pisze:A to, że rzeczony Tobiasz chce dogadac się z Schillingerem świadczyć ma chyba o próbie zachowania resztek godności w tym jakże nieludzkim świecie.
No i wykrakałem... Schilinger to degenarat - aż chciało by się powiedzec, ze Beecher ma za swoje, tylko tych dzieci szkoda...

Niezależnie od sytuacji, takich jak Schilinger powinno się unikać jak ognia a nie po cichu "robic im dobrze"...

A swoją drogą to ciekawy zbieg okoliczności: Beecher czyli Lee Tergesen zagrał też Sully'ego w Rescue Me... - zgadnijcie jaką rolę? :grin:

Zapraszam Wszystkich do oglądnięcia tego serialu!!
Obrazek When Dreams Come True...
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Wow, to jak Beecher się zmienia....
Niezła postać, popada ze jednej skrajności w drugą...
Jak na razie Ryan (Irlandczyk) to mój number one :D
joozeek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: joozeek »

W sobotę gotowe będą gotowe napisy do kolejnego odcinka. To tak gwoli informacji dla wszystkich zniecierpliwionych i uzależnionych od OZ.
muaddib3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: muaddib3 »

Ona jest bardzo dobra, ta informacja, jako że zaliczam się do obu ww. grup. A przy okazji wielkie dzięki za pracę już wykonaną i z góry wyrazy wdzięczności, za to, co jeszcze zrobicie, panowie :)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

xvidasd
No i sprawdziło się... Działanie Beechera przyniosło odwrotna reakcję Shillingera, do tej której oczekiwał...
Jeśli mimo paczuszki Tobias dalej będzie szukał pojednania, to w ogóle pomyślę, że podczas
Spoiler:
dostał uszkodzenia mózgu.
Ciekawe też czy to faktycznie Shillinger za tym stoi... Bo może się jeszcze okazać, że Keller testuje oddanie Tobiasa :smt025

Added after 4 minutes:
Spoiler:
joozeek
Wskaż do odpowiedzi

No i naobiecywałem...a tu klops. Niespodziewani goście zwalili mi się na głowę w długi weekend i nie miałem nawet chwili czasu na pracę nad napisami. Obiecuję uwinąć się z nimi jeszcze w tym tygodniu...
r4id3n
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: r4id3n »

hoho joozeek nie ma pospiechu : ) Sadze, ze kazdy fan serialu i tak jest wdzieczny za wklad wlozony w tlumaczenie i czas na to poswiecony, a w koncu to Twoj czas i nie ma pospiechu, kiedy wyjdzie to bedzie o : )
joozeek
Wskaż do odpowiedzi

Błąd naprawiony, napisy juz wysłane gdzie trzeba;) Może jeszcze dziś djjasiek wstawi je do pobrania.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

I kolejny jakże wyczekiwany odcinek:

OZ [4x05] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
muaddib3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: muaddib3 »

Dzięki wielkie! To jedyny serial, na którego kolejne odcinki naprawdę czekam z niecierpliwością! Raz jeszcze - dzięki!
r4id3n
Wskaż do odpowiedzi

Wohoo : S VIVAT XD cieszmy sie i radujmy z kolejnego odcinka ; >
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Teraz należy się wielkie zimne piwo dla joozeek'a, gdyż tempo tłumaczenia tego odcinka było wręcz ekspresowe:

OZ [4x06] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
joozeek
Wskaż do odpowiedzi

To prezent w ramach rekompensaty za długie oczekiwanie na poprzedni odcinek. No i trochę też na złagodzenie sytuacji, bo na tydzień muszę wyjechać, zatem kolejny odcinek dopiero w okolicach 3 lipca.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

I bardzo dobrze, nie będę się rozpraszał w czasie sesji ;)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

djjasiek pisze:Teraz należy się wielkie zimne piwo dla joozeek'a, gdyż tempo tłumaczenia tego odcinka było wręcz ekspresowe:

OZ [4x06] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
buu, po kliknięciu na link pokazuje się komentarz: "Kliknięty odsyłacz nie jest dostępny." :roll:

Added after 51 seconds:

o... już działa :)
r4id3n
Wskaż do odpowiedzi

wooo dzieki : >
skwieras
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: skwieras »

Na napisy24 pojawiły się napisy do 7 odcinka i tu moje pytanie czy odcinek się ukaże czy bedzie czekanie na napisy od joozka ?
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Czekamy, czekamy gdyż poziom tłumaczenia joozeek jest wyśmienity.
Obrazek When Dreams Come True...
joozeek
Wskaż do odpowiedzi

Oz

Przepraszam, ze musicie czekać. Dziś wróciłem z upragnionych wakacji i z zapasem sił wracam do tłumaczenia serii. Wreszcie zaczął się spokojny okres w pracy, więc myślę, że do września ukończę wszystkie sezony. Wypada mi tylko prosić Was o cierpliwość.Zrobienie dobrych napisów wymaga czasu i nie da się tego zrobić w dwa dni. A ja szanuję wasze oczy i nie chcę wam wciskać bubla.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Re: Oz

Post autor: grego1980 »

joozeek pisze:więc myślę, że do września ukończę wszystkie sezony.
Ten termin to znakomita wiadomość :grin:

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ