Ranga - od czego zależy?

Posty nie warte czytania.
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Ranga - od czego zależy?

Post autor: Sieniu »

Hey! Mam pytanie a mianowicie o co chodzi z rangami? Na każdym forum gdzie spotkałem rangi to zależały one przeważnie od postów. Teraz na przykład nie mam pojęcia skąd Helventis ma rangę "Expert" nie ubliżając mu w żaden sposób bo jego wiedza dotycząca seriali jest niesamowita..tyle że w jaki sposób się taką dostaje :)
Oprócz tego jest "member" "junior member" i różni użytkownicy je mają i widzę że to nie zależy od postów! Więc od czego?Dzisiaj zobaczyłem rangę "$pecial" ale chyba wiem czego dotyczy.

Od razu zakończę tym że przeszukałem forum i nie znalazłem niczego dotyczącego rang :)
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

hmmm, members - to uploaderzy. nic dodać nic ująć, a to z iloma gwiazdkami(***) to zależy od tego, jak długo to robią i jak często. Tyle
Obrazek
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sieniu »

I Wszystko jasne :-D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Nie wszyscy members to uploaderzy - ja np. nie :) A expert to od ilości postów, asd już to gdzieś wyjaśniał :)
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

No Bostonq, ale Ty to Ty :P
Obrazek
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

a pro po statusu użytkowników na tym forum to nasza koleżanka ana81 chyba właśnie dziś? dostała status Experta! gratuluje ; )
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

No i sami sobie wszystko pięknie wytłumaczyliście :)
Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ